Takođe i naša svest.Freddy je neunistiv motherfucKer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takođe i naša svest.Freddy je neunistiv motherfucKer.
Imao sam neka iskustva, doimalo se stvarnim.Šta znaš o astralnom letu?
Da li si bio jako nadrogiran poput mene?Imao sam neka iskustva, doimalo se stvarnim.
Pretpostavljam da ne želiš da dijelim razmišljanja poznatih pionira koji su istraživali ovu temu i njihove interpretacije fenomena. U svakom slučaju, smatram da je pogrešno tvrditi da se astralna projekcija događa potpuno izvan nas, kao i da je pogrešno tvrditi da se sve to događa isključivo unutar naše glave. Naš mozak, na neki način, može se povezati s "širom sviješću" i interpretirati te doživljaje na nama razumljiv način, koristeći emocionalne doživljaje, slike, misli i pitanja koja nas okupiraju u tom trenutku.
Mene poznati glumci cak i odbijaju.Čim vidim da nema poznatih glumaca ne gledam film.
Don Huan je leteo astralno po svojom podsvesti... ali, naša podsvest je veličine univerzuma...Imao sam neka iskustva, doimalo se stvarnim.
Pretpostavljam da ne želiš da dijelim razmišljanja poznatih pionira koji su istraživali ovu temu i njihove interpretacije fenomena. U svakom slučaju, smatram da je pogrešno tvrditi da se astralna projekcija događa potpuno izvan nas, kao i da je pogrešno tvrditi da se sve to događa isključivo unutar naše glave. Naš mozak, na neki način, može se povezati s "širom sviješću" i interpretirati te doživljaje na nama razumljiv način, koristeći emocionalne doživljaje, slike, misli i pitanja koja nas okupiraju u tom trenutku.
Ne, nisam koristio halucinogene droge.Da li si bio jako nadrogiran poput mene?
Za ovo znanje je droga nepotrebna.Da li si bio jako nadrogiran poput mene?
Ja sam jedino na tripu bio u stanju napustiti tijelo, i to na jako visokoj dozi.Za ovo znanje je droga nepotrebna.
Meditacijom se dovodiš u takvo stanje?Ne, nisam koristio halucinogene droge.
Gde se nalazi svest?Meditacijom se dovodiš u takvo stanje?
Da se mozak ovako ispreplete?
Kako?
Pogledajte prilog 1562433
U sebi, ako je suditi po onome što se meni dogodilo.Gde se nalazi svest?
Da. Film je za decu. Ima mnogo boljih filmova na tu temu.Da, to se stvarno desava, inace film nije nikakav.
Da. Film je za decu. Ima mnogo boljih filmova na tu temu.
I ja sam se jednom toliko preparirao od brownija. Gledam sa plafona sebe, tj. svoje telo kako se grčim u krevetu. I u momentu skapiram da gledam sebe i sjurim se u telo. Jbt, kakav tripJa sam jedino na tripu bio u stanju napustiti tijelo, i to na jako visokoj dozi.
Iako, to je sve toliko konfuzno i strano.
Moja iskustva nisu bila izazvana meditativnim tehnikama, spontano...Meditacijom se dovodiš u takvo stanje?
Da se mozak ovako ispreplete?
Kako?
Pogledajte prilog 1562433
To nije trip.. to je baš ovo o čemu pričamo... Samo, neki ljudi se uplaše kada to dožive, a neki namerno izlaze (kao i ti) iz tela i obitavaju gde pomisle da biI ja sam se jednom toliko preparirao od brownija. Gledam sa plafona sebe, tj. svoje telo kako se grčim u krevetu. I u momentu skapiram da gledam sebe i sjurim se u telo. Jbt, kakav trip![]()
Ima jedna tehnika kojom se za 2-3 minuta izleće iz tela... samo - ne smem da kažem...Moja iskustva nisu bila izazvana meditativnim tehnikama, spontano...
To je zato što ljudi uvijek podcijene cannabutter, a tijelo totalno drukčije reagira nego kada se zapali joint.I ja sam se jednom toliko preparirao od brownija. Gledam sa plafona sebe, tj. svoje telo kako se grčim u krevetu. I u momentu skapiram da gledam sebe i sjurim se u telo. Jbt, kakav trip![]()
Argentinci su sad carevi horora.
Ovaj argentinski je navodno dobar, nisam gledao.
Ne nužno horor, ali ovo mi je bilo super:Argentinci su sad carevi horora.
A to sam gledao skoro.Ne nužno horor, ali ovo mi je bilo super: