Zašto volimo žene?

hanibal77:
volim zene jer nisu mutave(ko muskarci je l)i s njima mogu da pretresem u sitna creva sve sto nam padne na pamet,i kad pricam vidim da me slusa.i volim sto kad odem kod neke zene u goste mogu da ocekujem strudlu,domacu.
lepo ja kazem svi vole zene zbog hrane.

a sta da radimo mi koje ne znamo da kuvamo :( nas ne volU :roll: diskriminacija na delu :(

vot iz laaaav?
ou bejbi dont hrt mi don hrt mi no moooooor

uououououooooooooOOOOOOOO

Kada bi se ljudi trudili da rade nešto korisno svet bi bio mnogo bolje mesto za život. Umesto toga, lakše je dangubiti, a mnogi kao opravdanje za nerazvijanje svoje ličnosti ističu da su se posvetili višim vrednostima, pre svega emotivno-seksualne prirode. Kako isti postupak ne bi bio samo puko lelemudanje, uzima se odgovarajući tip željenog cilja. Za muškarce važi da je žena najidealniji: sa dovoljno sličnosti da možemo reći da se u suštini ne razlikujemo, a opet dovoljno različite da nas imaju čime privući. Mala greška prirode koja utiče na to da su za oplodnju, tj izradu novih naraštaja populacije potrebni po jedan primerak oba pola samo doprinosi opštem besmislu.

Naravno, ne mora da se voli samo kao ljubav ili strast, mada sumnjam da je tema započeta sa mišlju da kažem zašto volim žene kao prijatelje ili uzore. A i u tom pogledu nema suštinskih razlika između toga kako se odnosim prema ženama ili muškarcima, par kozmetičkih detalja poput žena-majka, iako specifični, nisu (i ne smeju biti) sami po sebi dovoljni za poseban pristup svim ženama pod nekim drugim okolnostima.

chika_doktor:
a nakon 20 godina braka mozda dobijes i neku gotivnu sarmicu :)

Кажем ја тако деди својевремено...какву жену имаш...ово што она прави не зна нико овако добро...и тако 50 година...а он мени...е да знаш ти колико сам се ја несланог, пресланог и слично најео у почетку...:lol:

...а кева је једном признала да је након удаје једно време била on-line са бабом кад је кувала ручак...:lol:

Ljuba82:
Кажем ја тако деди својевремено...какву жену имаш...ово што она прави не зна нико овако добро...и тако 50 година...а он мени...е да знаш ти колико сам се ја несланог, пресланог и слично најео у почетку...:lol:

...а кева је једном признала да је након удаје једно време била on-line са бабом кад је кувала ручак...:lol:

pa eto...vidish :)

Banshee:
lepo ja kazem svi vole zene zbog hrane.

a sta da radimo mi koje ne znamo da kuvamo :( nas ne volU :roll: diskriminacija na delu :(

vot iz laaaav?

uououououooooooooOOOOOOOO
eee za nas postoje oni zamrzivaci u hipermarketima ;) smrznute pizze,gibanice,rizota,puzevi,ribe...mislis da neko primecuje razliku?

hanibal77:
eee za nas postoje oni zamrzivaci u hipermarketima ;) smrznute pizze,gibanice,rizota,puzevi,ribe...mislis da neko primecuje razliku?

bome moj djole primjecuje... :confused: probala sam par puta da mu podvalim...ali svaki puta me provali...valjda zato sto i sam kuha... :cry: ...kod mene ne smije nista iz vrecice ili gotova hrana..nema sanse...odmah nastaje bracna kriza... :lol:

zato sam ja kuhanje prepustila njemu i mirna backa... :lol:

Back