Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.955
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno. Potreba za validacijom sa raznih strana, ili izgubiti se u mnoštvu, pobeći od dosade, potreba za dopaminom, izbegavajući tip vezivanja, strah od bliskosti, šta god da je, radi se o psihološkoj potrebi.
dakle,muz nije bio dovoljan? trpeo se zbog morala?Da nadohnade propuštenu kilometrazu
sigurno je razvodu prethodio neki period zategnutih odnosa kad nije bilo sexadakle,muz nije bio dovoljan? trpeo se zbog morala?
@andjelijaa Hajde ako nije teško da mi pojasniš šta znači to da je neko pušten sa lanca..može i dmja sam ova iz naslova![]()
banovace me zbog previse vulgarnosti@andjelijaa Hajde ako nije teško da mi pojasniš šta znači to da je neko pušten sa lanca..može i dm
Ja kada sam nekad razjebao sa svojom, gledala je svim silama da mi se vrati. Jel to znaci da sam bio dobar!? Ne, daleko od toga, bio sam klasicno djubre.Da li ste bas toliko losi bili?
nije bila ni ona dobra?Ja kada sam nekad razjebao sa svojom, gledala je svim silama da mi se vrati. Jel to znaci da sam bio dobar!? Ne, daleko od toga, bio sam klasicno djubre.
Jeste, bila je odlicna u svim segmentima.nije bila ni ona dobra?
ali?Jeste, bila je odlicna u svim segmentima.

Takodjer...ali nisam popustioJa kada sam nekad razjebao sa svojom, gledala je svim silama da mi se vrati. Jel to znaci da sam bio dobar!? Ne, daleko od toga, bio sam klasicno djubre.
Ko voli da bude zatvoren u kući i da gleda jednu istu osobu svaki dan, postane monotono i dosadno. Dosadi svaka osoba i sex sa njom. Žena u braku nema slobodu, makad da se kreće i izlazi kad želi i gde želi. Čovek je društveno biće i prijaju mu izlasci sa društvom makar 1-2 puta sedmično. Čovek nakon razvoda deluje kao da je pušten iz zatvora, što nije daleko od istine.

Pa neznam al ne verujem da je tu potreba za seksom problem.dakle,muz nije bio dovoljan? trpeo se zbog morala?
Može i jedan,al da vuče različito. Switch.e zamisli jedan te vuce sa jedne strane a drugi sa druge,jooj![]()
pod novo mislis vezu ili?Posmatrajući razvedene ljude oko sebe zaključujem da jedva smognu hrabrosti ili volje za nešto novo.
Tako da mislim da ovo nije tačno iz pitanja teme...
Tema je o tome ako nisam omanula neštopod novo mislis vezu ili?
:Ma nisu žene takve...Pa neznam al ne verujem da je tu potreba za seksom problem.
Msm da je to iz glave,tad kako zensko tako i musko zeli da poebe il se poebe sto vise.

nadoknadjuju propusteno dok su se brinule i gajile decu
Žene u Srbiji nakon 30-e izgledaju kao da su preživele nuklearni fallout.