Vanja192
Zainteresovan član
- Poruka
- 292
Nemam broj od lika....Fali još samo broj telefona ovom oglasu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam broj od lika....Fali još samo broj telefona ovom oglasu
Ma nemoj,I ti si takav?....Zato što taj posle j.... u mozak i rastura....Svasta zašto los momak?svi su takvi.
To je normalno ponasanje
Uffff ufff ufffffDa si dobra kao što kažeš, dao bi ti svoj telefon pa bi te zvao na njega
Mnogo si šarmantan......Da si dobra kao što kažeš, dao bi ti svoj telefon pa bi te zvao na njega
Ma pileeee mojeA ne trudim se...
Ti si loša devojkaMa nemoj,I ti si takav?....Zato što taj posle j.... u mozak i rastura....

Jesam,bezobrazana,odvratna kučkaTi si loša devojka![]()
A na izgled mala jadna devojčica....Jesam,bezobrazana,odvratna kučka
Pa dobro barem se ne foliramo ko smo i sta smo.Jesam,bezobrazana,odvratna kučka

Mhmmm...poštenoPa dobro barem se ne foliramo ko smo i sta smo.![]()
I mi muškarci više volimo ako mora da lovimo. To nam je (nekima) u krvi.
Teranje čega?А оне да глуме ловину, стално бре нека јурњава поготово кад се смркне, не , то се зове терање...
Pod agresivnim smatram mnogo toga,ali zelim da cujem I mišljenje ostalih članova foruma...
Ok ja volim da dominira,ali ne i da bude balvan i sirovina.Poenta je da neki ne znaju razliku između sexy dominantnog muskarca i balvana pa im se zbuckaju loncici i izgledaju odbojno....Iz više razloga. Sa jedne strane, same žene često propagiraju kako muškarac mora da se lomi oko nje, kako on treba da dominira, donosi odluke i bude odlučan i uporan. Sa druge strane, pojedini muškarci su previše egoistični, opsesivni i napadni. Iz jednostavnog razloga što su takvi.
Iz više razloga. Sa jedne strane, same žene često propagiraju kako muškarac mora da se lomi oko nje, kako on treba da dominira, donosi odluke i bude odlučan i uporan. Sa druge strane, pojedini muškarci su previše egoistični, opsesivni i napadni. Iz jednostavnog razloga što su takvi.
Da druzeee ali mene to asocira na kobile ili keruse koje su u teranju....Pa kako možeš da uporedis čoveka ili ženu sa tim....То је ветеринарски израз за секс....![]()
Ok ja volim da dominira,ali ne i da bude balvan i sirovina.Poenta je da neki ne znaju razliku između sexy dominantnog muskarca i balvana pa im se zbuckaju loncici i izgledaju odbojno....

Da druzeee ali mene to asocira na kobile ili keruse koje su u teranju....Pa kako možeš da uporedis čoveka ili ženu sa tim....
Agresivno jeste kad uzimas tri štapića iz pardon kesice odjednimPod agresivnim smatram mnogo toga,ali zelim da cujem I mišljenje ostalih članova foruma...
A ti si preživeo atac danasAgresivno jeste kad uzimas tri štapića iz pardon kesice odjednim
Život je kurrrva sta da ti kažemA ti si preživeo atac danas![]()
Ok ja volim da dominira,ali ne i da bude balvan i sirovina.Poenta je da neki ne znaju razliku između sexy dominantnog muskarca i balvana pa im se zbuckaju loncici i izgledaju odbojno....