:shock: :shock: :shock: uuuu,al si ti prso...myst:ne pale se rribe samo na kola vec tip mora da bude "faca" "bad guy" and so long... ja imam para ko blata ali se ribe ne lepe na mene jer nisam faca. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: :shock: :shock: uuuu,al si ti prso...myst:ne pale se rribe samo na kola vec tip mora da bude "faca" "bad guy" and so long... ja imam para ko blata ali se ribe ne lepe na mene jer nisam faca. 8)
PA,CEKAJ ,OTKUD TI TO???JEDINO AKO JE NEKA LUDA,VALJDA MI DEVOJKE VOLIMO KAD NAM SE NEKO UDVARA,A NE KAD NAS IGNORISE JER JE FACA.MA,PUSTI,VECINA DEVOJAKA SE SLAZE SA MNOMnikola888:zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?
SLAZEM SE SA ONIMA KOJI MISLE DA JE TO BESMISLENO,DELUJES KAO COOL DECKO,SLAZEM SE SA ONOM STO MISLI DA VECINA ODLEPI ZA SPOLJASNJOSCU..POSETI PRVU STRANU,TEMA KOLIKO JE MOMCIMA BITAN FIZICKI IZGLED.nikola888:zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Pre bi se smuvale sa nekim ko je popularan a nije nesto lep nego sa nekim ko je lep a i nije neka faca.
Zasto?
SLAZEM SE SA ONIMA KOJI MISLE DA JE TO BESMISLENO,DELUJES KAO COOL DECKO,SLAZEM SE SA ONOM STO MISLI DA VECINA ODLEPI ZA SPOLJASNJOSCU..POSETI PRVU STRANU,TEMA KOLIKO JE MOMCIMA BITAN FIZICKI IZGLED.nikola888:zasto se devojkama svidjaju losi momci?
Zasto?
guitarrr_babe:Kola??? BLJAK!!! Ko se jos lozi na to? Ovaj, ups, nisam htela tako da odreagujem, znam da neke cure vole, ali...
Chan Shaolin Si:guitarrr_babe:Kola??? BLJAK!!! Ko se jos lozi na to? Ovaj, ups, nisam htela tako da odreagujem, znam da neke cure vole, ali...
ma da bre dok nijesam imao kola mogao sam da imam samo neku polovnjaru, a kad sam uletio u novog golfa prosto su pocele da * i shize, znam da je vecini bitniji moj golf i njegova ljepota nego ja. :wink:
makikaca:Te polovnjare,kako ih ti nazivas,su kladim se jedno pet puta bolje od ovih sponzorusica koje ti se zbog golfica bacaju u narucje!Znam da je vama bitna samo jedna stvar,ali shvati da nikada neces biti zadovoljan necime ako to nisi zasluzio ti sam,vec tvoj golf!Pozdrav[/b]
makikaca:Nije da ne mozes da je prebolis nego se ne trudis dovoljno.Ja sad ne znam kako je tu i sta bilo,ali pokusaj da dokazes prvenstveno sebi a zatim i njoj da ONA nije vredna toga da se ti spustas tako sto ces biti sa devojkama koje te ne zasluzuju1Pozdrav
Reperka:
jos kad bi bio njen fon........Keeper:Reperka:
....... mmmmmmmm ....... al' cu da se zabavljam cimanjem kad mi bude bilo dosadno ...... yesss![]()
E odusevljavas me :wink:Mala roze Maca:pa znas kako naravno da ces da pre pridjes nekom tipu koji ima enki stav koji tera ljude da ga primete.moze tip da bude sladak na mrtvo ali sta mu vredi ako je sav smotan i usukan i ....
a sto se rekvizita tice,tipa kola itd...pa verovatno bih,iskreno,pre prisla tipu koji ih ima ali ako je jedan od onih odvratnih nalozenih i umisljenih ma pali bato,aj vidimo se
samo sam bila iskrena![]()