- Poruka
- 50.330
Znači ne vredi stavljati glavu u pesak, nego čupati elitni korov kolonijalne države i saditi ga na zatvorske njive.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kucaj sta su bile Fannie Mae and Freddie Mac, to su bile sustinski paradrzavne firme.
Drugo, obicne komercijalne banke da daju kredite klosaru Peri, ako nemaju jake garancije drzave.
Trece, investicione banke ne kupuju te kredite od komercijalnih, isto bez jakih drzavnih garancija.
Drzava je glavna u pumpanju trzista nekretnina, uvek i svuda.
Evo i sada u Kini isto.
Jos od besmislenih regulacija i obaveznih socijalnih stanova, do pumpanje traznje sa druge strane, pa nadalje u celom sistemu.
Drzava je najvece zlo, i Drzava ti nije prijatelj, naprotiv.
Ne znam odakle si,ali sve države EU su uvele sankcije Rusiji i osim BiH gde RS blokira uvođenje sankcija,sve države bivše SFRJ su uvele sankcije po naređenju iz Brisela.Eto,a Srbija nije i neće.Mislim da se suverenost jedne države u samostalnom donošenju odluka ogleda u tome.Ne znam u kom smo smislu najjači (štagod to značilo), ali mislim da se "jačina" neke države ne meri neuvođenjem sankcija drugoj državi.
Suverenost se ogleda u tome koliko individualnih sloboda imaju gradjani te drzave.Ne znam odakle si,ali sve države EU su uvele sankcije Rusiji i osim BiH gde RS blokira uvođenje sankcija,sve države bivše SFRJ su uvele sankcije po naređenju iz Brisela.Eto,a Srbija nije i neće.Mislim da se suverenost jedne države u samostalnom donošenju odluka ogleda u tome.
Inače smo u vojnom smislu babaroge za ostatak ekipe iz bivših nam republika pokojne nam SFRJ.
Pa eto,nas par miliona građana Srbije nećemo da naša država po diktatu EU uvede sankcije Rusiji.Individualna sloboda x cirka 6000000 ljudi.Šačica vas EU fanatika ste za uvođenje sankcija i ostale sramote ali ste u žestokoj manjini.Suverenost se ogleda u tome koliko individualnih sloboda imaju gradjani te drzave.
Suverenitet pripada gradjanima drzava.
Gradjani diktatura imaju 167 puta nizi stepen individualnih sloboda, tako da je bilo koja prica o 'suverenitetu Drzava' besmisleni udbaski narativ.
Ti u stvari pricas o suverentitetu diktatora da apsolutno vlada kako hoce.
Bilo koja zemlja zapadnih kapitalista kad bi dobila sankcije kao SRJ, 70% populacije bi umrlo od gladi.Pa ima u Kanadi vise distributera privatnih, a ako je proizvodjac jedan, i on je u drzavnom vlasnistvu- da oni ne znaju sta rade, kao i svi drzavni ekonomski paraziti.
Sve sto su Srbi ucili po skolama u marksizmu je pogresno, a posebno je pogresno u ekonomiji.
Zato smo mi uz Ruse i Beloruse najgluplji i najpodanickiji narodi Evrope.
smarate
A ili ilivi svi što ovde danonoćno po ceo dan svaki dan tupite jedno te isto bez ikakvog razloga,smisla ili potrebe il bilo čega
tišinčina
Katić te provalio još pre 7 godinaKatic je knjigovodja/racunovodja, koji se lazno predstavlja kao ekonomski naucnik.
Izbacen sam sa Katicevog bloga zbog, parafraziram : 'Gospodine, zatrpali ste moj blog libertarijanskom propagandom, pa cu vas zamoliti da ne pisete vise ovde'.
![]()
Bilo je to pre nekih 5-6-7 godina valjda.
To svakako, vidi se i po BDP-u i po stanju u državi.Ako uzmeš u obzir da nismo uveli sankcije Rusiji,pojam KOLONIJA menja svoje značenje,zar ne?Najjači smo u regionu,tu nema priče.
vi svi što ovde danonoćno po ceo dan svaki dan tupite jedno te isto bez ikakvog razloga,smisla ili potrebe il bilo čega
tišinčina
Mislim da je jadno da se bavimo time da li smo uveli sankcije Rusiji i da se time pokazuje neka samostalnost i bitnost. Mi ne samo što nemamo samostalnost ni na sopstvenoj teritoriji, već je ni ne kontrolišemo. Tako da dok predsednik priprema vojnu paradu u Beogradu, ne sme ni da priviri na teritoriju južne pokrajine. Kolike smo vojne babaroge govori činjenica da dok neki Kurta zauzima srpske pošte na Kosovu, Murta može samo da palamudi iz Beograda i ništa više.Ne znam odakle si,ali sve države EU su uvele sankcije Rusiji i osim BiH gde RS blokira uvođenje sankcija,sve države bivše SFRJ su uvele sankcije po naređenju iz Brisela.Eto,a Srbija nije i neće.Mislim da se suverenost jedne države u samostalnom donošenju odluka ogleda u tome.
Inače smo u vojnom smislu babaroge za ostatak ekipe iz bivših nam republika pokojne nam SFRJ.
Она је мишљења да је битно ко распродаје, и ту је трагикомедија нашег демократског страданија...Da li si se ti tek sada probudila iz dubokog sna?
Ko je počeo da rasprodaje državno i kada?
Naravno,vidi se i po zaduženosti Srbije u odnosu na visokozadužene ili prezadužene države, ili čak u odnosu na bankrotiranu USA.Naš dug je oko 40%.Stanje nam je dobro.Malo nas zezaju ovi blokaderi ali biće to dobro.To svakako, vidi se i po BDP-u i po stanju u državi.
Pa neće biti da si u pravu jer se samostalna politika neke države upravo i ogleda u takvim stvarima.Ovo vezano za situaciju na Kosovu i Metohiji nisi u pravu jer je ta teritorija pod upravom UN.Mislim da je jadno da se bavimo time da li smo uveli sankcije Rusiji i da se time pokazuje neka samostalnost i bitnost. Mi ne samo što nemamo samostalnost ni na sopstvenoj teritoriji, već je ni ne kontrolišemo. Tako da dok predsednik priprema vojnu paradu u Beogradu, ne sme ni da priviri na teritoriju južne pokrajine. Kolike smo vojne babaroge govori činjenica da dok neki Kurta zauzima srpske pošte na Kosovu, Murta može samo da palamudi iz Beograda i ništa više.
Želite li da neko preda sever Kosova Šiptarima, da mogu hapsiti i prebijati Srbe kako im se prohte?Pa eto,nas par miliona građana Srbije nećemo da naša država po diktatu EU uvede sankcije Rusiji.
Koliko vas je za predaju Kosova Šiptarima, poklanjanje celog EPS-a na Kosovu Albaniji, davanje zapadne Srbije Rio Tintu, davanje istočne Srbije Kinezima?Individualna sloboda x cirka 6000000 ljudi.Šačica vas EU fanatika ste za uvođenje sankcija i ostale sramote ali ste u žestokoj manjini.
Хтели сте против Милошевића, сад гледајте.Mi smo kolonija.
Ostalo je još ponešto da se proda. Evo i na RTSu nešto o tome
Hoćemo li to dozvoliti? Već smo sve dozvolili i ne zanima nas. Neutralci kažu šta to mene briga.
Primedbu imam na ovo "strane ruke". Za mene je "strana ruka" i neki naš lopov koji je mitom došao do kompanije. U suštini, čim resursi kao što je voda, hrana, svi postanu većinom privatni, sve jedno je je li to neki stranac ili Srbin, nema razlike.
Хтели сте против Милошевића, сад гледајте.
Мртав сам озбиљан.Daj molim te budi ozbiljan.
Prvo, on i njegova supruga su gledali sve vreme u Rusiju.. tamo mu je supruga i skončala.
Ali lično ja, ne znam za druge, ne zagovaram autizam i praćenje ideologije nesvrstanih... Pazi, I Mađarska je ušla u EU, ili Poljska, ali dosta uspešno sprovode neku samostalniju politiku, koliko je to moguće.Мртав сам озбиљан.
Без имало зајебавања.