- Poruka
- 405.670
Ne lazu oni za visinu .vec za duzinu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zasto lazu nikako mi nije jasno. Cak i kad stanu pored nekog ko je vislji oni tvrde da imaju istu visinu...Sta dobijaju time kad je golim okom vidljivo da nisu toliko visoki?
..sa mnom ne mora da lazeja sam 160 pa su mi svi visoki
![]()
Ne lazu oni za visinu .vec za duzinu...![]()

Zasto lazu nikako mi nije jasno. Cak i kad stanu pored nekog ko je vislji oni tvrde da imaju istu visinu...Sta dobijaju time kad je golim okom vidljivo da nisu toliko visoki?

)Nikad nam nije bilo suđeno : (Hmmm...ja sam dzepno izdanje,158, a ovaj moj 192...i to mi nekako dobar odnos...verovatno neshto kao genetski materijal pogodan za decu, nemam pojma - iako vishe ne planiram da imam decu...
Ako je nizzi od shtoka na vratima ne registrujem ga kao osobu suprotnog pola...j*bi ga...
....eeeeeeee kakve veze ovo ima sa sex-om....Zasto lazu nikako mi nije jasno. Cak i kad stanu pored nekog ko je vislji oni tvrde da imaju istu visinu...Sta dobijaju time kad je golim okom vidljivo da nisu toliko visoki?

....eeeeeeee kakve veze ovo ima sa sex-om....
...kad pupak na pupak nailazi uvek...![]()

A koliko si ti to visok?
Ovde ako imash 170 cm vislja si od velikog broja muskaraca...
) 168 i nije da nikad nisam želeo da budem višlji, ali mi to nije pravilo neki ne znam kakav problem u životu.Ja, sam visok (nizak) 168 i nije da nikad nisam želeo da budem višlji, ali mi to nije pravilo neki ne znam kakav problem u životu.

Nisu nasi muskarci visoki...Obujem stikle od 10 cm i vec sam vislja od vecine...

Nisu nasi muskarci visoki...Obujem stikle od 10 cm i vec sam vislja od vecine...
ako ti je bas toliko bitno da djuvegija bude vislji od tebeNisu nasi muskarci visoki...Obujem stikle od 10 cm i vec sam vislja od vecine...