Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

Pričaj u svoje ime, ostavi se gluposti..
KOliko mi iz Srpske imamo bliže i daljne familije koja živi u Srbiji a koliko u Crnoj Gori?
Otprilike 90 = 10% ..
Koliko Srba koji su porijekom iz BiH ima u političkom životu Srbije, naspram recimo u C. Gori.
Dakle, čista statistika pokazuje da ne pišeš tačno.

Odlično vi živite u srbiji, imate jako dobre poslove i uvek ste u vlasti da nameštate svojim zavičajnim klanovima sumnjivih poslova

Pazite kako se ponašate u odnosima prema Šumadincima i prema Vlastima koja nije šumadijska , lako vaši Klanovi mogu pasti u nekim budućim promenama

To (Bosanci) ti "govori" da ne znaš pravo stanje kod nas.
Šta je problem? ..kad problem nije.
Podržavamo institucije države Srbije pa tako i instituciju predsjednika, kao i predsjednika koga ste VI izabrali, kao i svakog drugog.
Dakle, pitanje kao i tema vuče na strani antisrpski uticaj i namjeru da nas medjusobno posvadjaju i dijele.
Ako si rodjen u Bosni i zivis u Bosni, ti si Bosanac.
Ne mozes da budes Sumadinac, niti Era, niti Lala, niti Čarapan.
Bosanac je teritorijalno odrediste, ne nacionalno.

Podržavamo institucije države Srbije pa tako i instituciju predsjednika, kao i predsjednika koga ste VI izabrali, kao i svakog drugog.
Dakle, pitanje kao i tema vuče na strani antisrpski uticaj i namjeru da nas medjusobno posvadjaju i dijele.

Dobro ali mogli bi vi (Srbi iz RS-a koji ste za Vučića) da se zapitate kakav je to predsednik na čelu Srbije i da se suočite sa činjenicom da je on u Srbiji (pogotovo u poslednje vreme a i ranije je bio) u narodu dosta više omražen nego što je voljen, sa razlogom naravno iako je pobeđivao na izborima. To se najbolje prezentuje sad kad vidimo da studenti oko sebe okupljaju stotinu hiljada ljudi, veliki broj ljudi ih na njihovoj pešačkoj turi kroz Srbiju dočekuje i uslužuje kao svoje najrođenije, dok AV na svojim skupovima trenutno ne može da okupi više od 30 000 ljudi i veliki procenat od te brojke nije na tom skupu jer je za njega iz ličnog ubeđenja. Videćemo i uporediti brojnost na njegovom skupu sutra u SM-u i brojnost na studentskom skupu u Kragujevcu i to će ti biti odličan pokazatelji da li ga NAROD u Srbiji želi više na vlasti ili ne.

Prosto pitanje, zašto? Kao neka vrsta misterije za mene.
Podržavaju Vučića i spremni su da budu u njegovoj službi uvek. Videli smo da je veliki broj njih došao da obavi glasanje za njega u Beogradu na prošlim izborima, sad će sigurno veliki broj njih doći na njegov skup u Sremskoj Mitrovici. Ne mogu da generalizujem, ne vole ga svi prekodrinski Srbi ali rekao bih da je dosta veći procenat onih koji su za njega nego onih koji ga ne vole. I tamo je zasigurno generalno dosta manje omražen nego ovde u Srbiji.
Da li nekakva "pronacionalna, desničarska karta" na osnovu koje je AV smenio prošlu, "žutu" vlast u Srbiji i dalje radi za Srbe iz RS-a, da li je moguće da oni i dalje žive u uverenju ili bolje rečeno iluziji da je on "čuvar pronacionalnih/desničarskih interesa"?
Nisu Bosanci. Srbi.
A zasto podrzavaju?
Ne znam

Sa takvim svojim "mišljenjem", ubrzo bi bio proglašen za personu non grata u Republici Srpskoj.
Uostalom, dodješ kod nas pa se uvjeri gdje griješiš.

Што ви говорите да су држављани Србије Србијанци?

Исти сте као Хрвати по том питању.

Даље, ми смо прави Срби, ви сте Србијанци !??!!??

Ко Вам је попио српски мозак ? Курчевити Додик ?

Pa podržavaju legitimnog predsednika Republike Srbije Alekasandra Vučića koga smo mi ovde izglasali putem izbora,
ne ja, na žalost moji kandidati nisu prešli 3% na poslednjim izborima.:think:

Ako izaberemo nekog drugog ne vidim razlog zašto ne bi podržavali njega/nju na mestu predsednika Srbije.

Pogledajte prilog 1684794
Razumem ja sve to, ali ako sada prate, vide hiljade ljudi na protestima, zar više veruju kuriru i pinku nego svojim očima?

Sa takvim svojim "mišljenjem", ubrzo bi bio proglašen za personu non grata u Republici Srpskoj.
Uostalom, dodješ kod nas pa se uvjeri gdje griješiš.
NIkad nije kasno malo edukacije..

Bosanskohercegovacki nacionalisti i njihova sovinisticka mrznja …

18. avg 2024. · Srbi u BiH nisu bili nikakvi Bosanci kao narod, niti su se tako izjašnjavali niti osjećali jer to nije nikakva narodna odrednica. Kliknite za proširenje... Obična lažovčina, sa …

Ček bre, zar nisi ti pričao da si ponosni stanovnik Novog Sada i vlasnik nekretnine u istome?

E Nijeno, Nijeno... upleo si se u laži ko pile u kučine.

Razumem ja sve to, ali ako sada prate, vide hiljade ljudi na protestima, zar više veruju kuriru i pinku nego svojim očima?

А Информеру ?

Он је ненадјебив , гебелс би рекао да је немогуће имати већу пропаганду од њега а да је истовремено кловновска и шарлатанска

Dobro ali mogli bi vi (Srbi iz RS-a koji ste za Vučića) da se zapitate kakav je to predsednik na čelu Srbije i da se suočite sa činjenicom da je on u Srbiji (pogotovo u poslednje vreme a i ranije je bio) u narodu dosta više omražen nego što je voljen, sa razlogom naravno iako je pobeđivao na izborima. To se najbolje prezentuje sad kad vidimo da studenti oko sebe okupljaju stotinu hiljada ljudi, veliki broj ljudi ih na njihovoj pešačkoj turi kroz Srbiju dočekuje i uslužuje kao svoje najrođenije, dok AV na svojim skupovima trenutno ne može da okupi više od 30 000 ljudi i veliki procenat od te brojke nije na tom skupu jer je za njega iz ličnog ubeđenja. Videćemo i uporediti brojnost na njegovom skupu sutra u SM-u i brojnost na studentskom skupu u Kragujevcu i to će ti biti odličan pokazatelji da li ga NAROD u Srbiji želi više na vlasti ili ne.
Ok, sve je to možda tako.. znaš da se sve može vrlo lako riješiti na jedan normalan, kulturan, demokratski i na kraju ustavano propisani način ato su izbori.
Medjutim, u svemu tome ima dosta toga koje smo-ste dozvolili.. svako ko je protiv vlasti je dobrodošao.. pa nije.. ko to ne vidi i ne osjeća pravi veliku grešku.
Zašto se napada SPC?
Zar je ovo normalno da medju vama ima i ovakvih koje (eventualno) tolerišete ali i ne osudjujete?

Ova rečenica je nepobitna a ovo tvoje "mišljenje" je za osudu..

Почните полако да се сводите у нормалу и без курчења, без долазака за вучићеву подршку и муљања на гласањима и смањите тражење разних веза и протекција, као и помоћи привилегије за своје Кланове !

Пазите да се гостопримство не почне хладити !

Молим да се не злоупотребљава Српство и устанички Шумадинац који је створио државу и на крају свима у ЈУ индиректно створио могућност државе.

Мали сте ви тамо за Шумадинца. Нађите место поред њега, а не изнад њега !

Podržavaju Vučića i spremni su da budu u njegovoj službi uvek. Videli smo da je veliki broj njih došao da obavi glasanje za njega u Beogradu na prošlim izborima, sad će sigurno veliki broj njih doći na njegov skup u Sremskoj Mitrovici. Ne mogu da generalizujem, ne vole ga svi prekodrinski Srbi ali rekao bih da je dosta veći procenat onih koji su za njega nego onih koji ga ne vole. I tamo je zasigurno generalno dosta manje omražen nego ovde u Srbiji.
Da li nekakva "pronacionalna, desničarska karta" na osnovu koje je AV smenio prošlu, "žutu" vlast u Srbiji i dalje radi za Srbe iz RS-a, da li je moguće da oni i dalje žive u uverenju ili bolje rečeno iluziji da je on "čuvar pronacionalnih/desničarskih interesa"?
Pa usro ih je dobro devedesetih

I.. kakve veze ima tvoje "izmišljanje" kao odgovor?
Da, imam.. imam dvojno državljanstvo već odavno.. problem?

Па већ владате над Шумадинцима, не знам шта још хоћете више.?!?

Ја бих вам препоручио да се смирите, да не изгубите незаслужене привилегије у Србији

Pa i u Srpskoj ima onih koji Vučićevu kriminalnu hobotnicu nepodržavaju kao i onih koji to sve podržavaju,
isto kao i u Srbiji.

Šta ti tu tačno nije jasno?

Zato što je tamo velika zatucanost, a Pink i RTS su najgledaniji

zato sto misle da je ovde trava zelenija,[jovanjica],pacenici..........

Наравно да је зеленија, једино је Шумадинац државотворан и он ће поново створити државу после овог или следећег тиранина...

Ови остали из бише ЈУ, могу само да гледају и да уче како се то ради.

Back