Nina2
Domaćin
- Poruka
- 4.676
Pametno Gazdinka, pametno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HeBePoBaTaH_:Hahahhahahhahahaahha
Pa, ne mogu da stalno gledam ovde u pendžer, a Truja rekla da je ona isto. Čekam odgovor..
Svi smo lavovi - škorpije, super.
Dakle, žene šta da radim da me ČIVOT ne demantuje...?
A nemojte vera, ljubav, nada, ulaganje i ostalo..
HeBePoBaTaH_:...
3. Tear me bodri, hvala
...
CaLiMeRo:Ko ume da sagleda sve, može sebi da dozvoli doslednost.
Ostali bi trebalo da skromnije iznose svoje stavove i ne vređaju ljude.
To je bila poenta onoga što sam napisala.
I još nešto - smešno mi je da čitam kako neko urla na druge, ubeđujući u stvari sebe. A ovde je mnogo autohipnoze.
Onaj ko treba da se uda ide okolo i urla kako vooooooli i kako je to baš to, onaj ko se švaleriše ide i propoveda kako ovi u braku zapravo nemaju samosvest, onaj ko se usrao od braka vadi oči svima koji su u istom, onaj ko se smorio od braka ide okolo i muva forumašice na jeftine fore... i sve tako.
To je budalasto.
Okej, ja ću da živim svoj život po svome, kupiću svoja iskustva, ali neću da kenjam drugima da je to jedino ispravno. Imam stavove o braku, o ljubavi, o zajedništvu, o gomili stvari.
I nije problem da ih kažem.
HeBePoBaTaH_:Betty,
Pristaješ na formu, time podržavaš i instituciju. Lepo sam sve objasnio.
Ja nisam ambvivalentan, pogledaj svoj sledeći post-- SVE SE MENJA, a ti ulaziš u formu zbog...čega, a brak kaže..? Ja moram da verujem i da stojim iza suštine, a ne forme, drukčije ne funkcionišem, žao mi je. Mislim na korpus zagovornika braka, ovo su ljudi sa bračnim iskustvom 8-) koji dan i po pričaju PAPIRU.
SINDI ne veruje nijednom muškarcu, a time ne veruje ni čoveku.
Beti, mislim da sam ti bar desetak puta od kako te znam vrlo ljubazno rekla-napisala da pročtaš-saslušaš pažljivo sve, ili saslušaš, pre nego što nastupiš kako nastupiš (agresivno).Betty:onda ne citiraj MOJ post jer ja ne idem okolo ubeđujuži budale da su budale
i nevermne da treba verovati
u celoj papazjaniji (a to se lako da proveriti na OVOJ temi) kometaarisala sam da je SUDSKA praksa na strani braka i da se tako duže živi, bude zdraviji blah
zabole me kruti ko hoće ko neće - lično i personalno, indeed. Hebe je pitap šta s etime dobija i zašto je bolje - ja sam navela.Jesu li TI navela nešto sem stava kako o toem ne treb agovoriti uopšte jer nismo dosledni a šta ti imaš od svoje doslednosti....i nemoj da se vređamo ovde.
Živi svoj život i ostavi se tema koje ti ne prijaju
Ne znam da li je ovo napisano samo u svrhu uobicajenog prepucavanja&nadmudrivanja&igranja sa Mr. Hebeom, ali hajde da se pravim da je jedno uopsteno pitanje za sve, pa da odgovorim...Betty:Ja dakle PITAM šta je tako strašno u registrovanju življenja zajdno?!!
Šta dakle?
Otud što bih ti pisala u drugom licu jednine da jeste.Betty:Izvini, Cali, ako sad nije kasno...otkud znam da nije meni namenjeno?
Gazdarica:Aman, ne osjecam potrebu, intimnu, ljudsku, emotivnu potrebu da to ucinim...
I, zasto onda to da radim?
Drzava favorizuje bracne zajednice, u odnosu na VBZ... Primjere za to si i sama navodila, a i ja u prethodnom postu pomenuh neke od njih...
Jasno, zakonsko uredjivanje braka i jeste osmisljeno radi lakse kontrole ljudi...