zasto se devojkama svidjaju losi momci

• Začetnik teme Začetnik teme nikola888
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bicuj,bicuj me,bicuj Stojane udri modrica nek ostane....:lol: Ono je navedeno ne da bude set stavki za svaku devojku,ali to su metode kojima se sluze losi momci i koje su jako delotvorne i covek kad to shvati shvatio je filozofiju musko zenskih odnosa i zasto ga zene odbijaju! Msm imate neki osecaj za mazohizam...;) Msm znam da je ovo malo ebeno priznati i da mislite da sam seljak i budala i upravu ste,ali bas me briga ipak je ovo samo forum...:bye:

Da li bi ti lično bio takav prema devojci.
I sad, da li bi voleo da devojka bude takva prema tebi? :mrgreen:
Meni je to prilično nezdrav odnos.

Da li bi ti lično bio takav prema devojci.
I sad, da li bi voleo da devojka bude takva prema tebi? :mrgreen:
Meni je to prilično nezdrav odnos.

Ja sam dobar coek,koji nekad ima crne momente ali ne znam da li bi to ikad uradio. Mozda i bih,ali bas mora da me iznervira kao neki napad histerije kombinovan sa ljubomorom,a da je neosnovano i da me kljuca u mozak time danima garant bi joj svezao sljagu!

Filozofija musko-zenskih odnosa se zasniva na mazohizmu?
Pa ne bih rekao...
Devojke vole emotivnu stranu kod muskaraca... do odredjene granice... isto tako biti "los momak", ima svoju granicu...
Bitno je pronaci balans, sta vec... j.ebem li ga...
Al' biti 24h dnevno kreten, stoka, nadrkan, napadan... uopste nije seksi...
Kao sto nije ni sve vreme biti fin, umiljat, ljubazan, ponizan, placljiv.... taj je unapred odredjen za papuchu...
Neka sredina je najbolja...
Zadirkivati, prozivati... onako, na finjaka... izazvati radoznalost... kulirati s vremena na vreme.... al' u sustini pokazati da si dobar decko :)

I kao sto vec rekoh...
Dobri frajeri nisu oni koji sede sa strane i placu kako su dobri, kako ih nijedna riba nece, kako sve vole loshe momke...
Vec oni koji za.jeb'u patetiku, i dokazu svoju dobrotu....

Simple as that...

Filozofija musko-zenskih odnosa se zasniva na mazohizmu?
Pa ne bih rekao...
Devojke vole emotivnu stranu kod muskaraca... do odredjene granice... isto tako biti "los momak", ima svoju granicu...
Bitno je pronaci balans, sta vec... j.ebem li ga...
Al' biti 24h dnevno kreten, stoka, nadrkan, napadan... uopste nije seksi...
Kao sto nije ni sve vreme biti fin, umiljat, ljubazan, ponizan, placljiv.... taj je unapred odredjen za papuchu...
Neka sredina je najbolja...
Zadirkivati, prozivati... onako, na finjaka... izazvati radoznalost... kulirati s vremena na vreme.... al' u sustini pokazati da si dobar decko :)

I kao sto vec rekoh...
Dobri frajeri nisu oni koji sede sa strane i placu kako su dobri, kako ih nijedna riba nece, kako sve vole loshe momke...
Vec oni koji za.jeb'u patetiku, i dokazu svoju dobrotu....

Simple as that...

Gresis,veoma gresis...
I one najmutavije,najsmotanije vole nadrogirane drkadzije...
Ako se pokazes suvise kao dobar,ima da misli da moze da te maze na 'lebac i da pravi budalu od tebe,zbog toga treba biti,ako vec nisi onako dilejast,biti hladan,apatican,da je zaintrigira hladnoca...

Mutavim i smotanim devojkama je dovoljan pogled bilo kog, pa i nadrogiranog drkacije... da se osete "bitno", i odlepe za njim...
Pametne devojke ne vole ekstreme u bilo kojoj varijanti...
Ni nadrkani mazohisticki kreten, ni emotivni mamin sin nemaju mnogo sanse....
Imati losu, "hladnu" crtu licnosti, kako si rekao, je super stvar...
Biti u sustini mazohisticki k.reten, i izivljavati se nad devojkama kad god stignesh je kompleks... i to nije nimalo privlacno..

Naravno, uvek ces imati ribe koje se loze na lokalne krimose... celavce sa kajlom, motorom, "opasnom" ekipom...
Al' to ne znachi da morash da budesh isti takav da bi odvojio dobru ribu...

Back