argumentovano
Poznat
- Poruka
- 7.812
Kad sam sam u sobi najpametniji sam bez ikakve sumnjeTi kao samozvani sudija Roj Bin, iznad svih si i samo tvoj sud je merodavan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam sam u sobi najpametniji sam bez ikakve sumnjeTi kao samozvani sudija Roj Bin, iznad svih si i samo tvoj sud je merodavan.
Komunizmom Isprani mozgovi, a Vučić se služi udbaškim propagandnim trikovima.
Наравно да то не може бити истина.Cast izuzecima, nasi stari danas su nazalost potpuna suprotnost od mudrosti. Iz licnog iskustva.
Evo kapetanamarka staviti za ministra finansija.Bice bolji od žutog premijera zivkovica budale
Ја не полемишем са твојим постом, само тврдим да нема никакве везе са мојим. Овако је то разговор "глувих телефона".U pravu si iz tog ugla al kad se malo udaljimo mozda nisi
Ne moze da se postuje njihov izbor kada glasaju za autokrate i diktatore.Не, не треба. Али треба да се поштују они, њихове године и њихов избор!
Da mene stave na vlast, ne bi ti lajo cim zinesEvo kapetanamarka staviti za ministra finansija.
I odmah pobeci iz drzave, naravno, jer sledi raspad, ali nabiti sve srpske penzionere u Srbiju, dati im da vladaju, a svi ostali da pobegnu.
Pa da, znamo to vec.Da mene stave na vlast, ne bi ti lajo cim zines
Evo kapetanamarka staviti za ministra finansija.
Ti bi napravio Belorusiju u Srbiji, da probijemo dnoDa mene stave na vlast, ne bi ti lajo cim zines
Vucic bi ti bio med i mleko dozivao bi ga
Ne glupetajŽna' sam da si sendivcar ovo cijelo vrijeme
Може и мора. У демократији и они имају право гласа! Крај приче!Ne moze da se postuje njihov izbor kada glasaju za autokrate i diktatore.
Moze ali da diktator uzima samo od njihove imovine, i reketira samo njih.
A ne oni glasaju da diktator otima od drugih, i reketira druge.
Svakom dzihadliji na krsti sam trn u okuI treba, Kapetan Mark se borio na frontu 11 puta, nikad ranjivan, zna puno o penzijama i kolko kosta sargarepa na pijaci
Боље рећи владао би ред. Као у Белорусији.Ti bi napravio Belorusiju u Srbiji, da probijemo dno
Demokratija nije da ti glasas da se nekom drugom oduzmu licna prava i imovina.Може и мора. У демократији и они имају право гласа! Крај приче!
Sve suprotno od tadašnje srpske politike: konzervatizam, liberalizam i monarhizam.Komunizam, drevno slovenstvo![]()
Никоме нису одузета никаква лична права, чак је превише демократије и слобода овде у Србији данас...Demokratija nije da ti glasas da se nekom drugom oduzmu licna prava i imovina.
Jok.Ti bi napravio Belorusiju u Srbiji, da probijemo dno
Vucic je njanjav po tom pitanju.Никоме нису одузета никаква лична права, чак је превише демократије и слобода овде у Србији данас...
Sve suprotno od tadašnje srpske politike: konzervatizam, liberalizam i monarhizam.
Да, и превише. Није он ни ,,д" од ,,диктатора".Vucic je njanjav po tom pitanju.
Mnogo njanjav i tolerantan
Cedu Udba ucenjuje i drzi u saci vec 15 godina.
Potpuno je nebitno sta on kaze danas.
Да, и превише. Није он ни ,,д" од ,,диктатора".
Na kog mislis, ima ih dvojica.Tebi niko nije dobar! Šta bi bilo da sam ti naveo Bokana?
Evo i profesor Vladimir Vuletić, lep čovek , fino govori....čta imaš za njega da kažeš?