C
chika_doktor
Gost
Derer:Zaboravila si noge i miraz!
u pravu si....crnjak bi bio stalno gurati je u kolicima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Derer:Zaboravila si noge i miraz!
i ostavim muzu brojnu sitnu decu da ih hrani,kupa,presvkaci i skoluje.Banshee:sve dajem al miraz nikako!
to ide u fond za crne dane.
kada pobegnem sa ljubavnikom u australijui ostavim muzu brojnu sitnu decu da ih hrani,kupa,presvkaci i skoluje.

Jel' tu uključena i šljivka koju peče tvoja baba?Banshee:sise i/ili dupe.
i rucak
suljpa & proja.

Pa nije danas 8.mart!Derer:Znam ja,znam ja:
Volimo zene zato shto su nashe mame,sestre,cerke,devojke,zene i babe.![]()
Ti šljivku definitivno nećeš piti.Derer:Svaki dan morash da pristupash kao da jeste 8.!
Karlito Brigante:Ti šljivku definitivno nećeš piti.![]()
..................lepo ja kazem svi vole zene zbog hrane.hanibal77:volim zene jer nisu mutave(ko muskarci je l)i s njima mogu da pretresem u sitna creva sve sto nam padne na pamet,i kad pricam vidim da me slusa.i volim sto kad odem kod neke zene u goste mogu da ocekujem strudlu,domacu.
nas ne volU 
chika_doktor:a nakon 20 godina braka mozda dobijes i neku gotivnu sarmicu![]()

Ljuba82:Кажем ја тако деди својевремено...какву жену имаш...ово што она прави не зна нико овако добро...и тако 50 година...а он мени...е да знаш ти колико сам се ја несланог, пресланог и слично најео у почетку...![]()
...а кева је једном признала да је након удаје једно време била on-line са бабом кад је кувала ручак...![]()

chika_doktor:a nakon 20 godina braka mozda dobijes i neku gotivnu sarmicu![]()

eee za nas postoje oni zamrzivaci u hipermarketimaBanshee:lepo ja kazem svi vole zene zbog hrane.
a sta da radimo mi koje ne znamo da kuvamonas ne volU
diskriminacija na delu
vot iz laaaav?
ou bejbi dont hrt mi don hrt mi no moooooor
ou bejbi dont hrt mi don hrt mi no moooooor
uououououooooooooOOOOOOOO
hanibal77:eee za nas postoje oni zamrzivaci u hipermarketimasmrznute pizze,gibanice,rizota,puzevi,ribe...mislis da neko primecuje razliku?
...kod mene ne smije nista iz vrecice ili gotova hrana..nema sanse...odmah nastaje bracna kriza...