Nigdje niko ne pominje Srbe.Izgleda da se jedino Srbi nigdje ne smiju pomenuti.Odmah slijedi nekakva optuzba da se ne misli na sve gradjane ili nesto slicno.
I Srbi iz RS zele sve najbolje za Srbiju.
Istina je da mi dovoljno znamo kakva je opozicija,a jos nije dosla na vlast.Kakva bi tek bila da dodje mozemo itekako pretpostaviti.
Ne razumijem koja i cija sluzba je osnovala?
Ko je branio to pravo?
Samo se to pravo ostvaruje na izborima valjda ti kao pravnik treba to da znas.
Srbija uopste ne treba da pomaze BiH nego Republiku Srpsku.Vidim da brkas te pojmove,a razlika je drasticna.
Svaki "Vucic" i svaki "Dodik" treba i prirodno je da budu u simbiozi.
Pod ovim mislim na bilo koje predsjednike Srbije i RS da me ko pogresno ne shvati.
Kakvi su to konkretno problemi prebaceni na Srbiju kojih se ti toliko plasis?
Izvini, ali koji to VI dovoljno znate o opoziciji u Srbiji. Ko ste to VI, a ko smo to MI?
I ko to Srbiji treba da preprica kakva je opozicija?
Da nije bilo opozicije, mi bi sada polako bili kuvani i skuvani da su ljudi umislili zvuk na protestu.
Opozicija je izasla sa snimcima i slikama, sa jasnim dokazima.
Opozicija je pokazala da su nam na gradilistu iznad glava bili momci u crnom sa kamenicama.
Izvini, ali ja sam bila tu i moje je bilo tu. Nije bio niko iz RS pa da bilo ko ima pravo da mi preprica u kakvoj smo opasnosti bili iz BiH.
Nije kulturno, zaista nije vaspitano. Moja glava je bila na panju i zaista ne dopustam da se bilo ko drzne da mi objasnjava kako tu opasnosti bilo nije.
Troje ucenika iz odeljenja mog sina su bila. Troje!
I sada ce neko mi kaze da mi umisljamo problem sa Vucicem i da je opozicija zlo.
Izvini, nisi u pravu i mnogo je ruzno sta se radi.
Ja imam cetrdeset godina i NIKO nikada u Srbiji nije udarao na narod.
Nikada nismo bili izlozeni ovakvoj torturi kao za vreme Vucicevog rezima. Nikada se nije udaralo na djake i profesore.
Nikada nisu crtani polni organi po fasadama osnovnih skola.
Nikada nisu parkovi sluzili kao bunkeri za kriminalce. Nikada veterani 63 nisu morali da ulecu i stite decu dok ih gadjaju kamenicama i gase struju da se ne vidi.
I nemoj da mi govoris da su ISTI jer nisu.
Kada je Tadic izgubio izbore on je covek izasao bez da je udario na narod ili na protivnike.
Prema tome, NE, nisu isti.