Zaposednutost

Šta znaš o astralnom letu?
Imao sam neka iskustva, doimalo se stvarnim.
Pretpostavljam da ne želiš da dijelim razmišljanja poznatih pionira koji su istraživali ovu temu i njihove interpretacije fenomena. U svakom slučaju, smatram da je pogrešno tvrditi da se astralna projekcija događa potpuno izvan nas, kao i da je pogrešno tvrditi da se sve to događa isključivo unutar naše glave. Naš mozak, na neki način, može se povezati s "širom sviješću" i interpretirati te doživljaje na nama razumljiv način, koristeći emocionalne doživljaje, slike, misli i pitanja koja nas okupiraju u tom trenutku.

Pretpostavljam da ne želiš da dijelim razmišljanja poznatih pionira koji su istraživali ovu temu i njihove interpretacije fenomena. U svakom slučaju, smatram da je pogrešno tvrditi da se astralna projekcija događa potpuno izvan nas, kao i da je pogrešno tvrditi da se sve to događa isključivo unutar naše glave. Naš mozak, na neki način, može se povezati s "širom sviješću" i interpretirati te doživljaje na nama razumljiv način, koristeći emocionalne doživljaje, slike, misli i pitanja koja nas okupiraju u tom trenutku.
Da li si bio jako nadrogiran poput mene?

Don Huan je leteo astralno po svojom podsvesti... ali, naša podsvest je veličine univerzuma...

Ne, nisam koristio halucinogene droge.
Meditacijom se dovodiš u takvo stanje?
Da se mozak ovako ispreplete?
Kako?

myky7aanxg651.jpg

E da, topla preporuka za ovo :hahaha: slobodno zanemariti IMDB ocjenu zato što je film dobar, samo vas molim da me ne prijavite policiji zbog reklamiranja incesta i pedofilije :rotf:.
Znači, film je u prvom redu komedija i kroz tu prizmu ga treba promatrati, plus uzeti u obzir činjenicu da su Meksikanci kulturološki nešto sasvim deseto.

I ja sam se jednom toliko preparirao od brownija. Gledam sa plafona sebe, tj. svoje telo kako se grčim u krevetu. I u momentu skapiram da gledam sebe i sjurim se u telo. Jbt, kakav trip :eek:
To nije trip.. to je baš ovo o čemu pričamo... Samo, neki ljudi se uplaše kada to dožive, a neki namerno izlaze (kao i ti) iz tela i obitavaju gde pomisle da bi
želeli da budu.... To je ono isto telo i svest koja napusti telo u momentu smrti... onda se kida i ta srebrna nit kojom je vezano za fizičko telo...

Poslednja izmena:
I ja sam se jednom toliko preparirao od brownija. Gledam sa plafona sebe, tj. svoje telo kako se grčim u krevetu. I u momentu skapiram da gledam sebe i sjurim se u telo. Jbt, kakav trip :eek:
To je zato što ljudi uvijek podcijene cannabutter, a tijelo totalno drukčije reagira nego kada se zapali joint.
Mater susjedovog psa uzima FECO (Rick Simpson verzija) prije spavanja, zbog snažnih neuropatskih bolova, par puta je tako pretjerala, pa joj bilo veselo.

:rotf:

Susjedov pas je isto tako pretjerao kada je prvi put napravio ulje i nije znao da ne djeluje odmah, prstom pomazao sve što je ostalo na dnu šalice, bog dragi zna koliko je toga pojeo.
Kada je to za nekih sat i po proradilo... kao uvod u najjači trip koji je ikada imao.
Znači daleko od snažnog, razvijenog tripa, ali opet božesačuvaj...

Back