- Poruka
- 1.471
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam ni znala da je snimljen novi film.Da, ali to je bilo pre više od 30 godina, a film je sadašnji.
To je moguće da važi na planu opšte populacije...Ameri slabo stoje sa stranim državama i jezicima, počevši od njihovog predsednika.
...
Međutim, polit-propagandistička kontrola scenarija u Holivudu, koja ne propušta priliku da ubaci tajne poruke ili sugestije u svetske blokbastere,
vrlo dobro je upoznata sa svim nijansama geopolitike i igra neku čudnu igru nekog ober-spinovanja...![]()
O, da, to sam primetio...
tv snags trumane...imaju pravila...posto se scenarija sad pisu skroz elektronski, uradis pricu-okosnicu, zaplet, postavis likove u koje hoces korelacije, odredis procenat ext i int u filmu i jos dosta drugih detalja da ne davim, klines na enter i on ti ispise sve zivo... posle lektorises, dodajes, brises, ali to je to. cak ti nekad i da moguce dijaloske improvizacije...a posto je srpski malkice zaeban, imaju hrvatski koji je besprekoran sto se konverzija tice i to je to.Baš sam na to pomislio gledajući film. Glumac kao da priča srpski sa hrvatskim akcentom. Možda je reditelj hteo da ubaci simboliku iz događaja devedesetih sa ovih prostora a možda mu je naprosto bilo pogodno jer im je trebao neki malo poznati strani jezik.
шта је то српски са хрв. акцентом?Baš sam na to pomislio gledajući film. Glumac kao da priča srpski sa hrvatskim akcentom. Možda je reditelj hteo da ubaci simboliku iz događaja devedesetih sa ovih prostora a možda mu je naprosto bilo pogodno jer im je trebao neki malo poznati strani jezik.
Zar je moguće da sad tako pišu scenarije? Pa to je užas.tv snags trumane...imaju pravila...posto se scenarija sad pisu skroz elektronski, uradis pricu-okosnicu, zaplet, postavis likove u koje hoces korelacije, odredis procenat ext i int u filmu i jos dosta drugih detalja da ne davim, klines na enter i on ti ispise sve zivo... posle lektorises, dodajes, brises, ali to je to. cak ti nekad i da moguce dijaloske improvizacije...a posto je srpski malkice zaeban, imaju hrvatski koji je besprekoran sto se konverzija tice i to je to.
hoces negativca? prvi na listi iz evrope su srbi iz ovih da kazem poslednjih balkanskih ratova![]()
Znači da koristi reči koje ja koristim ali sa drugačijim akcentom.шта је то српски са хрв. акцентом?
и тај глумац изгледа да је јевреј а не хрват
бело је бело и са твојим и са акцентом из другог селаZnači da koristi reči koje ja koristim ali sa drugačijim akcentom.
malo dao slobodu, ali manje vise tako je. naravno imas ozbiljnije ljude koji to i tako ne rade.Zar je moguće da sad tako pišu scenarije? Pa to je užas.
Ovi sad što nisu imali nastavu biće gluplji od AmeraA kakve veze ovo ima sa politikom? Mislim, ok je što nas ima u filmovima, što smo i dalje negativci, znajući Amere, oni pojma nemaju ni ko su Hrvati, Srbi, sve nas smatraju nekima kao Rusi al nisu Rusi
pogledaj malo klipove o njihovom ''znanju'', mislim na prosečnog amera...