Gedeon
Elita
- Poruka
- 16.964
Сви који робују греху су запоседнути. Наравно, постоје и екстремни случајеви када са Божијим допуштењем постоји и физичко запоседнуће видљиво за друге као из филмова. Да би се људи уверили да демони заиста постоје.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ja ovako grešan nemam slobodnu volju jer sam zaposednutСви који робују греху су запоседнути. Наравно, постоје и екстремни случајеви када са Божијим допуштењем постоји и физичко запоседнуће видљиво за друге као из филмова. Да би се људи уверили да демони заиста постоје.
Имаш. Дата ти је да се бориш против греха или да га следишZnači ja ovako grešan nemam slobodnu volju jer sam zaposednut![]()
Ali ja volim greh i činim ga svesno i svojevoljno...a opet ispadoh zaposednutИмаш. Дата ти је да се бориш против греха или да га следиш
Јел су запоседнути сви они који су у греху јереси?Сви који робују греху су запоседнути.
Не знам. Ја сам истиноправославни хришћанин.Јел су запоседнути сви они који су у греху јереси?
Не знам. Ја сам истиноправославни хришћанин.