Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

Ако баш инсистираш, хајде да видимо неке твоје постове уназад годину или двије, као и постове од већине других форумаша и како заговарате укидање Српске заједно са форумашима Бошњачке и Хрватске националности.
ajde..nađi mi te postove ...
ja sam nacionalista, patriota i ke njam po vama izdajnicima Srbije i srpskog naroda..
to što se ti busaš u grudi, ogrnut zastavom, slušaš Baju Malog Degenerika i ke njaš mi o srpstvu zabole me k..podržavaš izdajnika Srbije koji je prodao Kosovo, koji Švabama oće da da litijum, da nas potruje, koji dovodi Šredera na godišnjicu bombardovanja..itd.. i to mi dovoljno govori o tome koliki si i kakav si Srbin..

I nije samo u pitanju RS.. i Srbi na Kosovu, ista priča.. i većina dijaspore ista priča..

pazi ove idiote na Kosovu..

otkad su Esenes lopine zajahale na vlast ostali su bez:
Sudstva.. znači pre si imao u sudu Srbe ej!!! sad Albance koji im lupaju po 20 godina!
Policije.. panduri Srbi pre Vučića sad Albanci koji ih hapse
Energetski sistem.. Ne dam Gazivode bre! Da me ubijete ne dam!!! Je l dao?
Tablice.. svi Srbi na Kosovske tablice.. tablice Republike Kosovo priznate u Srbiji
Pasoši i Lične karte... svi dole na Kosovu kosovske LK i Pasoše..

itd itd.. banke, pošte.. sve dao Albancima a oni viču: Aco Srbine :D
Да се не лажемо Вучић је само добар изговор и повод да би се изразила тињајућа нетрпељивост.😉

Sa mnom mozes da klopas i pijes i da:se zaebavamo o ljudskoj gluposti.

O poezij jok jer si tanak ko flis papir sa samo jednom knjigom pod miskom.
Ne, nego si ti tanak, ali nisi ni svestan toga, niti si sposoban da razumeš svoju poziciju u tom svetu.
A tek tvoja karikaturalna "filozofija"... :lol:
Ja na žalost od tebe ne mogu dobiti mišljenje o ovoj mapi, a baš bih voleo...

map-of-ethnic-groups-in-bosnia-and-herzegovina.jpg

Realno je tako... sad da se zarati tamo ne bi mogo 100 Srba odavde da skupiš... naročito ne posle ove izdaje..
da li bi Vučićev Danilo išo da ratuje , šta misliš? Šešeljev Aleksandar? Ovi hrabri batinaši ?
Реално, ви сте Србе са лијеве стране Дрине издали и крајем 19-ог и крајем 20-ог вијека, али ово је сад нови левел гдје показујете отворено непријатељство и вербално подржавате оне који су непријатељски настројени према Србима из Српске.

Реално, ви сте Србе са лијеве стране Дрине издали и крајем 19-ог и крајем 20-ог вијека, али ово је сад нови левел гдје показујете отворено непријатељство и вербално подржавате оне који су непријатељски настројени према Србима из Српске.
Realno vi ste nas izdali tako što ste podržali izdajnike lopove i ubice sa ove strane Drine. Otvoreno podržavate ove ovde koji su protiv Srba iz Srbije

Ne, nego si ti tanak, ali nisi ni svestan toga, niti si sposoban da razumeš svoju poziciju u tom svetu.
A tek tvoja karikaturalna "filozofija"... :lol:
Ja na žalost od tebe ne mogu dobiti mišljenje o ovoj mapi, a baš bih voleo...

map-of-ethnic-groups-in-bosnia-and-herzegovina.jpg
A koja je ovo sarena knjiga poezije?

Mika antic, laza kostic, musicki, desanka?

Da ga pitam o popi i zadto sam samo pomenuo vojvodjansku pesnicku elitu i taj duh koji se unistava sa bas te karte migracijama primitivizma.

Realno vi ste nas izdali tako što ste podržali izdajnike lopove i ubice sa ove strane Drine. Otvoreno podržavate ove ovde koji su protiv Srba iz Srbije
Realno, vas dvojica biste meni omastili konopče, samo da sam neko jaje koje ima odgovarajuću vlast. :lol:

Или обрнуто, можда баш зато један дио подржава Вучића због вашег подржавања Сарајстана и подцјењивачког става.😉
Ako mene pitas uvek mi pucao zivan i za sarajevo a jos manje za bl. Bosna bila dobra da strance provedem da vide za male pare kvazi orijent.

Jedino im svideo pocitelj i ferhatovi cevapi :rotf:

To je tvoja filozofska mudrost? Izbegavati odgovor na konkretno pitanje nesuvislim baljezganjem... :lol:
Kako ti se sviđa mapa? Može li konkretan odgovor.
Pa ti rece da pricamo o poezjji pa pobeze na mape kad sam te bacio u ocaj sa konceptom zasto se unistava vojvodina:rotf: i duh.

Zabole me za mape necega van moje srbije.

Poslednja izmena:
ajde..nađi mi te postove ...
ja sam nacionalista, patriota i ke njam po vama izdajnicima Srbije i srpskog naroda..
to što se ti busaš u grudi, ogrnut zastavom, slušaš Baju Malog Degenerika i ke njaš mi o srpstvu zabole me k..podržavaš izdajnika Srbije koji je prodao Kosovo, koji Švabama oće da da litijum, da nas potruje, koji dovodi Šredera na godišnjicu bombardovanja..itd.. i to mi dovoljno govori o tome koliki si i kakav si Srbin..
Сасвим је јасан твој патриотизам кад се читају твоји постови о Србима из Српске, Крајине, са Косова и емотикони подршке које узајамно дијелите са Бошњацима, Хрватима и Албанцима.

Pa ti rece da pricamo o poezjji pa pobeze na mape kad sam te bacio u ocaj sa kk ceptom zasto se jnistava vojvodina:rotf:
Ti si pobegao od analize pesme "Od glave Zete do grada Spuža" u nabrajanje imena srpskih pesnika. Nabrajati imena i nije neko znanje. Ali da nam izanaliziraš, to je drugi padež.
A pošto je tema politička, gledam da poezija na koju se pozivam ima političku konotaciju.

Ti si pobegao od analize pesme "Od glave Zete do grada Spuža" u nabrajanje imena srpskih pesnika. Nabrajati imena i nije neko znanje. Ali da nam izanaliziraš, to je drugi padež.
A pošto je tema politička, gledam da poezija na koju se pozivam ima političku konotaciju.
Spuz u srbiji?

A da, ti zivis u nekom drugom vremenu koje os da vrnes :rotf:

Сасвим је јасан твој патриотизам кад се читају твоји постови о Србима из Српске, Крајине, са Косова и емотикони подршке које узајамно дијелите са Бошњацима, Хрватима и Албанцима.
idem da ogrnem srpsku trobojku i zapevam Prepelicu bre, da vidiš kakav ću ultra patriota da postanem..
a to što podržavam izdajice koji su potpisali: Srbija se neće protiviti niti blokirati da država Kosovo pristupa međunarodnim organizacijama i institucijama.. to nema veze
važna je trobojka i Jelen pivčuga!!!

Jok konkretno, pitaj emihsa sta je pisao pa se pravio da nije.
Што бих га ја питао, питај га ти, ја и са њим имам супротстављене ставове, он заговара неко тобожње братство са вама, а мој је став да са вама не треба ни у цркву заједно, по ономе што пишете сасвим је јасно да вам се не може вјеровати.😉

Што бих га ја питао, питај га ти, ја и са њим имам супротстављене ставове, он заговара неко тобожње братство са вама, а мој је став да са вама не треба ни у цркву заједно, по ономе што пишете сасвим је јасно да вам се не може вјеровати.😉
Svadjaj se malo sa njim, bas je dosadno bez smeha ovde :hahaha:

Back