zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ponoviću još jednom...Loša osoba(momak ili devojka,nebitno)je ona koja gleda da te žestoko za**be kad se tome najmanje nadaš,pod obavezno u njenu korist.Takav lik uopšte ne mora da izgleda po Overovim opisima,krupan i nabildovan.To su sise kilave koje izigravaju dobrotu i deluju uverljivo,ostavljajući perfektan prvi utisak.Baš zbog toga svakog koga upoznam smatram ološem bez obzira kako izgledao i kakva firmirana s**nja imao na sebi,zato se nikad ne razočaram u narod(jer se pojedini nisu makli od mog prvog utiska)a znam da poštujem i cenim svako dobro delo koje su učinili za mene.

Ponoviću još jednom...Loša osoba(momak ili devojka,nebitno)je ona koja gleda da te žestoko za**be kad se tome najmanje nadaš,pod obavezno u njenu korist.Baš zbog toga svakog koga upoznam smatram ološem bez obzira kako izgledao i kakva firmirana s**nja imao na sebi,.

Nisu samo to lose osobe, si gledao ti Rubi:zcepanje:Ustvari, stvarno, to je glupa definicija losih osoba.
A sto se tice ovoga da svakog koga upoznas smatras olosem, mislim da bi trebao da procitas jos jednom svoj post i izrazis se malo bolje, sumnjam da je ovo ono sto si hteo da kazes. :neutral:

Ponoviću još jednom...Loša osoba(momak ili devojka,nebitno)je ona koja gleda da te žestoko za**be kad se tome najmanje nadaš,pod obavezno u njenu korist.Takav lik uopšte ne mora da izgleda po Overovim opisima,krupan i nabildovan.To su sise kilave koje izigravaju dobrotu i deluju uverljivo,ostavljajući perfektan prvi utisak.Baš zbog toga svakog koga upoznam smatram ološem bez obzira kako izgledao i kakva firmirana s**nja imao na sebi,zato se nikad ne razočaram u narod(jer se pojedini nisu makli od mog prvog utiska)a znam da poštujem i cenim svako dobro delo koje su učinili za mene.

e to su ti jajare i ima ih prilican broj...;)

Ova tema me vise potseca na to dali vise volite da gazite svog decka il on da gazi vas..Uopste sta je los decko jel on los ako je dominatan nemora da znaci mozda samo ume dobro da se namece..Pozicije u vezi dolaze iz porodice ako je devojka videla da njen cale kevu tretira nize od sebe vece su joj sanse da i ona bude tretirana tako jer je u svom detinstvu videla svoje roditelje da se tako ponasaju i ona tako podsvesno zamislja ljubav i obrnuto,,,,

Na ovo pitanje mozes da odgovoris samo ako razmisljas kao zensko XD
Tako da je moja teorija(mozda je neko na pisao ali nema veze obrisite)
vole ih zato sto su:iz inostranstva,popularni,bogati malo inteligentni.
A posle kad se zajebu kukaju,tako da mene uopste ne zanima ako sam je vec upozorio.A ako nisam onda popricamo :D

nznm sta da kazem u mom odeljenju ima jedna devojka mnoooogo mi se svidja znaci od malena meni je prelepa mada mi moji ortaci kazu da je ruzna ona se stalno zeza sa mnom kao cacka me da bih je izvacao :D mada jednog dana sam hteo da joj kazem sta osecam ali sta se desilo pao sam brate u nesvest nznm sta mi je bilo znaci ja nisam toliko ruzan dobo iam 65 kila 14 god malkice sam popunjen imam zelene oci kratku tamno plavu kosu ali brate ne mogu da skupim hrabrosti da joj kazem ako neko ima neki savet ili nesto bio boh veoma zahvalan

ne znam sta sam jeo govna prethodno,ali to se sad ne racuna,napisacu isto sto sam napisao na hr forumu a to je.

Vole ih zato sto su mazohisti i uvek ce ih voleti i loziti se na njih jer su takve! Pale ih zato sto su eto ugrozavaju sebe i duhoviti su,a zeni je bitno samo da je neko uveseljava i da ima dinamike i rizika u vezi.I vi isto da vam ponude neko djubre od cokolade da jedete svaki dan i samo vi ili da vam ponude najbolju milku 2 dana ali da morate da je delite svi biste izabrali milku,nema razloga da se iko ljuti na njih. Losi i lepi momci ribama sluze da se jebu sa njima,a ruzni,dobri i prosecni da im placu i da slusaju njihova sranja.

nznm sta da kazem u mom odeljenju ima jedna devojka mnoooogo mi se svidja znaci od malena meni je prelepa mada mi moji ortaci kazu da je ruzna ona se stalno zeza sa mnom kao cacka me da bih je izvacao :D mada jednog dana sam hteo da joj kazem sta osecam ali sta se desilo pao sam brate u nesvest nznm sta mi je bilo znaci ja nisam toliko ruzan dobo iam 65 kila 14 god malkice sam popunjen imam zelene oci kratku tamno plavu kosu ali brate ne mogu da skupim hrabrosti da joj kazem ako neko ima neki savet ili nesto bio boh veoma zahvalan

mozemo da ti pomognemo jedino ako si los momak :D
tako kaze naslov :lol:

trenutno citam knjige Marka Vidojkovica i Bukovskog,oni uvek ribama kazu ajde da se jebemo i uvek ih povale,ako njima pali mozda i tebi upali. Mozda da sam ja praktikovao to,mozda bi i bio neki *****. U glavnom pito,ne pito drkanje qrtza i zajebavanje od strane ortaka ti ne gine.

User - probaj da razlučiš realnost od fikcije. Bukovski je, primera radi, izgubio nevinost u dvadeset i četvrtoj godini. Naravno, nakon toga je imao dosta žena (što one same potvrdjuju), ali uopšteno gledano - dosta je tu umetničke izmaglice

Vidojković, takodje, sigurno dosta toga preuveličava, mada znam za neke odista prelepe ribe koje su stvarno bile s njim i koje je opisao u knjigama, a iz BG-a su

Back