zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
losi momci nisu ''popularni''

a ako volis lose momke bolje bi bilo da si i sama losa devojka

najvise ne volim te tako glavna kucketina,opasna itd, a sta su radile da imaju pokrice da za sebe izjavljivaju da su opasne

za mene je opasna riba ona koja je ista kao i ti opasni muskarci, koja je bila na robiji :lol: imala kontakta sa drogom,potegla pistolj nekad u zivotu,bila nekad sa one strane zakona, velika vecina tih sto se predstavljau kao opasne ribe to nisu radile hence nisu opasne

tuzno je to sto ribe postaju ''opasne '' u azvisnosti od tipova,ako si sa nekim zajebanim odmah si i ti zajebana, uzimas njegov sjaja da bi gradila svoj

tuzno je sto ribe sisama i dupetom mogu da steknu ime,dok bi u stvari trebale da grade ime i postovanje na isti nacin kao i muskarci

btw i zavisi sta podrazumevas pod ''los decko''

Poslednja izmena:
"Oko tebe pice, oko tebe zene, lete kao da su omamljene" :zaljubljena:

Ne znam sta vi serrete, mrzi me da citam...ali tacno je da se devojkama vise svidjaju losi momci. Glavni razlog za to je jer su oni dalebu pa pokazuju samopouzdanje i kad treba i kad ne treba...svejedno, devojke se loze na samopouzdanje.

"Nice guys never come first"

OMG! Volim dobre momke, koji su lepo vaspitani, studiraju i koji su iz neke kulturne porodice.
Naravno, to ne mora da znaci da je neki mamin sin koji nece popiti kap alkohola ni izaci nigde.
Ne volim one koje puse marihuanu, ulaze u sukobe protiv ljudi iz drugih delova grada, nose nozeve sa sobom, kradu, tripuju se da su neonacisti itd.

OMG! Volim dobre momke, koji su lepo vaspitani, studiraju i koji su iz neke kulturne porodice.
Naravno, to ne mora da znaci da je neki mamin sin koji nece popiti kap alkohola ni izaci nigde.
Ne volim one koje puse marihuanu, ulaze u sukobe protiv ljudi iz drugih delova grada, nose nozeve sa sobom, kradu, tripuju se da su neonacisti itd.

Ja nisam mamin sin, ali necu popiti ni kap alkohola.....

Sta becka skola fazon leptir masna na decku, ljubim ruke mlada damo, kada izadjete vodite da gledate balet i te fore :think:

... a shta bi radila da naletish na lika koji je sve to odjednom? :)

Ali losi momci su krimosi, drugih ''losih '' nema

za sve u zivotu treba da imas dokaze

ako si najbolji u nekom sportu treba da imas medalje, najbolji u skoli ocene , ako si los moras imati dokaze koji stoje iza toga da si los

jedini losi momci su kriminalci, sem ako se ovde ne misli na klince koji se malo kurce, prave ''opasni'' , a takvi mogu da privuku jedino sebi slicne, glupache kojima je dovoljno i to malo

kriminalci su losi momci, koliko su opasni bi se trebalo prvo gledati po tome da li je bio uhapsen ikad ili nije,opasniji su oni koji su za svoja dela nikad nisu uhvaceni

onda bi se trebala gledati kakva dela su radili

najgore delo je ubistvo

i sad opet,stepen koliko je ''opasan'' bi se gledao i po tome koga je ubio,nije isto da ubijes nekog cvecara ili nekog podjednako velikog itd

ti sto piju,puse,tuku se,mozes misliti,to radi svaki treci,to ga ne cini ''opasnim momkom'' vec samo klincem koji je zeljan dokazivanja i hoce malo sto bi rekli Ameri,to front

isto kao sto ne postoje opasne devojke,jer retko ces naci devojku koja se nekad potukla,koja je nekog izbola,bila u kontaktu sa drogom itd...odnosno ako neka vec tvrdi za sebe da je opasna treba imati pokrice za to,a retko koja ima

eh da,..treba praviti razliku izmedju ''loseg'' i ''opasnog ''

los decko ili devojka moze da se ponekad potuce,pije,bahati itd sve to ne cini nekoga losom osobom,samo radi stvari koje su ''lose''

opasni su opasni i u dusi ( zabosce ti noz u ledja,ubice najboljeg prijatelja itd)

los nije nuzno zao

Ako je BMW fenserski auto ja sam klavir.:dash:Dajte mi sedmicu i zovite me kako hoćete.
vehicle_images_671059.jpg

Back