argumentovano
Poznat
- Poruka
- 7.769
Njemu je PO USTAVU posao da daje medalje i da hvali srbiju po svetuПредседник Вучић чува Мир и Стабилност Србије али и Региона!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njemu je PO USTAVU posao da daje medalje i da hvali srbiju po svetuПредседник Вучић чува Мир и Стабилност Србије али и Региона!
И овде не видим никакву везу са оним што сам написао у свом посту, али нека си ми рекао.Matori su godinama trpeli tita, pa su godinama trpeli milosevica pa evo vec godinama trpe i vucica
Tj nepostojanje drzave i institucija, 1 donosi sve odluke
Deca to nece i zato su pametnija
Не треба они да владају. Они ће само подржати оне који се боре за Србију!Ja mislim da sve te penzose treba postavljati po drzavnim funkcijama.
Pa neka oni upravljaju drzavom.
Posto su toliko najpametniji, dati im sve da oni odlucuju i da oni rade.
Govori istinu.
Kako si mu zavuko , sad neće smeti da zucne protiv Hila.Asad nije imao zapadne posmatrače koji bi potvrdili regularnost izbora.
Мислим да су Стари Грци боље знали шта раде него ти.Veca Staraca u staroj Grckoj su bili zaostavstina drustva pre onoga sto mi zovemo 'Anticka Grcka', znaci doba koje je bilo mracno doba Starog Veka.
Uvek i svuda su te skupine matorih tipova u Staroj Grckoj bile nedemokratske institucije, i izrazito, ali izrazito korumpirane.
Ne kažem ja da on krade, uzme 3-4% i to je nemi maks, ali broj glasača od 60+ godina je ogroman, znači nama vlast drže ljudi koji su odavno reproduktivno nesposobni i kojiće biološki uskoro napustati ovaj svet.
Ništa ja nebi rekao da mladi glasaju masovno i da u njemu vide budućnost.
I ja sam razocarana mladim snagama, šmrću na uši, sve ostane u sinusima, ništa do mozga ne stigne.Opet ta udba, bia, fsb...
Evo i Čeda Jovanović kaže da u njegovo vreme nije bilo takvog primitivizma.
Razočaran Čeda mladim snagama.
Јесте. Жена каже да јој бивша власт још није платила што јој дугују.Govori istinu.
Poboljšo je penzionere
Jok ce ih pomogne marinika i Dinko gruhonjicpokazi ponasanjem u LICNOM zivotu kako je mnogo *pametno* to sto ti gazda radi sa drzavom
Znaci - trk u prvu banku i zaduzuj se licno koliko god mozes (usreci svoje licne potomke)
![]()
U pravu si iz tog ugla al kad se malo udaljimo mozda nisiИ овде не видим никакву везу са оним што сам написао у свом посту, али нека си ми рекао.
И то. Али и не само то.Njemu je PO USTAVU posao da daje medalje i da hvali srbiju po svetu
Stari Grci su imali ta Veca Staraca i pre nego su bili Stari Grci.Мислим да су Стари Грци боље знали шта раде него ти.
Ne ne, bas oni treb da vladaju, posto se trte da su najpametnij i da znaju bolje, staviti njih na sva bitna mesta u Drzavi.Не треба они да владају. Они ће само подржати оне који се боре за Србију!
Ajde bre ko da ne znamo.Do 2012 još mnogi radili na crno!Јесте. Жена каже да јој бивша власт још није платила што јој дугују.
I potpisuje ono sto vlada odluciИ то. Али и не само то.
Zapanjujuće je da među njima ima onih koji su rušili Slobu, kad su imali 30 godina manje.
To je glupost, novi penzioneri imaju mizerne penzije, oni što su otišli pre 10 15g bolje ali ni blizu bajne.Govori istinu.
Poboljšo je penzionere
Govori istinu.
Poboljšo je penzionere

Cast izuzecima, nasi stari danas su nazalost potpuna suprotnost od mudrosti. Iz licnog iskustva.Али опет се Мудрост ценила. Млади су незрели и без искуства. Зато их је лако превеслати. Док су наши стари Мудри и Искусни и они виде ко се Истински Бори за Народ!
Generalizujes pa mi je najlakse da ti skraceno odgovorim.
Gledam nasu situaciju i ljude oko sebe - oni preko 70 donose lose odluke, ja sa 50 to vidim
То су имали Мудри Народи.Stari Grci su imali ta Veca Staraca i pre nego su bili Stari Grci.
Moderna Civilizacija nije tamo rodjena zbog tih Veca Staraca, to si imao svuda, narocito u pomenutom mracnom dobu koje je prethodilo Antickoj Grckoj, kada je ljudska civilizacija nekoliko vekova nestala.
Bice bolji od žutog premijera zivkovica budaleNe ne, bas oni treb da vladaju, posto se trte da su najpametnij i da znaju bolje, staviti njih na sva bitna mesta u Drzavi.
Не, не треба. Али треба да се поштују они, њихове године и њихов избор!Ne ne, bas oni treb da vladaju, posto se trte da su najpametnij i da znaju bolje, staviti njih na sva bitna mesta u Drzavi.