Зашто је Србија најбоља земља?

pa ja govorim zasto je nemacka cista i nema problem sa otpadom,
jer baca ilegalno u tudje dvoriste,
znaci radi se o nemackom sistemu i politicarima,
koji se ovde uvek predstavljaju boljim nago nasi
Затрована је Немачка итекако хемикалијама, ваздух, земља, реке, све; само је све ушминкано.

pitanje nije bilo da li je srbija perfektna ili najperfektnija drzava,
jer takva ne postoji,
pa ipak vi zelite neke drzave takvim da prikazete
Па ако желиш да причам о добрим странама државе, то је можда клима, јер ми смо полумедитеранска клима што и није тако лоше, што се званично каже умерена континентална клима.
То је нешто што не можемо да ''усе%емо'' + глобално отопљавање чини своје, да имамо још бољу климу, осим за оне делове Србије који трпе те последице у виду поплава.

Затрована је Немачка итекако хемикалијама, ваздух, земља, реке, све; само је све ушминкано.
Не знам на шта конкретно мислиш, али што се тиче загађења ваздуха, они су бања у поређењу са нама.
Да је среће да ми имамо загађен ваздух као у Немачкој, па где би нам био крај.

Nema lose sredine u Srbiji od 2012. Sirom Srbije je progres, napredak i bolji zivot zahvaljujuci samo jednom Covjeku.
Нека свако гласа по својој савести, али што се тиче Београда, већина није видела тај прогрес у својим локалним заједницама, осим Београда на води.

Cak ni ova izjava mahom nije tacna...Velika vecina ljudi koje poznajem se selila barem par puta. I cesto putuju negde. Tako da obrni-okreni-nisi u pravu..
Не слажем се, Срби нису номадски народ, већина или у најгорем случају 50-60% људи се никада није селила било где.
Ево ја сам један пример.

Нека свако гласа по својој савести, али што се тиче Београда, већина није видела тај прогрес у својим локалним заједницама, осим Београда на води.
Gambi, necete da vidite. Zaslijepljeni ste lazima Obradovica, Milice i Pozderca.

Не слажем се, Срби нису номадски народ, већина или у најгорем случају 50-60% људи се никада није селила било где.
Ево ја сам један пример.
A Velika Seoba Srba sa Balkana sirom sveta? A Seoba pod Carnojevicem? Pa i danas iz juznih krajeva Srbije dolaze gore na Sever.
Nema naroda koji se nije selio, to se ti zavaravas.

То је кад нека несрећа се задеси, па нема другог избора. У миру нема номада.
Ljudi od vajkada idu za bolje. Ovi sa Juga dolaze na Sever jer su bolji uslovi zivota i rada.
Isto tako i pre u istoriji.
Ali dobro, slazem se da generalno mi Srbi ko Srbi nismo nomadski narod, mada smo se selili kroz istoriju i svud nas je bilo.

Не знам на шта конкретно мислиш, али што се тиче загађења ваздуха, они су бања у поређењу са нама.
Да је среће да ми имамо загађен ваздух као у Немачкој, па где би нам био крај.
malo ti je ovo nelogicno,
zagadjenje vazduha je pre svega posledica industrije,
pa je nelogicno da srbija moze biti zagadjenija od nemacke

da, tamo je zaista sve usminkano,
prosecan gradjanin ne sme da stekne utisak
da nista ne stima,
uvek je ubedjen kako je svima ostalima dobro,
samo on ima gomilu nekih problema,
pa jadan, sramota ga i da prica s nekim o tome,
tako da nema nikakve komunikacije,
svi su kao odseceni od sveta,
i svi vicu da im je super, da ne bi bili izuzetak :hahaha:

malo ti je ovo nelogicno,
zagadjenje vazduha je pre svega posledica industrije,
pa je nelogicno da srbija moze biti zagadjenija od nemacke
Апсолутна лаж и заблуда. Највеће загађење долази током грејне сезоне, индивидуална ложишта током зиме + ТЕ која нас трује током целе године, јер на хидроелектране се ослањамо само 20ак процената, а нуклеарне електране нула посто, такође енергија ветра и сунца је искоришћена нула посто.

Камо среће да нас само индустрија загађује, па ми бисмо били мала Немачка. А што се тиче аутомобила, па то је тек намајњи загађивач, свега 6% у укупном загађењу.

Апсолутна лаж и заблуда. Највеће загађење долази током грејне сезоне, индивидуална ложишта током зиме + ТЕ која нас трује током целе године, јер на хидроелектране се ослањамо само 20ак процената, а нуклеарне електране нула посто, такође енергија ветра и сунца је искоришћена нула посто.

Камо среће да нас само индустрија загађује, па ми бисмо били мала Немачка. А што се тиче аутомобила, па то је тек намајњи загађивач, свега 6% у укупном загађењу.
ma daj, pa do sad svi lozili ugalj decenijama, pa nije bilo zagadjenja,
pricas kao ovi eleni politicari

ma daj, pa do sad svi lozili ugalj decenijama, pa nije bilo zagadjenja,
pricas kao ovi eleni politicari
Ма ложили су и штокове и фарбу, али по селима, где свако има пар хектара земље и где је надморска висина, али у граду, у равници, где је све густо насељено, то је екоцид.
А онда наша зависност од термо електрана, па онда недостатак угља, па ложење јаловине са адитивима...

Ево ја сам један пример.
To je tvoje iskustvo i misljenje. Moje je pak drugacije. I? Sta sad? Ali opet isto-Srbija NIJE SAVRSENA drzava, naprotiv!!> Sto NE ZNACI da ja istu ne volim. ALi:
NEMAMO najlepse predele ima daleko lepsih, mogu do sutra da nabrajam.
Ljudi su se iskvarili generalno-vecinom su licemerni, koristoljubivi, zavidni-oduvek-onda> kad seljak-seljacina dodje u grad-nema nista gore!! Kultura=pecinski covek! Kultura i poznavanje saobracaja=nula! Sistem? Ima li potrebe da pricam o tome zaista? Putevi-katastrofa! Infrastruktura, uslovi za zivot, zivotni standard...STA od gore navedenog je SAVRSENO!?? Tojest "najbolje na svetu"?!?? > NISTA!!!

Дакле питање зашто је Србија најбоља земља?
Значи не да ли је, него зашто јесте.

Где год се окренете има шта да се види и доживи. Сваки педаљ ове земље, од Суботице до Шаре, испуњава душу јединственим утисцима. И свуда где су вековна Српска огњишта доживљај је крочити, чути песме, видети ношњу. Зато је за мене Србија јединствена, незаменљива.

zbog Zlatibora i Budve ❤️

Back