Zaposednutost

Vjerujem u bića koja su van domašaja naših senzornih sposobnosti, čak vjerujem da može doći i do neke vrste kontakta, ali čisto sumnjam da vrag nema pametnijeg posla nego tamo nekog zaposjedati, kreveljiti se, plaziti jezik i slično.
to rade ponekad da zezaju popove...da im duvaju ego kako su jaki duhovno....
realno demoni funkcioni[u mnogo suptilnije ubacujući pomisli i od toga niko nije zaštićen i lako može da podmetnutu misao prihvati kao svoju...cilj je da nas odvedu na krivi put i udalje od Boga.....mislim da su oni tu da pomažu naš razvoj praveći iskušenja i testove....nisu neprijatelji Boga nego im je takva uloga u sistemu....

ima ljudi koji se dobrovoljno predaju demonu da dela kroz njih...mnogi glumci to rade, kanališu neki entitet da bi izgledala uloga autentičnije....a imaš i sataniste i vračare koji rade rituale i naručuju od demona da im odradi neke stvari...cenu koju će za to platiti verovatno i ne znaju a ne znam ni ja...

Da li verujete u zaposednutost djavolom ili demonima?
Ево један интроцизам... групно бајање кад спиритисти призивају демона... ако издржиш пола минута гледања, храбар си...

Да видиш како бајачи убацују демона, она можда разумеш и излазак...

juče gledam na tv o vangi, kažu da je oko pet hiljada dece krstila, mnoge iz ateizma preobratila u pravoslavlje a opet pop kaže njom su vladale demonske sile
Ти да знаш које је то било вриштање, цича, јауци, падање и несвест и сл...

Ниси свестан колико вештица може да дозове демона од једном, целе групе пуцају са мозгом, већина трајно...

Ти да знаш које је то било вриштање, цича, јауци, падање и несвест и сл...

Ниси свестан колико вештица може да дозове демона од једном, целе групе пуцају са мозгом, већина трајно...
nisam svestan, ne posećujem takva mesta

4 na jednog?
mukice.

a zasto ne bi isli jedan na jedan?
tako bi vise dusa zaposeli?
Па воле да муче људску душу заједно, њима је садизам човека блажеснтво

Тако у почетку...

Некад дођу и до легиона у једном човеку... Лично сам се уверио преко 300 демона у једном човеку, двадесет пута страшније од било ког филма који си гледао уживо...

Ал најстрашнији су ''књажеви - зелени змај''кад провале да си их провалио, па почну да ти прете убиством, кад запоседнути падне у транс, тад мора да умеш да се браниш или бежиш... :cool:

Film sam po sebi nije loš, radi se o ekranizaciji slučaja Anneliese Michels, ali u filmu su debelo dosolili.
Ruku u vatru bi stavio da se tu zapravo radilo o mentalno oboljeloj osobi okruženoj vjerskim fanatizmom, te da nikakvog opsjednuća nije bilo.
da, nema nijedne stavke koja se ne bi mogla objasniti prirodnim zakonima

jel si gledal The Wailing

Jesam, ali ja iskreno taj film nisam pokopčao.
U pravilu bez problema ispratim korejske filmove sa tim silnim preokretima, ali kod tog sam pogubio konce.
nisam ni ja, ali
uglavnom se svi slazu da je Japanac sotona, a ona riba andjeo navodno zastitnik
Možda bi valjalo ponovo pogledati.
Btw. ima jedan novi kiji se isto bavi šamanizmom, Choi Min Sik glumi, može biti da je inspiriran ovim ranijim.
baci linkic

Back