gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Pa da.
Nek zivi svako u svom stanu, gradu i sl.
Ali vreme provedeno zajedno da bude i nesto vise od seksa
Nek zivi svako u svom stanu, gradu i sl.
Ali vreme provedeno zajedno da bude i nesto vise od seksa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mi fini ostadosmo fini.Pa vreme je takvo. Sad ako hoćeš da budeš frajer i privlačan ženama, moraš da budeš klošar i džudža. Jer nijedan klošar i džudža nije ostao sam. I takvi obično žene i zabavljaju se sa vrlo finim i lepim i, naizgled, normalnim ženama.
Takvo je vreme, mnogo se filozofira i očekuje.
mda, lako se nađe mesoTo parče mesa se nadje veoma lako
Vama ženama i jesteTo parče mesa se nadje veoma lako
Tanka je linija između finog i dosadnog. Šta god to "dosadan" u ženskom rečniku značilo.A mi fini ostadosmo fini.
meni nije. nego oni koji su dosadni često za sebe kažu da su "fini"... a to nije ni malo isto ! heheTanka je linija između finog i dosadnog. Šta god to "dosadan" u ženskom rečniku značilo.
zašto misliš da ne pišem iskreno?Ubiste se svi što od finoće što od želje za bliskošću. Još naiskreniji onaj lik što piše po temama kako traži pare.
kako mali djokica doživljava svetPa kupi sebi nesto. Neku odecu, priusti putovanje.

Psihološke kompenzacije su najgore, samo produbljuju problem.Pa kupi sebi nesto. Neku odecu, priusti putovanje.
Pa da ali nekako zvuci kao da se zalis. Pokusavam da te razumem. Ne zameri, ali zvuci, nekako, neliteralno, nepohvatano. Stvari u zivotu nisu tako crno bele. I malo generalizujes. Poradi na sebi ako hoces bliskost s nekim. Mora puno da se radi. Red rad i disciplina.Pa sve ja to radim, meni ok po svim tim pitanjima, vratila se evo sa mora, fotkam, idem, cunjam po planinama, družim se na forumu i van njega hehe. Pišem pred spavanje o onom što me zanima.
Otvori blog covece.Meni je to da uprostim kao sa kučićima.
Neki su naučili da ih šutaju i kinje npr, i ne veruju ljudima, ili tačno imaju grupu kojoj ne veruju, naučeni su tako.
Što ne znači da im ne treba ljubavi i pažnje.
Samo se boje, i iz straha hoce da ujedu
Pa ako ti do sada nisi otvorio, necu ni jaOtvori blog covece.

Sto ti mene kopiras? Nisi samostalna i odrasla? Treba ti neko da se ravnjas sa njim? U toj fazi si bliskosti? Slomio mi lutku, sad mora njegova autic da bude skrckan?Pa ako ti do sada nisi otvorio, necu ni ja![]()
Na nekom indijskom forumu se sad zgražavaju jer ubijamo tj jedemo krave, šta da se radi :/Što nigde nema, naćiće se kod Indijaca i Japanaca.