ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.216
NemaСвака роба има купца
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NemaСвака роба има купца
Meni su obrisane sve poruke,dotična me prijavilaŽivot je kurrrva sta da ti kažem
IstinaRazlika između sexy dominantnog muškarca i balvana je što je seksi dominantni muškarac onaj koji se tebi sviđa a balvan onaj koji se tebi ne sviđa. Ponašanje im je isto.
oces moci da spavas ?Meni su obrisane sve poruke,dotična me prijavila![]()
Ufffff ne,mnogo sam iznenadjena i uzbudjenaoces moci da spavas ?
Ne znam ja sam dobio dopust iz gerantoloskog.. pa dok traje reko da iskoristim dok mogu.Pod agresivnim smatram mnogo toga,ali zelim da cujem I mišljenje ostalih članova foruma...
Neces moci jos dugo tako ,pući ćešUfffff ne,mnogo sam iznenadjena i uzbudjena
To to samo ostro sa njima.. i ja bi da sam mladji.. srecom imam veliku penziju pa mogu da ih vodim u atomsku banju na produzeni vikend.Neces moci jos dugo tako ,pući ćeš
Šta fali i to je ok....To to samo ostro sa njima.. i ja bi da sam mladji.. srecom imam veliku penziju pa mogu da ih vodim u atomsku banju na produzeni vikend.
Ako ti ne smeta vilica na nocnom stocicu.. mozemo u atomskoj banji da igramo sah i hranimo golubove i secamo se mladosti..Šta fali i to je ok....

Ček,da pojedem kokice pa cu razmisliti....Ako ti ne smeta vilica na nocnom stocicu.. mozemo u atomskoj banji da igramo sah i hranimo golubove i secamo se mladosti..
Sad kad razmislim.. poklanjala je al je i krala mmjjbm.
не јбе леп него упоран и боље мали али техничар то су два најјача аутотешења" iebe onaj ko je uporan a ne onaj ko je lep".
Moras da si jako fin i ugladjen da bi mogao da igras sirovinu decko aloeŠta znam kod onog što sam viđao, uglavnom se radilo o likovima koji su sirovine pa vole iz prve da igraju na kartu grubosti (al bukvalno ...).
Kažu ti da si posebna, naj naj, a onda se pribijaju uz tebe i guraju te uz zid dok polako ne počneš da se gušiš i popustaš
Fin i ugrađen nije sirovina.....Sirovina je balvan...Moras da si jako fin i ugladjen da bi mogao da igras sirovinu decko aloe
kad su tek poceli da dolaze rus i ukr neoliberalni bogatasi u bg
na jednoj zurci u jednom klubu zatvorenog i zatrovanog tipa sam djuskao pice i zmirio i klatio se u ritmu muzike za zmirenje i klacenje
i tu ekipa koju manje vise znam
uglavnom neka plava kosa mi se pojavi ispred nosa i krene mnogo lepo da igra
i ja sam nju izgurao sa puta do jednog zida i tu smo se skontali
i posle mi ona rekla da joj se bas svideo taj sirovinizam kao namera da je odvojim od krda
btw iebanje je bilo do jaja
i otero sam je u pm jer se politicki ne slazemo sto je slozicemo se jako nevazno
pravi iepac zna da se igra celavog macka i mokroga uha i trule kobile i mlitavca glavca i tako daljeне јбе леп него упоран и боље мали али техничар то су два најјача аутотешења
Fin i ugrađen nije sirovina.....Sirovina je balvan...
доброpravi iepac zna da se igra celavog macka i mokroga uha i trule kobile i mlitavca glavca i tako dalje
Slusaj ovako,fin ugladjen je pravi sexy muškarac,koji suptilno napada ženku, a onaj što mi dodje s brda s dola i prosipa glupe fore je balvancina...pa sad zavisi gde se pronalazis u ovoj temi.Dal si prvo ili drugoe dobro hfala ti jako
sta se mene smatra koji su tvoji pogledi na ugladjene sehi muskarce i balvane sa brda ?Slusaj ovako,fin ugladjen je pravi sexy muškarac,koji suptilno napada ženku, a onaj što mi dodje s brda s dola i prosipa glupe fore je balvancina...pa sad zavisi gde se pronalazis u ovoj temi.Dal si prvo ili drugo![]()
Odjbsta se mene smatra koji su tvoji pogledi na ugladjene sehi muskarce i balvane sa brda ?
Šta se tebe smatra,jel ste vi gospodine neki djetic mozda?sta se mene smatra koji su tvoji pogledi na ugladjene sehi muskarce i balvane sa brda ?
Poznato je da više uspeha imaju ti napadni i ekstrovertni pa neki odu u extrem sa tim.Pod agresivnim smatram mnogo toga,ali zelim da cujem I mišljenje ostalih članova foruma...