Zasto neki muskarci postanu homoseksualci, i kako ih leciti ?

ma sve se to nadoknadilo, danas im nista ne fali :) Bar ne u ovom delu sveta
Nije jer ako sve razrede i lekcije ne predjes to je veliki problem,isto kao sto je socijalizacija proces koji se uci od ranog djetinjstva ako se tada propusti ajde cao prodje voz posle ozbiljni problemi ostaju u zivotu osobe koji ga sabotiraju.Zene danas zele da vrate muskarcima za sve vjekove podredjenosti a ne shvataju da im tu muskarci nisu krivi vec vrijeme i biologija su radili svoje.Da bi bio bice ljubavi moras da budes slobodan i jak,ako si podredjen ili se plasis onda tu nema ljubavi

Zene su sada degradirale jer su propustile proces istorijski duhovnog,kulturnog i filozofskog uzdizanja

One nisu ni duhovna ni filozofska niti umjetnicka bica,one su emotivna i bioloska bica na pocetku si i muskarci bili takvi ali su muskarci u slobodi i nezavisnosti stavrali civilizaciju kulturu itd a zene sada nose podsvjesnu mrznju prema muskarcima otuda taj feminizam,zelja da se podredi muskarac neka vrsta njihovog bunta itd a jako su grubr postale vratile su se u pecinsko doba po ponasanju iako misle da su napredne i liberalne,jako su slabe, osjetljive kada dodju kuci i ne gleda ih niko razmazene itd, nesvjesne sebe i svijeta oko see,to nafurano ponasanje je njihov mehanizam kojim se brane.Ne mozes razviti se u bice ljubavi ako nisi zivio u slobodi i ako nisi stvarao umjetnost,pisao knjige,sanjario itd,a muskarci ne svi,ali imaju tu dubinu koje one nemaju i koja im je dosadna,logicno da im je vrhunac zabave da se smiju i traze ludilo neko i idiote neke,opet kazem one nisu dozivjele duhovni ni kulturni preporod kada je bilo vrijeme za to u Evropi.A odjednom u 21 vijeku imaju sva prava i neka imaju nemam ja nista protiv toga a ovo im je istorijska sansa da probaju da isprave lose stvari a ne da se vracaju u pecinsko doba,jer se tako i ponasaju na tom nivou i vrednuju muskarce

Poslednja izmena:
Zene danas zele da vrate muskarcima za sve vjekove podredjenosti a ne shvataju da im tu muskarci nisu krivi vec vrijeme i biologija su radili svoje.
To mozda ektremne feministkinje 😅
Da bi bio bice ljubavi moras da budes slobodan i jak,ako si podredjen ili se plasis onda tu nema ljubavi
Pa normalno, zato je lepo biti musko, jer ne moras biti podredjen... znas onaj osećaj jaka zena, britka i zaljubi se, bude ko nevina ovcica

Bez ljutnje, al kazu da su homofobi vrlo cesto prikriveni homoseksualaci.
Mislim svi smo ko klinci imali predrasude, yakva je sredina, al valjda vremenom se priviknes da su i to ljudi. Gleda pa gleda, sta hvala znam da sam lep
Nikada nisam bio u takvom drustvu,jer sa na vreme primetio,da to nije za mene,a nisam mogao da im precutim.Tako da sam se odvajao da ne bi bilo tuce.I dan danas mislim o njima isto.Mada sam dosta procitao zasto do toga dolazi i da su oni najmanje krivi sto je tako,ali da oni imaju veca prava,nego normalan svet eee to mi se ne dopada.vucko ubi studente,a njih pusta i brani da se slobodno setaju ulicama.

1764162829652.jpg

Evo malo što je zabeležio Platon, "Gozba":

Završna beseda, Alkibijad priča kako je pokušavao na sve načine da "se nabaci" Sokratu, da je, posle svih pristojnih ponuda na kraju skočio na Sokrata, "... Ali kad ni na taj način nisam nikako dospeo do cilja, rešio sam se da silom navalim na čoveka i da ga ne pustim..." ahahahahahahahaha 🤣,
međutim, Sokrat je već imao dečka - zvao se Agaton.

Malo smo se našalili pa i spamovali, tema:
Nisu postali. Mada ima i onih kojima su se smučile žene koje moraju da čekaju 2 i po sata da se našminkaju i to na dnevnom nivou, ali uglavnom trasrodne žene (anatomski još uvek muškarci) se obično prvo izjasne da su GEJ, međutim, često tu nije kraj priče i onda odluče ili da ostanu trans (ženska garderoba, nokti, šminka, ponašanje) ili odu na operaciju.

Zajebane su to stvari i komplikovane, isuviše duboke da bismo iznosili tvrdnje kako i zašto.

P.S. Neka ih, meni ne smetaju. Čak mi je žao što su retko gde prihvaćeni, osim u slučaju da imaju partnera koji će biti uz njih šta god da odluče da na kraju budu.

Evo malo što je zabeležio Platon, "Gozba":

Završna beseda, Alkibijad priča kako je pokušavao na sve načine da "se nabaci" Sokratu, da je, posle svih pristojnih ponuda na kraju skočio na Sokrata, "... Ali kad ni na taj način nisam nikako dospeo do cilja, rešio sam se da silom navalim na čoveka i da ga ne pustim..." ahahahahahahahaha 🤣,
međutim, Sokrat je već imao dečka - zvao se Agaton.

Немој да шириш дезинформације.

Платон је управо у Гозби, кроз лик Сократа, рекао да човек мора зауздати Ероса како у оквирима педерастије, тако и генерално.

Осим тога, против еротске педерастије се говори и на другом месту у том делу, конкретно кроз лик Паусаније, који каже да је Атињани макар осуђују кад је већ не кажњавају, за разлику од Спартанаца и Тебанаца који је практикују без икаквих последица.

Додуше, таква сведочанства треба узимати са резервом, и то не само зато што описују љуте ривале, већ и зато што су неки други аутори тврдили супротно, на пример Аристотел који у својој Политици за Спартанце каже да својим женама дају превише слободе и наводи недостатак институционалне педерастије као узрок.

Што се тиче Агатона, он је био Сократов штићеник тј. онај над чијим је развојем бдио, а не „дечко“ како си изволела рећи.

Немој да шириш дезинформације.

Платон је управо у Гозби, кроз лик Сократа, рекао да човек мора зауздати Ероса како у оквирима педерастије, тако и генерално.

Осим тога, против еротске педерастије се говори и на другом месту у том делу, конкретно кроз лик Паусаније, који каже да је Атињани макар осуђују кад је већ не кажњавају, за разлику од Спартанаца и Тебанаца који је практикују без икаквих последица.

Додуше, таква сведочанства треба узимати са резервом, и то не само зато што описују љуте ривале, већ и зато што су неки други аутори тврдили супротно, на пример Аристотел који у својој Политици за Спартанце каже да својим женама дају превише слободе и наводи недостатак институционалне педерастије као узрок.

Што се тиче Агатона, он је био Сократов штићеник тј. онај над чијим је развојем бдио, а не „дечко“ како си изволела рећи.
Izvinjavam se ako su dezinformacije, direktno sam prepisala iz "Gozbe", prekucala iz knjige.

Kakve besmislice ljudi ovdje pisu svako dijete kada se rodi prije nego sto mu drustvo i roditelji daju smjer i vaspitanje,svako dijete ima sklonost prema oba pola,znaci prije bilo kakvog vaspitanja jedinke su biseksualne ovo vazi i za musku i zensku djecu posle kada odrastaju usmjeravaju se kod nekog to usmjeravanje prodje kod nekoga ne,ali nijedan rodjtelji ili rodbina uopste nece musko dijete pitati ima li kakav decko ili momak,vec imas li djevojku,logicno ljudi pitanje sekusalnosti urede u skladu sa svojim moralnim i drustevenim shvatanjima a bioloski gledano svaki covjek ima sklonost prema oba pola.Kada bi roditelji pustili svoje potomke da slobodno istraze seksualnost vecina bi imala sklokost prema oba pola.Tako je i kod zivotinja koje se pare izmedju sebe imate muzjake koji istovremeno ljubave sa zenkama i drugim muzjacima,e sada sto se ljudima svidja ili ne,sta smiju ili sta ne smiju to je drugo i sam moral se uredjuje po subjektivnim kriterijumima ne objektivnim,niko nikom nece objasniti kako objektivno ljudska biologija djeluje,nego ljudi po ukusu i osjecaju to urede,tako da svi ljudi pa i vi svi nar forumu imate podsvjesno biseksualnost u sebi ali ste vaspitani i usmjereni da budete hetero a neki homo tipa ako neko imate roditelje gejeve tako ce ga i usmjerit

Moral ne odredjuje prirodu i ljudsku biologiju.Moral je represija nad ljudskom biologijom kroz istoriju bio,a prava poenta morala je da ogranici psiholoske devijacije jer ako neko voli zivotinje da ne kazem,sta taj ima ozbiljnu psiholosku devijaciju i agresiju ako neko djecu zloupotrijebi onda je to psiholoska devijacija i poremecaj,bioloska devijacija ne postoji

Psiholoske devijacije nastaju kao posledica represije nad ljudskom biologijom, nijedan muskarac bioloski zdrav nema potrebu da bude sa nekom zivotinjom ili sa djecom samo psihicki bolestan,ali bioloski zdrav muskarac zeli da bude sa 100 zena i da obidje 100 zemalja i da dijeli zenu i sa njime da dijele a to mu je ograniceno zbog drustva i morala i potiskivanje i trpljenje i apstienncija dovodi da psiha oboli dobije devijacije psihicke i onda mu je zamjena da voli zivotinje i slicno

Zapitajte se zasto dobar dio onih ne svi, koji vladaju ovim svjjetom vole da se tajno sastaju prave razna tajna drustva,gdje rade sve one stvari koje su im bioloske a nisu u skladu sa subjektivnim moralom,upravo oni imaju monopol nad moralom a prvi ga ne postuju i idu prema biologiji iza zavjese,sta to govori o svijetu

Poslednja izmena:

Back