Zasto smo postali iskljucivo drustvo?

Ili si za ili si protiv.

citajuci drustvene mreze primetio sam da je potpuno izbrisan medjusloj ljudi sa svjim misljenjem jer ih botovi i jedne i druge strane odmah zatrpaju i etiketiraju.

zasto cim neko kaze nesto sta se ne svidi drugoj strani odmah dobija etiketu neprijatelja a mozda taj i podrzava tu drugu stranu?

zar ne postoje ljudi koji misle po sredini, podrzavaju jednui stranu ali nekad pohvale i drugu stranu, odnosno oni postoje ali zasto se njima ne daje pravo glasa vec ih na drustvenim mrezama odmah zatrpaju etiketiranjem botovanja?

da li je to mozda i najveci problem sadasnjeg drustva jer ti ljudi cine vecinu i zato su se iskljucili iz politickog zivota i ne idu na izbore i ne mesaju se jer im ne trebaju etikete.
Nisam debil koji slepo prati uverenja. Ako se 100 posto slažem - da.
Politika je užasna. Pozorišna predstava koja je unapred režirana i talasanje po potrebi
No, konkretno , što se tiče sadašnje situacije - da, potrebno je menjati vlast.

Nigdje niko ne pominje Srbe.Izgleda da se jedino Srbi nigdje ne smiju pomenuti.Odmah slijedi nekakva optuzba da se ne misli na sve gradjane ili nesto slicno.
I Srbi iz RS zele sve najbolje za Srbiju.

Istina je da mi dovoljno znamo kakva je opozicija,a jos nije dosla na vlast.Kakva bi tek bila da dodje mozemo itekako pretpostaviti.

Ne razumijem koja i cija sluzba je osnovala?

Ko je branio to pravo?
Samo se to pravo ostvaruje na izborima valjda ti kao pravnik treba to da znas.

Srbija uopste ne treba da pomaze BiH nego Republiku Srpsku.Vidim da brkas te pojmove,a razlika je drasticna.
Svaki "Vucic" i svaki "Dodik" treba i prirodno je da budu u simbiozi.
Pod ovim mislim na bilo koje predsjednike Srbije i RS da me ko pogresno ne shvati.

Kakvi su to konkretno problemi prebaceni na Srbiju kojih se ti toliko plasis?

Izvini, ali koji to VI dovoljno znate o opoziciji u Srbiji. Ko ste to VI, a ko smo to MI?

I ko to Srbiji treba da preprica kakva je opozicija?
Da nije bilo opozicije, mi bi sada polako bili kuvani i skuvani da su ljudi umislili zvuk na protestu.
Opozicija je izasla sa snimcima i slikama, sa jasnim dokazima.
Opozicija je pokazala da su nam na gradilistu iznad glava bili momci u crnom sa kamenicama.

Izvini, ali ja sam bila tu i moje je bilo tu. Nije bio niko iz RS pa da bilo ko ima pravo da mi preprica u kakvoj smo opasnosti bili iz BiH.
Nije kulturno, zaista nije vaspitano. Moja glava je bila na panju i zaista ne dopustam da se bilo ko drzne da mi objasnjava kako tu opasnosti bilo nije.
Troje ucenika iz odeljenja mog sina su bila. Troje!
I sada ce neko mi kaze da mi umisljamo problem sa Vucicem i da je opozicija zlo.

Izvini, nisi u pravu i mnogo je ruzno sta se radi.
Ja imam cetrdeset godina i NIKO nikada u Srbiji nije udarao na narod.

Nikada nismo bili izlozeni ovakvoj torturi kao za vreme Vucicevog rezima. Nikada se nije udaralo na djake i profesore.
Nikada nisu crtani polni organi po fasadama osnovnih skola.
Nikada nisu parkovi sluzili kao bunkeri za kriminalce. Nikada veterani 63 nisu morali da ulecu i stite decu dok ih gadjaju kamenicama i gase struju da se ne vidi.

I nemoj da mi govoris da su ISTI jer nisu.
Kada je Tadic izgubio izbore on je covek izasao bez da je udario na narod ili na protivnike.
Prema tome, NE, nisu isti.

Izvini, ali koji to VI dovoljno znate o opoziciji u Srbiji. Ko ste to VI, a ko smo to MI?

Da nije bilo opozicije, mi bi sada polako bili kuvani i skuvani da su ljudi umislili zvuk na protestu.
Opozicija je pokazala da su nam na gradilistu iznad glava bili momci u crnom sa kamenicama.

Izvini, ali ja sam bila tu i moje je bilo tu. Nije bio niko iz RS pa da bilo ko ima pravo da mi preprica u kakvoj smo opasnosti bili iz BiH.
Nije kulturno, zaista nije vaspitano. Moja glava je bila na panju i zaista ne dopustam da se bilo ko drzne da mi objasnjava kako tu opasnosti bilo nije.
I sada ce neko mi kaze da mi umisljamo problem sa Vucicem i da je opozicija zlo.

Nikada nismo bili izlozeni ovakvoj torturi kao za vreme Vucicevog rezima. Nikada se nije udaralo na djake i profesore.
Nikada nisu parkovi sluzili kao bunkeri za kriminalce. Nikada veterani 63 nisu morali da ulecu i stite decu dok ih gadjaju kamenicama i gase struju da se ne vidi.

Kada je Tadic izgubio izbore on je covek izasao bez da je udario na narod ili na protivnike.
onoj grupi nabrajanja koliko su ratova i bitaka izgubile te dileje, zaboravih da dodam poslednju, da u miru gube i srpsku kao poslednje ovce i dovode sebe u situaciju da im bosnjaci u miru sude, jer ne postuju pravilnik federacije tj protektorata gde zive.

i sad srbija treba sa takvim likovima koji jadni narod loze u srpskoj da ce se prisajediniti srbiji ako treba i tvrdokornim putem kao slovenci i hrvati sto su u sfrj :lol: i izazivaju nestabilnost celog balkana gde beze od zakona federacije u srbiju i ovde opstruiraju sistem podrzavajuci najgori sljam koji je ikada u srbiji bio na vlasti... i sad ti treba da te postupke nazivas normalnim.

kod njih je sve nenormalno, kao pobedili u ratu dobili srpsku a masovno se iseljavaju u srbiju :lol: a bosnjaci sede tamo i cute svoji na svome nece da idu u arabiju ili iran...ispadose opet srbi politicki tupavi a onda se ovde neki idioti vredjaju kad stavis onog glavonju koji doliva ulje na vatru u beogradu da padne krv podrzavajuci zabradjene kriminalne njuske iz pionirskog parka.

losa im karma...krv im na rukama do lakata, a seru o napr. djilasu koji osim sto je lopina nema na dusi toliko ako imaijednog mrtvog koga je svojom politikom odveo na gubilista ratova.

jezivi tipovi ako si tamo gde mislim da si, sedi i uzivaj ne vracaj se jer ovo ovde nece izaci na dobro.

Mi smo svi mi,narod,gradjani...kako god hoces.
Ne dijelim ja nikog na vas i nas.

Izvini ali ti pricas o necemu sto ja nisam pominjala uopste.
A ne treba biti uvijek na licu mjesta da bi se spoznale opasnosti.
O cemu bulaznis,da se tako izrazim?
Ko ti je ista takvo pominjao i zasto i ti podmeces?
Ja imam vise godina od tebe.I vise pamtim.
Pljuvali su Milosevica,nije to bilo tako davno.
Samo da se on skine i cvjetace cvijece.
Kao sto znamo,nije procvjetalo.
I zasto se ponasas kao da gradjani Srbije nisu sami birali Vucica?
Kao da vam je neko nametnuo?
I to ne jednom,nego vise puta.

Svega je toga bilo i prije...svijet nije od juce.
Kao sto rekoh i Slobo dok je bio,ista prica je pricana.
A i bombe su ipak gore od kamenica,moras priznati.

Pa eto,cekaj onda i Vucic dok izgubi izbore.
Mozda ce otici sam.😂
Govorila sam prvenstveno o Slobi...istih rijeci se sjecam i o njemu da je govoreno.
I ja sam apsolutno za promjene...ali na bolje.
Samo ne vidim nikog dostojnog u perspektivi.
Zasto studenti ne predloze nekog da ih predstavlja?

Poslednja izmena:
zaboravili ste klanje zardjalom viljuskom, sto muslimana za jednog srbina, pijemo sampanjac od srece kad je ubijen curuvija... mirotvorci u 3 lepe...
Свако време своје бреме носи. Зарђале кашике су из Минимаксове емисије и црнохуморног су контекста.
И ти си заборавио јадног Ратка Рогића, брата, мужа, пријатеља, саборца, кога муџахединска банда, домаћа и туђа, коље уживо пред камерама.
У таквим ситуацијама не нудиш непријатељу цвеће и баклаве, већ узвраћаш примереном силом.

Свако време своје бреме носи. Зарђале кашике су из Минимаксове емисије и црнохуморног су контекста.
И ти си заборавио јадног Ратка Рогића, брата, мужа, пријатеља, саборца, кога муџахединска банда, домаћа и туђа, коље уживо пред камерама.
У таквим ситуацијама не нудиш непријатељу цвеће и баклаве, већ узвраћаш примереном силом.
breme? ti zoves sve sto su radili socijalisti sa radikalima breme :lol:

koliko ljudi su oterali u grobove, mladih ljudi? i opet prete kao prvog dana svaki dan ...opet mladim ljudima, sad srbima iz srbije?

neme tu bremena, jer ti bolesnici nose breme tudjih tragedija u svom dnk...i ovuliraju na to u svakoj prilici..sto se videlo sa djukom bizonom kako se raduje onome u kralja milana. ko zna da li je to ceo snimak, mozda je dao odsuka pa ejakulirao od srece.

breme? ti zoves sve sto su radili socijalisti sa radikalima breme :lol:

koliko ljudi su oterali u grobove, mladih ljudi? i opet prete kao prvog dana svaki dan ...opet mladim ljudima, sad srbima iz srbije?

neme tu bremena, jer ti bolesnici nose breme tudjih tragedija u svom dnk...i ovuliraju na to u svakoj prilici..sto se videlo sa djukom bizonom kako se raduje onome u kralja milana. ko zna da li je to ceo snimak, mozda je dao odsuka pa ejakulirao od srece.
Младићу они нису мени то радили, већ муџахедини које сам поменуо у опису на који реплицираш.
Злонамерно искључујеш све остале актере из тог дешавања, па и сукобљене војске на терену.
Ти ћеш мени да попујеш ко је кога у том рату и зашто, директни сам учесник истог, то шт орадиш је манипулација.
Бизон ће увек остати бизон а злонамерни манипулатор такође.

Младићу они нису мени то радили, већ муџахедини које сам поменуо у опису на који реплицираш.
Злонамерно искључујеш све остале актере из тог дешавања, па и сукобљене војске на терену.
Ти ћеш мени да попујеш ко је кога у том рату и зашто, директни сам учесник истог, то шт орадиш је манипулација.
Бизон ће увек остати бизон а злонамерни манипулатор такође.
druze kakve ja imam veze sa mudzhaedinima? gde su mudzahedini u srbiji? nije prica o bosni vec o srbiji.

sta su ti radili tvoje je iskustvo, da i tebe upoznam da srbija nije bila u ratu, mi imamo iskustvo sta nam ovde rade ne mudzahedini vec ovi sto upravljaju nasim zivotima.

prica je o srbiji, a on kaze ja manipulisem kad govorim o zlocinima radikala i sps godinama unazad kad su sve bitke izgubili koje su vodili kobajagi u nase ime.....na celoj teritoriji sfrj i koji sada kroje istu krvavu kapu svima u srbiji jer vise nemaju gde da rade isto

Primjecujem da se vrlo vjesto iz sveukupnih dogadjaja iskljucuju "ostali" kao da je recimo Srbima iz cista mira palo na um ratovati,kao da nema i drugih aktera,uzrocno-posljedicnih dogadjaja...jedno vrlo komplikovano stanje se svodi na neku parolu ili floskulu o zardjalim viljuskama.

sto se tice zardjalih viljsuka koje neke bole one su egzemplar koji pokazuje mentalnu reatrdiranost tih bolesnika.

koliko se secam a pmacenje me drzi, niko nije pretio na takav nacin...kako su pretili tako su i nastupali, pretili da ce nam tisina dobro odzvoniti i uradili, tako da ko preti jednom narodu, pretice i svakom. a pametni ne prete.

pametni ostvare i pobede.

Ми смо народ који навија за Партизан, или за Црвену Звезду. Нема трећа опција. Ако неко каже да из неког разлога навија за Радник из Сурдулице, тај неко сигурно додатно навија за један од Вечитих.
Партизани или Четници.
Мајонез или кечап.

Тврдоглави смо народ. Ухватимо се неког мишљења и не пустамо га, па макар све горело око нас. Макар били 0% у праву, терамо своје до краја.
Неки чак мисле да је то добра особина.

Ili si za ili si protiv.

citajuci drustvene mreze primetio sam da je potpuno izbrisan medjusloj ljudi sa svjim misljenjem jer ih botovi i jedne i druge strane odmah zatrpaju i etiketiraju.

zasto cim neko kaze nesto sta se ne svidi drugoj strani odmah dobija etiketu neprijatelja a mozda taj i podrzava tu drugu stranu?

zar ne postoje ljudi koji misle po sredini, podrzavaju jednui stranu ali nekad pohvale i drugu stranu, odnosno oni postoje ali zasto se njima ne daje pravo glasa vec ih na drustvenim mrezama odmah zatrpaju etiketiranjem botovanja?

da li je to mozda i najveci problem sadasnjeg drustva jer ti ljudi cine vecinu i zato su se iskljucili iz politickog zivota i ne idu na izbore i ne mesaju se jer im ne trebaju etikete.

ostrasceni su ljudi mnogo

sto se tice zardjalih viljsuka koje neke bole one su egzemplar koji pokazuje mentalnu reatrdiranost tih bolesnika.

koliko se secam a pmacenje me drzi, niko nije pretio na takav nacin...kako su pretili tako su i nastupali, pretili da ce nam tisina dobro odzvoniti i uradili, tako da ko preti jednom narodu, pretice i svakom. a pametni ne prete.

pametni ostvare i pobede.
Ma,o kome ti pricas?

druze kakve ja imam veze sa mudzhaedinima? gde su mudzahedini u srbiji? nije prica o bosni vec o srbiji.

sta su ti radili tvoje je iskustvo, da i tebe upoznam da srbija nije bila u ratu, mi imamo iskustvo sta nam ovde rade ne mudzahedini vec ovi sto upravljaju nasim zivotima.

prica je o srbiji, a on kaze ja manipulisem kad govorim o zlocinima radikala i sps godinama unazad kad su sve bitke izgubili koje su vodili kobajagi u nase ime.....na celoj teritoriji sfrj i koji sada kroje istu krvavu kapu svima u srbiji jer vise nemaju gde da rade isto
Да ли можеш глупље? У само једном упису контрадикторан си сам себи злонамерно.
Зашт онда помињеш ако те не дотиче и Србија није била у рату?
Видео сам да у једном од предходних уписа дебело газиш у ту причу али те не занима.
Хајде што си злонамеран али што си .... за медаљу.

Back