ЦрниГавран
Domaćin
- Poruka
- 4.950
Hmm. To za jednu Lichanku ništa.pa zena sam iz srbije i presla sam 30..
I šta misliš da je problem? Momci samo hoće Tuc tuc a ništa prsten, brak i da padne mrak na oči?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm. To za jednu Lichanku ništa.pa zena sam iz srbije i presla sam 30..
zasto mislis da sud koci zene?obicno ima period pred razvod u kojem partneri spavaju odvojeno. Isposte se mesecima a negde i godinama pa kad dobiju (zakonski i eticki) zeleno svetlo, pokusavaju nadoknaditi taj period celibata.
Najcesce se muskarci snadju i pre paljenja zelenog svetla..........dok su zene uzdrzanije i cekaju odluku suda.
Gde?idi na "fotografije forumasa" pa prebroj
Joj da,jos sam i Licanka.. uzas.Mislim da je obrnutoHmm. To za jednu Lichanku ništa.
I šta misliš da je problem? Momci samo hoće Tuc tuc a ništa prsten, brak i da padne mrak na oči?

Aha, raspuštenica koja bi da je na raspustu uvek..school's out for summer!Joj da,jos sam i Licanka.. uzas.Mislim da je obrnuto![]()
Шта значи када жена пређе из кухиње у дневну собу и гледа телевизију - да је ланац превише дугачак.Žena je najbolja na lancu![]()

Fotografije forumaša? Te strahote bih preskočio.idi na "fotografije forumasa" pa prebroj
salim se naravno,pu pu daleko bilo nisam ja takva!Aha, raspuštenica koja bi da je na raspustu uvek..school's out for summer!
I imaš sve zube. Samo chudan neki smešak.salim se naravno,pu pu daleko bilo nisam ja takva!
zato sto su zene emotivnije i uglavnom im teze pada rastava.U takvom stanju nemaju bas neku volju za avanturama.zasto mislis da sud koci zene?
Jos mi drzi boja sa ZakintosaI imaš sve zube. Samo chudan neki smešak.
Nadam se pravi ten, ne ono solarijum sranje.
Ja pre verujem da zene samo bolje kriju,ne verujem da muskarci prednjace u prevarama.E sad,jedino zavisi koliko zuba imas,to bi moglo da prevagnezato sto su zene emotivnije i uglavnom im teze pada rastava.U takvom stanju nemaju bas neku volju za avanturama.
Za blowjob, nedostatak zuba nije manaJa pre verujem da zene samo bolje kriju,ne verujem da muskarci prednjace u prevarama.E sad,jedino zavisi koliko zuba imas,to bi moglo da prevagne
Bas si prostakZa blowjob, nedostatak zuba nije mana
pa razvod uglavnom vecina doceka bez zuba.............bar ovde kod nas.Ja pre verujem da zene samo bolje kriju,ne verujem da muskarci prednjace u prevarama.E sad,jedino zavisi koliko zuba imas,to bi moglo da prevagne
Znaci da su se lose razveli,ni za zube im nije ostalopa razvod uglavnom vecina doceka bez zuba.............bar ovde kod nas.
Da li ste bas toliko losi bili?
Da,ali to vazi samo za muskarce koji nemaju pomoc u tucanju svoje zeneMi koji se nismo razvodili da ovo shvatimo kao kompliment, pretpostavljam?
Samo iskreno. Uostalom šta je prosto? Blowjob je nešto najnormalnije, isto ko kad smazes piicuBas si prostak
uh ne znam,ja stvarno to ne..Samo iskreno. Uostalom šta je prosto? Blowjob je nešto najnormalnije, isto ko kad smazes piicu![]()
ne nego sve su pokusali da ne dodje do razvoda................Znaci da su se lose razveli,ni za zube im nije ostalo
a dobro sad,svako gleda na svoj nacinne nego sve su pokusali da ne dodje do razvoda................
Da,ali to vazi samo za muskarce koji nemaju pomoc u tucanju svoje zene

Onda nije ni chudo što je pao razvod i patkauh ne znam,ja stvarno to ne..
Mislim na one kojima drugi muskarci "cuvaju" brak.-citaj tebi! jer... da si dovoljno dobar bio bi jedini.Misliš na one koji ga umaču okolo dok žena kuva i čuva decu, a ona bi iz braka izašla bez pomenutih zuba da slučajno uradi nešto slično?
Ili misliš na one koji samo ne znaju da imaju pomoć?
nisam se udavalaKoliko si ti beše imala brakova?![]()