Gdje ja to protivrječim tome. Mada doduše jel npr Karađorđe bio Šumadinac - striktno govoreći?Заиста не видим како то што си написао мења чињеницу да је, управо, у Шумадији избила Српска револуција.
И сви Срби, ма где били, треба да славимо шумадијске јунаке на њиховој храбрости и великом подухвату.
Ali jeste u tom regionu obnovljena Srbija. Što svakako treba da se slavi i cijeni. Ali bez nekakvih regionalnih šovinjizama molim. Bez mitova o nekakvoj superiornosti, kada su i ti "autohtoni" Šumadinci, Vojvođani itd ustvari manje više dođoši.
Запитајте се мало обмањују вас поједини медији из Србије и праве од нас "народне" непријатеље нигдје везе, развлаче вам мозак а у принципу вам не постоји нико ближи буквално.Тотална деструкција јбт.Вучић је добио цц преко 2 милиона гласова ,укратко када сабереш гласове СНС и СПС добијеш ту цифру.И шта сада требамо ми из РС, да кукамо заједно са вама или да признамо изборе као сав свијет што је признао.Јел има неко да није признао изборе у Србији реците ми да знам можда живим у незнању и заблуди.Маните се шупље приче исладате смијешни јбт.Опет понављам ко год дође из Србије као предсједник биће дочекан као Вучић нема разлике из простог разлога јер смо вам ми једини искрени пријатељи у регији и шире наравно.Не зато што сте ето посебни већ зато што смо исти народ јбт.
Јел то тако тешко схватити?