Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

Па тако што већина вас овдје на форуму подржава федерално Сарајево и бошњачке тежње за унитарном БиХ и гашењем Српске.
ja ne.. ja sam za Republiku Srpsku

to je isto kao priča ovih lopina koji su na vlasti u Srbiji, ko je protiv Vučića on je ustaški terorista, strani plaćenik.. itd

brt samo govorim istinu a istina je da većina Srba u RS podržava izdajnike, kriminalce i ubice koji su na vlasti u Srbiji... znači da su Srbi u RS na strani izdajnika, ubica i lopova.. i Dodik jke podržao izdajnike, ubice i lopove u Srbiji a kontra naroda..

to što govorim istinu ne znači da sam protiv Republike Srpske i da podržavam Sarajevo..realno jbe mi se za Sarajevo

to je isto kao priča u Srbiji, ko je protiv Vučića on je ustaški terorista

brt samo govorim istinu a istina je da većina Srba u RS podržava izdajnike, kriminalce i ubice koji su na vlasti u Srbiji znači da su Srbi u RS na strani izdajnika, ubica i lopova.. i Dodik jke podržao izdajnike, ubice i lopove u Srbiji a kontra naroda..

to što govorim istinu ne znači da sam protiv Republike Srpske i da podržavam Sarajevo..realno jbe mi se za Sarajevo
Sta si ti neki svetac??

Pa ti rece ko enigma da te srbija ic ne zanima :rotf:
Nisi upucen. Srbija svakog Srbina na svijetu treba da zanima i zanima. Simo ti je isto to rekao samo ti imas problem sa razumijevanjem. Mi smo protiv bolestine koja se Srbijom siri u vidu autosovinizma, autodestrukcije, (drugo)srbijanstine. Zalazemo se za srbizaciju Srbije i uvodjenje Vukovog jezika u Srbiji, kao i otklanjanje ostalih devijacija koje su se istorijski porodile i narasle na desnoj obali Drine. Jel ti jos nesto nije jasno?

Zašto je rušenje SNS-a u tvojoj glavi jedanko rušenju Srbije?
Nije li to malo bolesno?
SNS na izborima 60-70% podrske. SNS me ne zanima, moze ga rusiti ko hoce, ali NA IZBORIMA. Srbija je ovaplocena u svojim INSTITUCIJAMA i niko nema pravo da rusi institucije na protivpravan nacin, a vlast moze da mijenja SRPSKI NAROD na izborima koliko god puta hoce!

to je isto kao priča ovih lopina koji su na vlasti u Srbiji, ko je protiv Vučića on je ustaški terorista, strani plaćenik.. itd

brt samo govorim istinu a istina je da većina Srba u RS podržava izdajnike, kriminalce i ubice koji su na vlasti u Srbiji... znači da su Srbi u RS na strani izdajnika, ubica i lopova.. i Dodik jke podržao izdajnike, ubice i lopove u Srbiji a kontra naroda..

Ја по оном што чујем и прочитам, већина вас подржава муслимане и заговара укидање Српске, тиме сасвим јасно показујете коју страну бирате.

Ја по оном што чујем и прочитам, већина вас подржава муслимане и заговара укидање Српске, тиме сасвим јасно показујете коју страну бирате.
Srbija koju oni zagovaraju je vise za unitarnu Bosnu nego Istanbul, Sofija i Brisel skupa.

ajmo opet..

ajmo opet..

Ti i istina:zcepanje:

Nisi upucen. Srbija svakog Srbina na svijetu treba da zanima i zanima. Simo ti je isto to rekao samo ti imas problem sa razumijevanjem. Mi smo protiv bolestine koja se Srbijom siri u vidu autosovinizma, autodestrukcije, (drugo)srbijanstine. Zalazemo se za srbizaciju Srbije i uvodjenje Vukovog jezika u Srbiji, kao i otklanjanje ostalih devijacija koje su se istorijski porodile i narasle na desnoj obali Drine. Jel ti jos nesto nije jasno?
Jos jedna Dodokova stambena zgrada u Novom Sadu. Koja po redu koju mu Vucic poklanja?

To sto se tice neupucenosti. Sto se tice razumevanja, teslo da neko van Srbije moze da me uci sta se u Srbiji desava trenutno.

Ti se zalazes sta ce biti u Srbiji a numes sa Smitom vaspitanim evropejcem da komuniciras nego kmecite za "pravdom" s os sa Sumadincem? Da ga ucis kako da govori ili kako da misli?

Ti koji si javno ovde napisao ne jednom da ces da jases Srbiju dokle ti se hoce :rotf:

Jahac zvani Vuk :lol:

Poslednja izmena:
I nije samo u pitanju RS.. i Srbi na Kosovu, ista priča.. i većina dijaspore ista priča..

pazi ove idiote na Kosovu..

otkad su Esenes lopine zajahale na vlast ostali su bez:
Sudstva.. znači pre si imao u sudu Srbe ej!!! sad Albance koji im lupaju po 20 godina!
Policije.. panduri Srbi pre Vučića sad Albanci koji ih hapse
Energetski sistem.. Ne dam Gazivode bre! Da me ubijete ne dam!!! Je l dao?
Tablice.. svi Srbi na Kosovske tablice.. tablice Republike Kosovo priznate u Srbiji
Pasoši i Lične karte... svi dole na Kosovu kosovske LK i Pasoše..

itd itd.. banke, pošte.. sve dao Albancima a oni viču: Aco Srbine :D

ajmo opet..

Realno najvecem delu Srbije se yebe za Bosnu u bilo kojoj formi a kako je uvek i bilo.

Videli od vas koga podrzavate do paroksizma.

To se zove tante za bupe.srpski jasno.

ajmo opet..

Može to, ne kažem! Da budeš protiv Dodika, a za RS.
Međutim, ako Srbima iz RS pripisuješ loše ponašanje prema Srbima iz Srbije, unosiš razdor među Srbima, a to je ono što ide na ruku Sarajevu.

ajmo opet..

Ако баш инсистираш, хајде да видимо неке твоје постове уназад годину или двије, као и постове од већине других форумаша и како заговарате укидање Српске заједно са форумашима Бошњачке и Хрватске националности.

Ако баш инсистираш, хајде да видимо неке твоје постове уназад годину или двије, као и постове од већине других форумаша и како заговарате укидање Српске заједно са форумашима Бошњачке и Хрватске националности.
Bilo bi divno da vidimo sta ste pisali bas o sumadiji a narocito iza moderatorskih nikova.

Jos jedna Dodokova stambena zgrada u Novom Sadu. Koja po redu koju mu Vucic poklanja?

To sto se tice neupucenosti. Sto se tice razumevanja, teslo da neko van Srbije moze da me uci sta se u Srbiji desava trenutno.

Ti se zalazes sta ce biti u Srbiji a numes sa Smitom vaspitanim evropejcem da komuniciras nego kmecite za "pravdom" s os sa Sumadincem? Da ga ucis kako da govori ili kako da misli?

Ti koji si javno ovde napisao ne jednom da ces da jases Srbiju dokle ti se hoce :rotf:

Jahac zvani Vuk :lol:
Opet okreces rijeci, i to je jos jedna karakterna crta koju ti i tvoji ovdje pokazujete. Ko je rekao da neko zeli od nas da "jase" Srbiju? Ako kazem da sam za to da Srbijom upravljaju Srbi, to ne znaci "jahanje" nego upravljanje u najboljem interesu Srbije (ne i u interesu (drugo)Srbijanaca), one Srbije koju ste upravo vi devastirali i rastocili na proste faktore.

Opet okreces rijeci, i to je jos jedna karakterna crta koju ti i tvoji ovdje pokazujete. Ko je rekao da neko zeli od nas da "jase" Srbiju? Ako kazem da sam za to da Srbijom upravljaju Srbi, to ne znaci "jahanje" nego upravljanje u najboljem interesu Srbije (ne i u interesu (drugo)Srbijanaca), one Srbije koju ste upravo vi devastirali i rastocili na proste faktore.
Aj ne lupaj odvalio si kao odgovor nekome ovde pre dva meseca sa sve uzvicnicima, jahacu vas sve u srbiji dokle hocu:lol:

Ja ti kazem da neces, ne mozes sarajevo da jases a os sumadiju :lol:

Back