Zašto su neodgovarajući?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pita me poznanik porodice od oko sedamdeset godina zašto sam sama, i ja tu nešto filozofiram u fazonu: ''Pa, nešto se ne pronalazim sa ljudima koje upoznajem..., nešto ne ide, nešto 'vako, nešto 'nako...'', kad u nekom trenutku me taj dedica poče ispod stola da ''češka'' nogom 🤮, sa sve mojim članovima porodice naokolo.
Jbt' kad skočih i kao: ''Izvinite, imam nešto hitno da završim na netu!''
Osećam se kao smeće mada ne bi trebalo, šta sam kriva ja?
Ni dobar dan više toj osobi ne želim da nazovem. Fuj! Fuj! Fuj!

Trash Shame GIF by nog

nekada je bilo misli dakle postojis sada su vremena izgledas dakle postojis - rece neko i u pravu je
Nego baš primećujem i drugačiji trend.. možda je to kod nas u Srbiji tako, ali mladim ljudima dojadio taj pritisak savršenosti, pa i u izgledu, pa se okreću više nekim zanimljivim stvarima.. neretko se sreću parovi koji ne odgovaraju međusobno nekim standardima "lepote"..

Verujem da je kod nas to dosta izraženije nego tamo gde često putujem po Evropi, ljudi više gledaju da na nekog ostave utisak tako nečim drugim, hobijima, odlaskom na kocerte, u kafiće sa ciljanom dobrom muzikom itd, stilom, garderobom, vrstom muzike koju slušaju, knjiga koje čitaju.. ko baš mari samo za neku savršenost u izgledu.. ?
Ova pinkizacija i hepizacija je čudo kod nas napravila, na žalost.

Pita me poznanik porodice od oko sedamdeset godina zašto sam sama, i ja tu nešto filozofiram u fazonu: ''Pa, nešto se ne pronalazim sa ljudima koje upoznajem..., nešto ne ide, nešto 'vako, nešto 'nako...'', kad u nekom trenutku me taj dedica poče ispod stola da ''češka'' nogom 🤮, sa sve mojim članovima porodice naokolo.
Jbt' kad skočih i kao: ''Izvinite, imam nešto hitno da završim na netu!''
Osećam se kao smeće mada ne bi trebalo, šta sam kriva ja?
Ni dobar dan više toj osobi ne želim da nazovem. Fuj! Fuj! Fuj!

Trash Shame GIF by nog
ma, polako, budala ima svuda.
podeli to sa nekim, da ga opet ne bi zvali u kuću :)

Nego baš primećujem i drugačiji trend.. možda je to kod nas u Srbiji tako, ali mladim ljudima dojadio taj pritisak savršenosti, pa i u izgledu, pa se okreću više nekim zanimljivim stvarima.. neretko se sreću parovi koji ne odgovaraju međusobno nekim standardima "lepote"..

Verujem da je kod nas to dosta izraženije nego tamo gde često putujem po Evropi, ljudi više gledaju da na nekog ostave utisak tako nečim drugim, hobijima, odlaskom na kocerte, u kafiće sa ciljanom dobrom muzikom itd, stilom, garderobom, vrstom muzike koju slušaju, knjiga koje čitaju.. ko baš mari samo za neku savršenost u izgledu.. ?
Ova pinkizacija i hepizacija je čudo kod nas napravila, na žalost.
nemam pojma Paula...iskreno mozak mi ne fukcionise veceras, mislicu o tome sutra :mrgreen: :rumenko:

pa naravno, nismo dužni drugima da se ispovedamo.
Trljala sam noge pod tušem kao luda....
Heeej, šta ja doživljavam, da me neki voskirani matorac češe nogom ispod stola!!!
Da sam udata već kao što nisam, neko bi ga propustio kroz šake istog momenta.
Ne bi smeo ni da pomisli da radi tako nešto. Ima dosta stvari koje samci propuštaju jer su sami, ali...
Nije da smo jednom lupili šakom o sto i rekli: ''Ne, ja nikada neću pronaći to što tražim!''.
Stvar je da smo u korak sa vremenom oko svega, osim oko tog segmenta života gde treba da se konačno aktiviramo... a mnogi ne znamo kako.
Ne flertuj, ne budi ovakav, ne budi onakav, ovo je ružno, ovo može da naruši ugled, ovo je sramota...
Pa... ja ne znam...

Trljala sam noge pod tušem kao luda....
Heeej, šta ja doživljavam, da me neki voskirani matorac češe nogom ispod stola!!!
Da sam udata već kao što nisam, neko bi ga propustio kroz šake istog momenta.
Ne bi smeo ni da pomisli da radi tako nešto. Ima dosta stvari koje samci propuštaju jer su sami, ali...
Nije da smo jednom lupili ša. kom o sto i rekli: ''Ne, ja nikada neću pronaći to što tražim!''.
Stvar je da smo u korak sa vremenom oko svega, osim oko tog segmenta života gde treba da se konačno aktiviramo... a mnogi ne znamo kako.
Ne flertuj, ne budi ovakav, ne budi onakav, ovo je ružno, ovo može da naruši ugled, ovo je sramota...
Pa... ja ne znam...
Pa ja nisam mislila da produbljujem nečiji problem, za mene lično samoća je legitimni izbor. Sve više ljudi živi samo. Na Zapadu ima puno parova koji su zajedno a svako u svom stanu. Ne znam zašto bi se bilo kome pravdali što smo sami. Nego ono, ne bi bilo loše ni da nađemo nekog ko nam odgovara, oko toga se vrti dosta toga.. Ovo što pišeš govori da bi ti volela i neku veću sigurnost da imaš od pojedinih ljudi da budeš zaštićena.. To jeste problem samih žena. Ali ne znam, ja sam već treća generacija samih žena hehe i uspešno sam se adaptirala :). Da, sa pojedinim ljudima mora se biti odsečan i ne dozvoliti im pristup sebi.

Bolje je sigurno hiljadu puta imati nekog svog koji na tebe pazi i želi ti najbolje u životu i deliš iste namere sa njim, nego tako neke pohotne nasrtljivce zbog kojih se pitaš da li je sa tobom sve u redu.
Sa tobom je sve u redu, samo zadrži svoja objašnjavanja sebe i svojih postupaka samo za odabrane osobe. Sve ostale ič ne zanima tvoj život. Taj je video da si malo ranjiva pa kao vuk. Na žalost, ima ih... Pusti idiota, idi dalje.

Pa ja nisam mislila da produbljujem nečiji problem, za mene lično samoća je legitimni izbor. Sve više ljudi živi samo. Na Zapadu ima puno parova koji su zajedno a svako u svom stanu. Ne znam zašto bi se bilo kome pravdali što smo sami. Nego ono, ne bi bilo loše ni da nađemo nekog ko nam odgovara, oko toga se vrti dosta toga.. Ovo što pišeš govori da bi ti volela i neku veću sigurnost da imaš od pojedinih ljudi da budeš zaštićena.. To jeste problem samih žena. Ali ne znam, ja sam već treća generacija samih žena hehe i uspešno sam se adaptirala :). Da, sa pojedinim ljudima mora se biti odsečan i ne dozvoliti im pristup sebi.
Lično, nisam nikad planirala da budem sama, ponajmanje ceo život.
Želim da nađem osobu... ali dobrodušnu, čistog srca, čistog uma, čistog jezika...
Ne mogu da podnesem prljavštinu. Mislim da to i ne treba da podnosim. Nisam dužna, zamišljam nešto drugo... i ne zamišljam neverovatno.

Nisam bas sigurna zasto sam sama.
Msm nagadjam.
Verovatno samo nisam prava i nije pravi u datom momentu
Moguće je da je u svim vremenima bilo tako, nego ranije ljudi nisu imali mnogo izbora, po koji momak u selu ili gradu pa su se prilagođavali. Danas više niko ne želi da se zlopati. A i spisak željenih stvari nam je podugačak, jedan ima ovo, nema ono i slično. I to je to.

Back