buudala
Stara legenda
- Poruka
- 78.258
Zašto onda zagađenja vazduha posle 2 sata po ponoći?То туђе је најмањи проблем.
Od saobraćaja?
Industrija?
Individualna ložišta?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto onda zagađenja vazduha posle 2 sata po ponoći?То туђе је најмањи проблем.
da, ali i toga ima svuda,pa nije bilo prskanja sa neba
tragove po nebu i desetine dronova koji nas zaprašuju svaki dan
eko nacisti ne vide....tj prave se da ne vide.
Kako da ne.da, ako,
ja sam ovde nasla informacije gde zapad odvozi svoje,
skoro sve zapadne drzave,.... u maleziju, tursku i negde u afriku
Srbiju zaprašuju višeda, ali i toga ima svuda,
ne zaprasuju samo srbiju
Nisi ti nikad video reku u Nemackoj. Pa bih te pitao zasto je njihova voda plava kao more nasa siva? Nasminkana reka?> for REAL??!?Затрована је Немачка итекако хемикалијама, ваздух, земља, реке, све; само је све ушминкано.
sve je moguceKako da ne.
Usput pokoji šleper zaluta
Какве су то глупости ? Реци отворено да верујеш у те западне теорије завера о кемтрејлсима итд.Zašto onda zagađenja vazduha posle 2 sata po ponoći?
Od saobraćaja?
Industrija?
Individualna ložišta?
Nisu to gluposti nego poslanik pita ministarku, a izostanak odgovora govori dovoljnoКакве су то глупости ? Реци отворено да верујеш у те западне теорије завера о кемтрејлсима итд.
Загађење током грејне сезоне је стално, осим када дува јак ветар.
Vidi...Cenim ja patriotizam, sentimentalnost itd ali-pola ovoga su gluposti! Bog "stedi Srbiju"!??!? Zemlju koja je razorena, unazadjena, stanovnika najvise u genocidima nestalo odmah posle Jevreja?? Zagadjen vazduh, klima, unistena priuvreda, ratujemo stotinama godina unazad stalno neke unapred izgubljene ratove-i to se zove BOZJE CUVANJE!>??? Jel se ti drogiras necim izvini ili sta je problem? Sta bi se reklo za Svajcarsku koja STVARNO-veklovima nije ratovala, ima visok standard,infrastukturu, lepu prirodu prilicno, itd...Sta njima Bog radi ako nas stedi? Drugo OK mis smo dobri domacini ali-zar je drugacije u nekoj drugoj zemlji? Moja iskustva nisu nista losija ni u Grckoj, ni u Nemackoj, Austriji ni...da ne nabrajam dalje...Bosnu/Republiku Srpsku da ne nabrajam-a da ne pricamo o prirodnim lepotama-to sto tamo ima Srbija NEMA NI U SNU!! Samo ko nije bio/video moze da tvrdi drugacije...Moja je... tj. ja sam njena.
Mogu proći ceo svet, ali iskonsko pripadanje mi je samo ovde.
Na koje god putovanje da sam krenula, kretala sam sa mišlju da ću se vratiti.
Na staru slavu, Srbija je mesto ljudi koji lako i lepo prihvataju novajlije, posetioce, putnike-namernike i nenamernike. Drago mi je kad naiđem na reportaže nekih stranaca o svojim putovanjima kroz Srbiju ovih godina i dana, jer izgleda da i dalje držimo taj renome, ugled, pa su svi sreli neke divne, predusretljive i druželjubive ljude i videli divna mesta ovde. Treba da povedemo računa da i između sebe budemo više takvi.
Bog čuva Srbiju iz nekog razloga, smelo tvrdim, valjda imaju udela u tome i molitve nekolicine pravednika.
Udaraju nečuvene katastrofe na mnoge lepe i čuvene zemlje... Bogu hvala jer nas štedi!
O lepoti Srbije neću, ko ne zna, a voleo bi da zna-hajde na neke točkove, prođi i vidi... ali smatram da je ovo jedno veliko čudo prirode koje slabo poštujemo i čuvamo.
О чему ти пишеш ? Ко кога пита и шта пита ?Nisu to gluposti nego poslanik pita ministarku, a izostanak odgovora govori dovoljno
Citirao si post.О чему ти пишеш ? Ко кога пита и шта пита ?
Srbija je samo nesrećna i pogubljena pre svega politički, a kulture ima ali ne dopire , a nije zaslužila.Дакле питање зашто је Србија најбоља земља?
Значи не да ли је, него зашто јесте.
Где год се окренете има шта да се види и доживи. Сваки педаљ ове земље, од Суботице до Шаре, испуњава душу јединственим утисцима. И свуда где су вековна Српска огњишта доживљај је крочити, чути песме, видети ношњу. Зато је за мене Србија јединствена, незаменљива.
Па то је типична радикалска и СНС пропаганда, као други нас трују, само да ми нисмо криви, увек је неко други крив. СНС власт јесте крива.Citirao si post.
Pogledaj video iz citiranog posta
Edit..
Нека нападају сендвичаре, чак и лажним оптужбама, заслужили су то, јер сендвичари апсолутно лажу и одвратни су.Ti si baš dibidus pobusterisan...
Aj ti dilberu pogledaj ko je i KOME postavio poslaničko pitanje .
Posle idi po još jedan buster.
Ko to loži posle 2 ujutro?
Menjamo priču?Нека нападају сендвичаре, чак и лажним оптужбама, заслужили су то, јер сендвичари апсолутно лажу и одвратни су.
Али немој бити дебил и веровати неким десничарима којима је циљ да скрену пажњу и да нападају владајући режим по било коју цену.
Ја имам доказе ко загађује ваздух и у ком периоду, где су теби докази да неки сендвичари добијају за запада медицински материјал, па га кришом пале ноћу. Еј бре, па у Србији се све сазна, замисли да они то крију, а ми као не можемо да сазнамо шта и када пале.
Мућни мало том главом бре, мрзим их и ја, али не наседај на лажи.
Загађење је стално, то су ваши изговори, троловање, вас сендвичара, да би могли да ложите јаловину са адитивима и да би сакрили ваше учешће у томе, као и вашу небригу о екологији.Mućni ti lutko.
Zašto noću zagađenje?
Ko to loži noću?
Nije ti valjda buster svu pamet pomeo?
Ovo je nazalost tacno. U Srbiji je stranac svako kome otac i majka nisu bogati i kome kum nije neki direktor ili predsednik opštine. Ako ne ispunjavaš ove uslove tad ti je sve džaba i možeš i 3 puta da budeš Srbin ali si svejedno višak u Srbiji. Ne znam da li je oduvek bilo tako ali Srbija pocinje da liči na arapska plemena po uređenju.Nema bolje zemlje za
Lenstine
za nekreativne ljude
za lopove na sitno ali to je do mentaliteta nije do zarade...
za glupe ljude...
Stvarno to mislim , nema bolje zemlje od Srbije za pomenute ljude....evo nek mi neko kaze ima li bolje zemlje za glupe ljude od Srbije...
Ili za lenstine?
Blebećeš u odsustvu odgovora.Загађење је стално, то су ваши изговори, троловање, вас сендвичара, да би могли да ложите јаловину са адитивима и да би сакрили ваше учешће у томе, као и вашу небригу о екологији.
Треба вас све послати у ТЕ Обреновац и онда залити бетоном, као у Чернобилу.
А да имате ону ствар, забранили би сагоревање дрва и угља и ставили монопол да се мора грејати само на руски гас и да видиш како би ваздух био чист.
Ја од тебе да преписујем ? хахахахахаха Настави да верујеш у те небулозе.Blebećeš u odsustvu odgovora.
Drva su najekološkije gorivo.
Karbon neutral.
Šta fotosinteza napravi , to furuna potroši.
Niko ne loži u dva ujutru.
Samo povlašteni.
Oni zbog kojih ministarstvo ne daje odgovore koje je dužno da da.
To za gas si prepisao od mene sa davnih temilica o automobilima
Дакле питање зашто је Србија најбоља земља?
Значи не да ли је, него зашто јесте.
Где год се окренете има шта да се види и доживи. Сваки педаљ ове земље, од Суботице до Шаре, испуњава душу јединственим утисцима. И свуда где су вековна Српска огњишта доживљај је крочити, чути песме, видети ношњу. Зато је за мене Србија јединствена, незаменљива.
znam ljude, ne malo, koji su sa skoro hiljadu evra plate u srbiji
otisli u nemacku,
evo ti rumunija i bugarska, kako zive,
standard im nije porastao zbog eu,
nemacka je ovako cista, putevi, ulice i to,
Tacno.Такође то је држава екоцида, где је на скоро сваком кораку загађен ваздух и по томе смо први у Европи, а понекад и у свету.
То је заблуда и лаж, а режиму одговара, јер се крију главни извори загађења, а то су термо електране и индивидуална ложишта.Vazduh je isto zagadjen od raznih qurtona koje je vlast dovela u Srbiju da seru po njoj mimo svih eko standarda.
Нема доказа за то, али отров који излази из оџака се види, како оних малих индивидуалних, тако и од ТЕ и фабрика.Geo-engineering da ne spominjem; nebo je premrezeno sa tim otrovom; ko veruje veruje; ko ne veruje ko mu ebe mater; ima izvestaj Evropske Komisije o tome pa neka cita.
U USA putnicki (na ovom treba naglasak, samo putnicki) automobili ucestvuju sa 29% emisije gasova koji proizvode efekat staklene baste. U svetskim razmerama transport prouzrokuje 28% gasova greenhouse-a. Onda redom, 25% otpada na proizvodnu elektricne energije (udalj, nafta i gas), industrija 23%, itd... a evo ga i LINK LINK od merodavne svetske institucije za to. Dakle, transport je NAJVECI svetski zagadjivac, da ne sirite neproverene vesti.Апсолутна лаж и заблуда. Највеће загађење долази током грејне сезоне, индивидуална ложишта током зиме + ТЕ која нас трује током целе године, јер на хидроелектране се ослањамо само 20ак процената, а нуклеарне електране нула посто, такође енергија ветра и сунца је искоришћена нула посто.
Камо среће да нас само индустрија загађује, па ми бисмо били мала Немачка. А што се тиче аутомобила, па то је тек намајњи загађивач, свега 6% у укупном загађењу.