zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ođe nije tačno postavljeno pitanje!
na kakve osobine momka se misli, ako govorite ''loš momak'' ?
ođe niko od vas jedno drugo ne razumije.. !
jedni pričaju o lošim momcima kao nekome ko neće stajati pored vas mirno i ne govoriti vam bilo šta, već će vam kao dobacati nešto, što đevojkama prija, ali nije prećerano bezobrazno i odvratno; i momci koji su glavni u društvu, ali na neki pozitivan način, a ne na osnovu tuča i psovanja dobili tu ''titulu''
a drugi pod lošim momcima podrazumijevaju da je taj ološ od čovjeka, narkoman, uvije sa sobom nož ili pištolj, ako ga neko dira da se malo poigra; neko ko je u stanju da ošamari đevojku bez nekog posebnog razloga, da joj ne da da raskine sa njim, da daje drugovima da se ''igraju'' sa njom...
postavite konkretno pitanje, da se zna na šta mislite !

zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?
U tome ima i prednosti ali i veoma losih posledica.....Obicno da bi devojka bila jelte u tom nekom drustvu gde su "face" mora da izigrava nesto da bi pridobila decka,samim tim da bi ona postala faca! Misli "on je faca bicu i ja,ogrebacu se malo" ...cesto se devojke muvaju sa tim "facama" da bi neku svoju drugaricu,odnosno drugu devojku napravile ljubomornom a kojoj se stvarno svidja taj decko...ima svacega! Eto dobra strana je da da uz njega postanes "neko i nesto",pardon,"popularna",a losa strana je to ako te samo iskoristi pa "faca" postane jos veca faca! Mislim da sada u modi nisu losi momci....svaka gleda da nadje momka koji ce zadovoljiti njene kriterijume i prosto mi je tesko da poverujem da je devojka sa deckom koji joj se ne svidja,koji je maltretira svakojako,konzumira narkotike i sve ostalo....na takve nikada ne bih pala! Vise padam na dzentlmene!

ođe nije tačno postavljeno pitanje!
na kakve osobine momka se misli, ako govorite ''loš momak'' ?
ođe niko od vas jedno drugo ne razumije.. !
jedni pričaju o lošim momcima kao nekome ko neće stajati pored vas mirno i ne govoriti vam bilo šta, već će vam kao dobacati nešto, što đevojkama prija, ali nije prećerano bezobrazno i odvratno; i momci koji su glavni u društvu, ali na neki pozitivan način, a ne na osnovu tuča i psovanja dobili tu ''titulu''
a drugi pod lošim momcima podrazumijevaju da je taj ološ od čovjeka, narkoman, uvije sa sobom nož ili pištolj, ako ga neko dira da se malo poigra; neko ko je u stanju da ošamari đevojku bez nekog posebnog razloga, da joj ne da da raskine sa njim, da daje drugovima da se ''igraju'' sa njom...
postavite konkretno pitanje, da se zna na šta mislite !

Los momak je los momak...i tu nema niceg pozitivnog.
Verovatno je otvarac teme(otvarac za pivo) mislio na dominantne, popularne momke...smekere drugim recima.

U tome ima i prednosti ali i veoma losih posledica.....Obicno da bi devojka bila jelte u tom nekom drustvu gde su "face" mora da izigrava nesto da bi pridobila decka,samim tim da bi ona postala faca! Misli "on je faca bicu i ja,ogrebacu se malo" ...cesto se devojke muvaju sa tim "facama" da bi neku svoju drugaricu,odnosno drugu devojku napravile ljubomornom a kojoj se stvarno svidja taj decko...ima svacega! Eto dobra strana je da da uz njega postanes "neko i nesto",pardon,"popularna",a losa strana je to ako te samo iskoristi pa "faca" postane jos veca faca! Mislim da sada u modi nisu losi momci....svaka gleda da nadje momka koji ce zadovoljiti njene kriterijume i prosto mi je tesko da poverujem da je devojka sa deckom koji joj se ne svidja,koji je maltretira svakojako,konzumira narkotike i sve ostalo....na takve nikada ne bih pala! Vise padam na dzentlmene!

Pazi da ne polomis nogu!;)

zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?

Isto pitanje ja vama postavljam:

Zasto se vi palite na fuxe?
Pre biste se smuvali sa nekom zbrda-zdola fuxom, nego lepom devojkom koja i nije bas popularna?

Meni to nikako ne ide u glavu.

Meni se ne svidjaju praznoglavi pop likovi iz moje skole. Bljak. :thumbdown:

Isto pitanje ja vama postavljam:

Pre biste se smuvali sa nekom zbrda-zdola fuxom, nego lepom devojkom koja i nije bas popularna?

Meni to nikako ne ide u glavu.

Meni se ne svidjaju praznoglavi pop likovi iz moje skole. Bljak. :thumbdown:

Jap, to se i ja pitam. . . .:confused:
Pale se na plavuse, bez imalo mozga, koje su popularne i sve to :/. . .objasnite to majku mu mrgreen:

Ne "palimo" se. Ja, prvi, ne. Ukoliko pitash zashto zavidan broj tinejdzera preferira lake devojke? Pa prosto - one im vishe dopushtaju.

K'o shto bi rek'o moj ortak : "Meni ne treba sad zhena za ceo zhivot. Treba mi zgodna devojka koju cu da tucam kad mi se digne. Zhenu cu trazhiti za nekih deceniju, dve."

Meni to nije dovoljno, ali ja sam iz nekog sasvim, sasvim drugog filma.

Shta ti sad ovo znachi? Ako je devojka popularna, automatski je "fuxa"?

Jel' to slichno onom da, da bi ostavio utisak pametnog i neplitkog tipa, morash pored sebe da vodish ruzhnjikavu devojku?

Shto ona ruzhnija - to s' ti inteligentniji?

njaaaaa :mrgreen: "losi momci" su foliranti. tj. dobri likovi na koje je lose uticala okolina, pa su zesce namazani i isfolirani...sto, (naravno), mene dovodi u stanje nenormalnog smeha xD i, moglo bi se reci da ih gotivim u neku ruku...jer... kako bre ne odoleti...they're just too much fun ! xD
a sto se tice normalnih decaka, men je bino samo da misle svojom glavom i da su dzentlmeni !!! za takve - respect ! ;)

Back