Zašto neki muškarci preteruju sa agresivnim nabacivanjem i muvanjem ribe

Šta znam kod onog što sam viđao, uglavnom se radilo o likovima koji su sirovine pa vole iz prve da igraju na kartu grubosti (al bukvalno ...).
Kažu ti da si posebna, naj naj, a onda se pribijaju uz tebe i guraju te uz zid dok polako ne počneš da se gušiš i popustaš
Moras da si jako fin i ugladjen da bi mogao da igras sirovinu decko aloe

kad su tek poceli da dolaze rus i ukr neoliberalni bogatasi u bg
na jednoj zurci u jednom klubu zatvorenog i zatrovanog tipa sam djuskao pice i zmirio i klatio se u ritmu muzike za zmirenje i klacenje
i tu ekipa koju manje vise znam
uglavnom neka plava kosa mi se pojavi ispred nosa i krene mnogo lepo da igra
i ja sam nju izgurao sa puta do jednog zida i tu smo se skontali
i posle mi ona rekla da joj se bas svideo taj sirovinizam kao namera da je odvojim od krda

btw iebanje je bilo do jaja

i otero sam je u pm jer se politicki ne slazemo sto je slozicemo se jako nevazno

Moras da si jako fin i ugladjen da bi mogao da igras sirovinu decko aloe

kad su tek poceli da dolaze rus i ukr neoliberalni bogatasi u bg
na jednoj zurci u jednom klubu zatvorenog i zatrovanog tipa sam djuskao pice i zmirio i klatio se u ritmu muzike za zmirenje i klacenje
i tu ekipa koju manje vise znam
uglavnom neka plava kosa mi se pojavi ispred nosa i krene mnogo lepo da igra
i ja sam nju izgurao sa puta do jednog zida i tu smo se skontali
i posle mi ona rekla da joj se bas svideo taj sirovinizam kao namera da je odvojim od krda

btw iebanje je bilo do jaja

i otero sam je u pm jer se politicki ne slazemo sto je slozicemo se jako nevazno
Fin i ugrađen nije sirovina.....Sirovina je balvan...

Slusaj ovako,fin ugladjen je pravi sexy muškarac,koji suptilno napada ženku, a onaj što mi dodje s brda s dola i prosipa glupe fore je balvancina...pa sad zavisi gde se pronalazis u ovoj temi.Dal si prvo ili drugo 🤣🤣
sta se mene smatra koji su tvoji pogledi na ugladjene sehi muskarce i balvane sa brda ?

Back