psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.357
Ма њега то не занима, Србија није била у рату, каже ........Koje bitke?O kome konkretno pricas?
Бомбардовао је НАТО у мирнодопским условима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма њега то не занима, Србија није била у рату, каже ........Koje bitke?O kome konkretno pricas?
sta rekoh da nije tacno?Да ли можеш глупље? У само једном упису контрадикторан си сам себи злонамерно.
Зашт онда помињеш ако те не дотиче и Србија није била у рату?
Видео сам да у једном од предходних уписа дебело газиш у ту причу али те не занима.
Хајде што си злонамеран али што си .... за медаљу.
normalno da nas je bombardovao zbog svega sta se radilo po hrvatskoj i bosniu nase ime...sloveniju i hrvatsku nisu, jer su bili pametni i izvukli se, mi smo bili pametniji pa smo ratovali sa celim svetom...i kako smo prosli?Ма њега то не занима, Србија није била у рату, каже ........
Бомбардовао је НАТО у мирнодопским условима.
Како могу коментарисати нешто што ти ниси ни написао, јер тебе то не занима?sta rekoh da nije tacno?
aj kazi rodjace gde sam i sta slagao.
De si ti tamo na tvojoj temi ?ostrasceni su ljudi mnogo
pa stalno me rodjace citiras i kazes da ne pisem istinu, okrenu stranicu dve tri unazad pa citaj stivo...istorijsko. mogu i o 1941 do 1945 ako os da ti osvetlim puteve misli zasto se sve danas desava.Како могу коментарисати нешто што ти ниси ни написао, јер тебе то не занима?
Боли ме за овај безвезни упис па ти морам превести оне тачке. Глуп си за медаљу, тачно онолико колико си злонамеран.
Сада те занима?normalno da nas je bombardovao zbog svega sta se radilo po hrvatskoj i bosniu nase ime...sloveniju i hrvatsku nisu, jer su bili pametni i izvukli se, mi smo bili pametniji pa smo ratovali sa celim svetom...i kako smo prosli?
kazi rezime kako smo prosli i koliko je mrtvih bilo na nasoj strani? jer nasa strana me zanima. moja strana...iz srbije.
A sta se to radilo?normalno da nas je bombardovao zbog svega sta se radilo po hrvatskoj i bosniu nase ime...
tako se ne vodi diskusija medju civilizovanim jedinkama rodjace...sad nastupas kao onaj ćaci sa kursom demagogije de nisi prosao ni prvu lekciju do kraja.Сада те занима?
Е ти ћеш тако неписмен и лажљив неког нечем уда научиш.pa stalno me rodjace citiras i kazes da ne pisem istinu, okrenu stranicu dve tri unazad pa citaj stivo...istorijsko. mogu i o 1941 do 1945 ako os da ti osvetlim puteve misli zasto se sve danas desava.
nisam ti ja neprijatelj...onaj ko je meni neprijatelj i neprijatelj mojoj deci i tvoj je..samo ti to ne razumes.
Овим си се дисквалификовао из сваке смислене дискусије, будући да су и сами Амери признали да је напад на СРЈ био "фолс флег" због афере Луински.normalno da nas je bombardovao zbog svega sta se radilo po hrvatskoj i bosniu nase ime
eto sta rekohРазгули дијаболо. Ћаос глупанос.
Ovde si jedino ti demagog.tako se ne vodi diskusija medju civilizovanim jedinkama rodjace...sad nastupas kao onaj ćaci sa kursom demagogije de nisi prosao ni prvu lekciju do kraja.
ima tema moja o demagogiji ovde...nadji na filozofiji..cirilicna...
Ма пусти тролчину хрватску. Србин из Србије никада неће употребити следећи облик 'zbog svega sta se radilo po hrvatskoj i bosniu nase ime'.A sta se to radilo?
Da li znas mozda sta se sve radilo Srbima tamo,pa ne vidjesmo da je neko potegao da bombarduje Hrvate i Bosnjake?
jes valaОвим си се дисквалификовао из сваке смислене дискусије, будући да су и сами Амери признали да је напад на СРЈ био "фолс флег" због афере Луински.
Cak i da nisu Ameri priznali ista,samo lud covjek moze reci da mu je normalno da ga neko bombarduje.Овим си се дисквалификовао из сваке смислене дискусије, будући да су и сами Амери признали да је напад на СРЈ био "фолс флег" због афере Луински.
Није он луд.Cak i da nisu Ameri priznali ista,samo lud covjek moze reci da mu je normalno da ga neko bombarduje.
a kako si ocekivao da ce sled dogadjaj ici?Cak i da nisu Ameri priznali ista,samo lud covjek moze reci da mu je normalno da ga neko bombarduje.
Човече ти си функционално неписмен, неначитан, лажно се представљаш, разговарао би о темама о којима немаш појмаЕ ти ћеш тако неписмен и лажљив неког нечем уда научиш.
eto sta rekoh
uzivaj pa kad procitas dodji da pricamo.
https://forum.krstarica.com/threads/demagogija.254622/
jes vala ja sam kinezНије он луд.
Он је грађанин, или припадник друге нације.
rodjace tema nisu ratovi...tema je iskljucivost u drustvu, u srpskom drustvu srbije danas, gde svako hoce da kolje za vreme diskusije kao ti kad vredjas.Човече ти си функционално неписмен, неначитан, лажно се представљаш, разговарао би о темама о којима немаш појма
и то са директним учесником и жртвом тих дешавања.
То је немогућа мисија.
Ocekivao-la sam da ce sled dogadjaja upravo tako ici...nasi neprijatelji ce nas bombardovati.a kako si ocekivao da ce sled dogadjaj ici?
zar si zaboravio pregovore pre bombardovanja, pa inat, pa zabole me, pa kad je onaj rekao da ce bg biti aerodrom, a on i dalje guslao a vrh vojske i dva pojedinca iz obavestajne ga stisli i rekli da mora da pristane.
Србин свакако ниси, чим пишеш овакве ствари.jes vala ja sam kinez![]()