bojana_rock_queen
Poznat
- Poruka
- 7.297
To je anita91 pa je razumem sto pizdi...![]()
ja znam Anitu214...prepade me...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je anita91 pa je razumem sto pizdi...![]()
Anita je 0tisxla sa f0ruma decxk0.. 0d sada iskljucxiw0 p0stujem ja![]()
Bicuj,bicuj me,bicuj Stojane udri modrica nek ostane....Ono je navedeno ne da bude set stavki za svaku devojku,ali to su metode kojima se sluze losi momci i koje su jako delotvorne i covek kad to shvati shvatio je filozofiju musko zenskih odnosa i zasto ga zene odbijaju! Msm imate neki osecaj za mazohizam...
Msm znam da je ovo malo ebeno priznati i da mislite da sam seljak i budala i upravu ste,ali bas me briga ipak je ovo samo forum...
![]()
Da li bi ti lično bio takav prema devojci.
I sad, da li bi voleo da devojka bude takva prema tebi?
Meni je to prilično nezdrav odnos.
Anita je 0tisxla sa f0ruma decxk0.. 0d sada iskljucxiw0 p0stujem ja![]()
Filozofija musko-zenskih odnosa se zasniva na mazohizmu?
Pa ne bih rekao...
Devojke vole emotivnu stranu kod muskaraca... do odredjene granice... isto tako biti "los momak", ima svoju granicu...
Bitno je pronaci balans, sta vec... j.ebem li ga...
Al' biti 24h dnevno kreten, stoka, nadrkan, napadan... uopste nije seksi...
Kao sto nije ni sve vreme biti fin, umiljat, ljubazan, ponizan, placljiv.... taj je unapred odredjen za papuchu...
Neka sredina je najbolja...
Zadirkivati, prozivati... onako, na finjaka... izazvati radoznalost... kulirati s vremena na vreme.... al' u sustini pokazati da si dobar decko
I kao sto vec rekoh...
Dobri frajeri nisu oni koji sede sa strane i placu kako su dobri, kako ih nijedna riba nece, kako sve vole loshe momke...
Vec oni koji za.jeb'u patetiku, i dokazu svoju dobrotu....
Simple as that...
A mene buni zasto su fizicki lepse devojke obicno i bolje u dusi... Ili se to meni cini!? Ali o tome u nekoj drugoj temi!
ruzhne imaju komplekse i onda postanu zle![]()
PREKINI da kopiraš moje misli
ima da izvadim logove sa msn-a i dokažem da me kopiraš
stavrno,NIŠTA opasnije od iskompleksirane devojke.
hahaha
ti stvarno chuvash te logove![]()
oni su mi jedina uspomena na naš onlajn sex!![]()
zamisli kad ih budesh chitala za 20 godina
![]()
Za 20 godina mi ćemo uveliko upražnjavati sex u rl
pa će to biti suvišno
ali za sad,dok si još uvek smotan i napaljeniji na Nirvančinu i Tulčinu nego na bilo koje žensko,logovi su sve što imam![]()
postoji pdf LJ&Sako niste znali
A mene buni zasto su fizicki lepse devojke obicno i bolje u dusi... Ili se to meni cini!? Ali o tome u nekoj drugoj temi!
u kom smislu losii???ja volim bad boys,ne volim fine...kad si s losim bar znas na cemu si i sta te ceka a ovi sto se prave na finjaka ispadnu najgorii...