limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 36.710
Ajde dijete,idi popi mlijeko,davno je crtani prosao.a sto...obozavam botovima da sirim vidike da se kolokvijalno izrazim![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde dijete,idi popi mlijeko,davno je crtani prosao.a sto...obozavam botovima da sirim vidike da se kolokvijalno izrazim![]()
Не знам и не желим; без увреде.znas me
Прво је попљувао четнике, сада и партизане.Или Динамо, кад победи Хајдук у сред Спалата...![]()
Ta sam generacijads omaldina tacnije je to obozavala...pa kad ne znaju cak su i redigovali i prilagodjavali editom
slatki su bili bas ono...![]()
Мистерија...Прво је попљувао четнике, сада и партизане.
Говорили нам то којем табору припада?
sta fal, iosmeh ti sugerise da nisi zatucani botTa sam generacija
Smotana sta cu...![]()
kako sam popljuvao cetnike kad mi je rodbina iz kraja odakle je Kalabic koji mi je cak i deo familije.,.. e to je misterija...molim citat.Прво је попљувао четнике, сада и партизане.
Говорили нам то којем табору припада?
Ти то нешто на Комшију!?Корени расправа су увек на нивоу набацаних фотографија да би неко од вас те фотографије послагао.
ah komsija...on je uvek bio izazov za nas slabe diskutanteТи то нешто на Комшију!?![]()
a sto su ostarasceni sta mislis?
kako nisu bili za vreme kostunice u toj meri? ako se secas i ako si bio po srbiji ljudi bili nasmejani kao nikad.
Агент провокатор, такав му посао...Zasto sada kopiras cirilicni post![]()
Ja znam Kalabiceve potomke stvarno.kako sam popljuvao cetnike kad mi je rodbina iz kraja odakle je Kalabic koji mi je cak i deo familije.,.. e to je misterija...molim citat.
bio najpamateniji u srezu ljig. retko mudar covek.
Sada ga palac Levi boli, razumem sada .Агент провокатор, такав му посао...
kazem ti familija...belanovica i taj kraj, sa vojom kostunom sam cesto. on ima tamo vikendicu. ja malko vislje ka garasima.Ja znam Kalabiceve potomke stvarno.
Калабићи су из Босне, од Добоја.kako sam popljuvao cetnike kad mi je rodbina iz kraja odakle je Kalabic koji mi je cak i deo familije.,.. e to je misterija...molim citat.
bio najpamateniji u srezu ljig. retko mudar covek.
Ovo su drugi krajevi, ali u srodstvu su.kazem ti familija...belanovica i taj kraj, sa vojom kostunom sam cesto. on ima tamo vikendicu. ja malko vislje ka garasima.![]()
i ja sam rodom iz sotonica iz duklje po 7 kolenu, pa sta?Калабићи су из Босне, од Добоја.
Ако су спали на ово можемо мирно да спавамо.Агент провокатор, такав му посао...
Sad si ga razotkrio...izgleda da je on onaj Ćaci.Калабићи су из Босне, од Добоја.
Ko kaže da je kraj?I na kraju svadja.. bas neobicno.