Zaposednutost

Sinoc sam na HBO-u gledao ovaj film.

film je zanimljiv i inspirisan je osobom koja je postojala i imala tu funkciju.

Da li verujete u zaposednutost djavolom ili demonima?
To se desava ali retko kao na holovudskim filmovima.
Opsednute imamo svuda oko nas i pravi duhovni vernici to ürepiznaju.
Ali nije uvek opsednutost u pitanju vec ke cesto saradnja sa demonima.

Posto demoni tesko imogu sta da ucine ljudima oni stupaju u saradnju sa uticajnim ljudima i tako stete ljudima preko njih.

https://youtu.be/mbBDmx5Jz9c?si=sog8o1xlNiFJBige

Sinoc sam na HBO-u gledao ovaj film.

film je zanimljiv i inspirisan je osobom koja je postojala i imala tu funkciju.

Da li verujete u zaposednutost djavolom ili demonima?
naravno da je to moguce
ali nisam gledala taj film
kao sto Glasnik rece nije to kao na filmovima

Zaposednuti ljudi mogu delovati sasvim normalno
ali cine grozne stvari pod uticajem demona

Da li može da uđe neki entitet u tvoje telo dok boraviš u astralu?
Ne, tijelo nije "automobil" za duh, niti je astralno tijelo nešto što može zamijeniti "vozača" nakon što netko otputuje. Pravo pitanje je da li se stvarno radi o izvantjelesnom iskustvu, gdje nešto napušta naše tijelo, ili se radi o pomacima svijesti, odnosno igri našeg mozga.

Ne, tijelo nije "automobil" za duh, niti je astralno tijelo nešto što može zamijeniti "vozača" nakon što netko otputuje. Pravo pitanje je da li se stvarno radi o izvantjelesnom iskustvu, gdje nešto napušta naše tijelo, ili se radi o pomacima svijesti, odnosno igri našeg mozga.
Znam ja šta sam pitala...

Izgleda da ne znaš kako to funkcioniše...

Da li može da uđe neki entitet u tvoje telo dok boraviš u astralu?
Povezanost astralnog tela i fizičko je putem srebrne niti, tako je nazivaju, čak i ako ona pukne ništa ti neće biti, ali ne znam za slučaj da je neko zaposednut u tom trenutku i kako dolazi do toga.
Stvarno napuštaš, i u tom trenutku imaš novo eterično/astralno telo, ili si čista svest. Znam zasigurno da ako bih preminuo u toku svesnog astralnog putovanja, da ne bih mogao u fizičko telo da se vratim i nastavio bih da postojim naravno.

Vjerujem u bića koja su van domašaja naših senzornih sposobnosti, čak vjerujem da može doći i do neke vrste kontakta, ali čisto sumnjam da vrag nema pametnijeg posla nego tamo nekog zaposjedati, kreveljiti se, plaziti jezik i slično.

Stvarno napuštaš, i u tom trenutku imaš novo eterično/astralno telo, ili si čista svest. Znam zasigurno da ako bih preminuo u toku svesnog astralnog putovanja, da ne bih mogao u fizičko telo da se vratim i nastavio bih da postojim naravno.
Nekad se i snovi čine realistično, mada je u Astralu nešto osjet drugačiji, no kužim što osjećaš. Ali, tu sam oprezan po pitanju interpretacija samih iskustava.

Back