zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Chan Shaolin Si:
guitarrr_babe:
Kola??? BLJAK!!! Ko se jos lozi na to? Ovaj, ups, nisam htela tako da odreagujem, znam da neke cure vole, ali...

ma da bre dok nijesam imao kola mogao sam da imam samo neku polovnjaru, a kad sam uletio u novog golfa prosto su pocele da * i shize, znam da je vecini bitniji moj golf i njegova ljepota nego ja. :wink:

U bre, Svaka ti k'o NJEGOSEVA Junacino.

Te polovnjare,kako ih ti nazivas,su kladim se jedno pet puta bolje od ovih sponzorusica koje ti se zbog golfica bacaju u narucje!Znam da je vama bitna samo jedna stvar,ali shvati da nikada neces biti zadovoljan necime ako to nisi zasluzio ti sam,vec tvoj golf!Pozdrav[/b]

makikaca:
Te polovnjare,kako ih ti nazivas,su kladim se jedno pet puta bolje od ovih sponzorusica koje ti se zbog golfica bacaju u narucje!Znam da je vama bitna samo jedna stvar,ali shvati da nikada neces biti zadovoljan necime ako to nisi zasluzio ti sam,vec tvoj golf!Pozdrav[/b]

pa znas kako je posto jos uvijek ne mogu da prebolim djevojku koju sam puno volio nijesam spreman da imam neku ozbiljniju vezu tako da cu da uzivam sa sponzorusicama jos neko vrijeme onda cu da prodam kola i da se vozim gradskim saobracajem pa ako nesto smuvam to ce da bude prav pogodak.

makikaca:
Nije da ne mozes da je prebolis nego se ne trudis dovoljno.Ja sad ne znam kako je tu i sta bilo,ali pokusaj da dokazes prvenstveno sebi a zatim i njoj da ONA nije vredna toga da se ti spustas tako sto ces biti sa devojkama koje te ne zasluzuju1Pozdrav

ma ne nije to ne prkosim ja njoj imamo izuzetno dobre odnose iako nijesmo vise u vezi, ali ja u svakoj drugoj trazim nesto njeno, puno vremena smo bili zajedno i sad mi je jednostavno lose bez nje znas tako da se zadovoljavam sa bilo kojom.

Mala roze Maca:
pa znas kako naravno da ces da pre pridjes nekom tipu koji ima enki stav koji tera ljude da ga primete.moze tip da bude sladak na mrtvo ali sta mu vredi ako je sav smotan i usukan i ....
a sto se rekvizita tice,tipa kola itd...pa verovatno bih,iskreno,pre prisla tipu koji ih ima ali ako je jedan od onih odvratnih nalozenih i umisljenih ma pali bato,aj vidimo se
samo sam bila iskrena :D
E odusevljavas me :wink:

A zasto da ne?Mislim,ono....do skora sam bila u vezi sa deckom koji je sladak,fin,vredan,veran,ali DOSADAN!I verujte jedva sam cekala da ga se otarasim,jer mi se zgadila pomisao da uopste trebam da razgovaram sa njim!Tako da posto ni raskid nije uspeo da me ''razdrma''mislim da cu morati da nadjem nekog ''loseg''momka da me malo vrati u zivot!

Back