- Poruka
- 71.996
Oprostite vozvisena gospodzo etiko nudistikoLose odluke donose isti takvi ljudi i sa njima ne treba imati posla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprostite vozvisena gospodzo etiko nudistikoLose odluke donose isti takvi ljudi i sa njima ne treba imati posla
Ne mora da muze krave... Dovoljno je da i posle 20 god ljubav i strast gori kao i prvog danaTakoe,mada evo za mene je prava neka ko emily ratajkowski a da oce na selo da muze krave,jel ima takva,paaa nema bajo
moja golotinja na plazi na kojoj je to predvidjeno ne govori o tome da li sam sklona prevarama ili ne,to sto sam "slobodniji tip",volim da se zezam,i sto bi rekla jedna moja bivsa ljubav odavde-koketiram ne znaci da bilo sta i radim.Kada sam u vezi sva moja paznja i vreme su posveceni samo jednoj osobi,nista manje ni ne ocekujem zauzvratOprostite vozvisena gospodzo etiko nudistiko![]()
ne treba, bitno mi je samo da vidiš kako mi se razvija tema, čak i ako je glupaU jee cek da iscitam sve. Jel treba da napravim sazetak sta sam skapirao?
I ja sam vredan, radan, radoznao, timski igrac, dobar kolega, lojalan i posvecen.moja golotinja na plazi na kojoj je to predvidjeno ne govori o tome da li sam sklona prevarama ili ne,to sto sam "slobodniji tip",volim da se zezam,i sto bi rekla jedna moja bivsa ljubav odavde-koketiram ne znaci da bilo sta i radim.Kada sam u vezi sva moja paznja i vreme su posveceni samo jednoj osobi,nista manje ni ne ocekujem zauzvrat
Xexexe eee idi bre nije ni smesnoNe mora da muze krave... Dovoljno je da i posle 20 god ljubav i strast gori kao i prvog dana
e a sad da nesto kazem, opet cu ispasti spamer,a ne da imam Jednu na mestu za tu tvoju izjavune treba, bitno mi je samo da vidiš kako mi se razvija tema, čak i ako je glupa
Nema smisla, nije to tražilaevo mogao bi malo da spamujes,ja sam voljna da cujem
Ne. Nema potrebe da dramatizuješ. Dovoljno je jednom da kažeš i to usput.Misliš, organizovala sam okrugli porodični sto i iznela dekret o ovome![]()

pa rekla sam negde već da će ispasti da si donekle bio u pravu, sto ljudi, sto ćudial ema veze. Evo da ispadnem otvorneog uma. Mozda nesto i naucim. Sta ste zakljucili do sada? Hajde ti kao domacica teme mi reci Nedobra?
Verovao ili ne... Meni svejedno...Xexexe eee idi bre nije ni smesno
e al znas sta je tu dotatno?. Sto ce na kraju ispasti da smo svi mi ovde verni, moralni, divni, ljubavni, razumni, delimo igrackepa rekla sam negde već da će ispasti da si donekle bio u pravu, sto ljudi, sto ćudi
drugi put kad mi treba neka info pitaću tebe, šta da se zajebavam sa otvaranjem temee al znas sta je tu dotatno?. Sto ce na kraju ispasti da smo svi mi ovde verni, moralni, divni, ljubavni, razumni, delimo igrackeI ti kao postavljacica ces morati da se slazes s tim izjavama. Da lajkujes, da doas s razumevanjem
![]()
Slobodno, sve sam to vec probao.drugi put kad mi treba neka info pitaću tebe, šta da se zajebavam sa otvaranjem teme
Pa nešto drugo, jer nije sex jedina računica.ovo jeste logično, ali ako mu se na tacni servira neka koja mu zagolica maštu i on je odbije, da li to znači da smatra da je seks sa ženom/devojkom ipak najbolji i da za tim nema potrebe ili je u pitanju nešto drugo?
Bolje da igraš plejstejšn, pecaš, ideš na fudbal, zezaš se nekim poslom u radionici/garaži, pročitaš knjigu, odgledaš neki sport, film ili seriju nego da juriš preko leba pogače.Zauzeti sa necim drugim.
Svalerke trose energiju.
Najgore je kada treba da se krijes i od zene, i od svalerke.
Mnogo tu energije treba.
Nista Hegelovski ali krecemo se u dobrom smeru.al ema veze. Evo da ispadnem otvorneog uma. Mozda nesto i naucim. Sta ste zakljucili do sada?
haha p i nije ti neka foraNista Hegelovski ali krecemo se u dobrom smeru.![]()
Haha, ali znas da jestehaha p i nije ti neka fora![]()
haha nijeHaha, ali znas da jeste![]()
Hahaha moze i takohaha nije![]()