Zašto su neodgovarajući?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa vreme je takvo. Sad ako hoćeš da budeš frajer i privlačan ženama, moraš da budeš klošar i džudža. Jer nijedan klošar i džudža nije ostao sam. I takvi obično žene i zabavljaju se sa vrlo finim i lepim i, naizgled, normalnim ženama.
Takvo je vreme, mnogo se filozofira i očekuje.
A mi fini ostadosmo fini.

Ubiste se svi što od finoće što od želje za bliskošću. Još naiskreniji onaj lik što piše po temama kako traži pare.
zašto misliš da ne pišem iskreno?
ovo je tema o tome... pare su nešto drugo. lično para imam koliko mi treba. a bliskost nemam kakvu ja želim. svako se češe gde ga svrbi

Nisam vama prebacio za pare, nego on tako krene i vidiš da lupeta, ali eto i to deluje iskrenije. Zašto? Spominjete bliskost ali naglašavate svako na svoju stranu. I sad ubaci obaveze, posao, deca, koliko vremena zajedno provode oni koji su na istoj adresi? U pitanju je želja da postoji neko ko je sad toliko poseban ali eto da ste sami pa se nađeto kada se uskladite, ono prošetaće se koji put gradom da vas familija ne pita kad će te naći para. Moje mišljenje. Ove samoproglašene fine bolje da ćutim, šta to uopšte znači, to je razmišljanje muškarci/žene samo traže loše, ja sam sam/a, dakle ja sam dobar, što ne pije vodu.

Pa sve ja to radim, meni ok po svim tim pitanjima, vratila se evo sa mora, fotkam, idem, cunjam po planinama, družim se na forumu i van njega hehe. Pišem pred spavanje o onom što me zanima.
Pa da ali nekako zvuci kao da se zalis. Pokusavam da te razumem. Ne zameri, ali zvuci, nekako, neliteralno, nepohvatano. Stvari u zivotu nisu tako crno bele. I malo generalizujes. Poradi na sebi ako hoces bliskost s nekim. Mora puno da se radi. Red rad i disciplina.

Back