pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 35.644
HeBePoBaTaH_:Čestitam i želim ti punu kuću dece najlepše )
Hvala, najlepse.
Takodjer. ( hihihi )
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HeBePoBaTaH_:Čestitam i želim ti punu kuću dece najlepše )
Jao, pa mene sad grize savest... ispada kao da propagiram razvod. Pu, daleko bilo...Betty:pa čoveku dođe da se i ne udaje kad ovo pročita :?
viktor_viktor:upravlja, upravlja i treba da upravlja kad ljudi sami ne znaju
avesic:ili ljubav nema razlog ,, nema dogovor ,, nema vaganja i prenemaganja ,, ili ipak treba sve na papir ????????
viktor_viktor:ne kapiram zasto se ljudi koji su ekonomski nezavsni vencavaju, cula sam odgovore kao zbog dece iako ne razumem sta to znaci
viktor_viktor:ne kapiram zasto se ljudi koji su ekonomski nezavsni vencavaju, cula sam odgovore kao zbog dece iako ne razumem sta to znaci, videla sam da je procedura u opstini da se dete upise u knjigu rodjenih nesto komplikovanija ako su roditelji nevencani nego vencani, ali ne mogu da verujem da se neko zbog te procedure vencava, mi planiramo porodicu, vec smo godinama zajedno, ne vidim razlog da se sad kao nesto vencavamo zbog deteta, dovoljno smo odrasli da svojom vezom mozemo da upravljamo bez pomoci drzave
Hellen:Држава не управља везама, ни венчаним ни невенчаним..
Људи се венчавају вероватно зато што тако ЖЕЛЕ, тако су одлучили и нису им потребни разлози нити оправдања, као што ни онима који су ОДЛУЧИЛИ да невенчано живе заједно такође нису потребни разлози и оправдања!
Суштина ја битна, а форма је ствар слободног избора...
А када је реч о разводу, једнако је трауматичан и болан раскид невенчаног брака као и ''законског''.... Нема разлике!