Zasto muskarci lazu da su vislji nego sto jesu...

Zasto lazu nikako mi nije jasno. Cak i kad stanu pored nekog ko je vislji oni tvrde da imaju istu visinu...Sta dobijaju time kad je golim okom vidljivo da nisu toliko visoki?

ja sam mojoj devojci rekao...visok i vitak sam kao bor sa Zlatibora..i na divno cudo,ona je u to poverovala...posle sam stalno za sobom nosio kartonsku maketu drveta...a visok sam jedva 170 cm...

Zasto lazu nikako mi nije jasno. Cak i kad stanu pored nekog ko je vislji oni tvrde da imaju istu visinu...Sta dobijaju time kad je golim okom vidljivo da nisu toliko visoki?

Zato sto im je to najveci kompleks posle velicine kite. Kitu i visinu im ne diraj. Ako kaze da je 190 cm visok a tebi deluje da je 170-pravi se blesava. I uvek tvrdi da mu je kita 20. 7 cm u kosmickim razmerama ne znaci nista ali u njegovoj glavi je svaki cm ko svetlosna godina.

...ни мени то није јасно...као да је битно уопште шта ћеш рећи кад се види тачно колико си висок...
...то је нешто несвесно вероватно...немам појма...девојке воле мушкарце који уливају сигурност...могу да заштите (као што су можда нама сексипилније рибе са облинама...а можда је то скроз несвесно...оно као...биће боље мајке и то...)...а и некако је лепо рећи да си 190 (у обући...:lol:)
...btw...увек су ми се више свиђале ниже девојке...не знам зашто...некако су ми биле више секси, женственије...некако су сразмерније (можда имају краће ноге апсолутно..али пропорционално, у односу на тело..некако су складније)...ретко кад ми се свиди нека 180+

A koliko si ti to visok?
Ovde ako imash 170 cm vislja si od velikog broja muskaraca...

Ovde izgleda da žene imaju kompleks a ne muškarci.
Kako tako nešto možeš da izjaviš, kad su muškarci kod nas mahom visoki ili bar većinom nisu niski

Ja, sam visok (nizak :mrgreen:) 168 i nije da nikad nisam želeo da budem višlji, ali mi to nije pravilo neki ne znam kakav problem u životu.

Nisu nasi muskarci visoki...Obujem stikle od 10 cm i vec sam vislja od vecine...

Jao ne lupaj.
Na putu ka poslu prolazim pored osnovne skole.
Gotovo da nema decaka koji je nizi od 170-175.
I realno Gazelo, pogledaj po Adi, po Knezu, uvece po gradu...momci su uglavnom visoki
E sad, ako si ti 180 pa stikle od 10cm....***....trazi momka po kosarkaskim klubovima :mrgreen: ako ti je bas toliko bitno da djuvegija bude vislji od tebe

Back