Zašto Srbi iz RS-a (Bosanci) toliko podržavaju Vučića?

Realno vi ste nas izdali tako što ste podržali izdajnike lopove i ubice sa ove strane Drine. Otvoreno podržavate ove ovde koji su protiv Srba iz Srbije
Подсјети ме ко је коме уводио санкције, ко је деведесетих по Београду лупао прозоре на возилима са регистарским таблицама из Српске, јел и то било због Вучића патриото?

A koja je ovo sarena knjiga poezije?

Mika antic, laza kostic, musicki, desanka?

Da ga pitam o popi i zadto sam samo pomenuo vojvodjansku pesnicku elitu i taj duh koji se unistava sa bas te karte migracijama primitivizma.
А тај став је проистекао везано за Вучића и пуштање прве крви?
То је кад сам себе увлачиш у контрадикторност.

idem da ogrnem srpsku trobojku i zapevam Prepelicu bre, da vidiš kakav ću ultra patriota da postanem..
a to što podržavam izdajice koji su potpisali: Srbija se neće protiviti niti blokirati da država Kosovo pristupa međunarodnim organizacijama i institucijama.. to nema veze
važna je trobojka i Jelen pivčuga!!!
Шта хоћеш, Вучић по том питању само реализује у пракси оно што ви прижељкујете, сад кад то обави може да иде са сцене, ријешили сте се проблема.😉

ajmo opet..

brt samo govorim istinu a istina je da većina Srba u RS podržava izdajnike, kriminalce i ubice koji su na vlasti u Srbiji... znači da su Srbi u RS na strani izdajnika, ubica i lopova.. i Dodik jke podržao izdajnike, ubice i lopove u Srbiji a kontra naroda..

to što govorim istinu ne znači da sam protiv Republike Srpske i da podržavam Sarajevo..realno jbe mi se za Sarajevo

A, otkud ti znaš šta i koga većina žitelja Srpske podržava i za koga glasa ?

U to nisi siguran ni u svojoj kući, ulici, a ne gradu ili zemlji.

Ozbiljno pitam bez namere da vredjam ili omalovažavam bilo koga?

Ti bi gladala za Miru sa cvetom u kosi al
Nesto ne sme da dodje

Pa dobro rodjače ja se ubih ovde da drugarima objasnim kako ti ne misliš ustvari ovako pogano kako pišeš već da ti je to pesnička sloboda i neko lično razočarenje, a ti meni lepiš etiketu za etiketom :confused:

Iz ovog ugla verovatno sada bih, glasala za profesorku Miru, trostruko bolja od gamadi na kamaru u poslednjih 25 godina.

Pišem za Srbiju.

Što se tiče Srpske, zna se na koju, čiju stranu idu moje simpatije,
živeo tavariš Doda, na mnogaja ljeta :zaljubljena:

Pa dobro rodjače ja se ubih ovde da drugarima objasnim kako ti ne misliš ustvari ovako pogano kako pišeš već da ti je to pesnička sloboda i neko lično razočarenje, a ti meni lepiš etiketu za etiketom :confused:

Iz ovog ugla verovatno sada bih, glasala za profesorku Miru, trostruko bolja od gamadi na kamaru u poslednjih 25 godina.

Pišem za Srbiju.

Što se tiče Srpske, zna se na koju, čiju stranu idu moje simpatije,
živeo tavariš Doda, na mnogaja ljeta :zaljubljena:
Zato sto je od tvojih bio ko jos glavato i zrikavo detence iz pelena :lol:

Al objasni sto nisi za ovu decu nove kako kazu komuniste :lol:

Zato sto je od tvojih bio ko jos glavato i zrikavo detence iz pelena :lol:

Al objasni sto nisi za ovu decu nove kako kazu komuniste :lol:

Zato što nisu autentični, a ja naginjem na stranu socijalista levičara ali pravih i takva opcija kod nas ne postoji.

Najbliže tome sam videla u Vuku Jeremiću plus lične simpatije ali mi to prop'o , šta da mu radim :np:

Zato što nisu autentični, a ja naginjem na stranu socijalista levičara ali pravih i takva opcija kod nas ne postoji.

Najbliže tome sam videla u Vuku Jeremiću plus lične simpatije ali mi to prop'o , šta da mu radim :np:
Pa sko je propo sto moras da biras samo da bi bilo koga izabrala?

Tvoji ovi auth. levicari su levicari samo po levoj ruci i desnom dzepu. Za njih su ideoloski komunisti najveca gospoda

Разочаран дуги низ година па временом усагласио и усвојио курс са истомишљеницима.😉

Pa sko je propo sto moras da biras samo da bi bilo koga izabrala?

Tvoji ovi auth. levicari su levicari samo po levoj ruci i desnom dzepu. Za njih su ideoloski komunisti najveca gospoda

Moram za nekoga kad dođe stani pani.
Bila sam i za Koštuna zbog toga, više za neke ljude oko njega dok nisam uvidela koji je to lopovski šljam i odron, džaba što on sam nije lopina.

Ja bar priznajem svoje greške i propuste ali ti ni pod mukama jok :D

Back