Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.081
Pa to i radi tada.Da li može da uđe neki entitet u tvoje telo dok boraviš u astralu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to i radi tada.Da li može da uđe neki entitet u tvoje telo dok boraviš u astralu?
to rade ponekad da zezaju popove...da im duvaju ego kako su jaki duhovno....Vjerujem u bića koja su van domašaja naših senzornih sposobnosti, čak vjerujem da može doći i do neke vrste kontakta, ali čisto sumnjam da vrag nema pametnijeg posla nego tamo nekog zaposjedati, kreveljiti se, plaziti jezik i slično.
Ево један интроцизам... групно бајање кад спиритисти призивају демона... ако издржиш пола минута гледања, храбар си...Da li verujete u zaposednutost djavolom ili demonima?
pa koja je suštinska razlika i jedni i drugi težimo besmrtnošću. to je sva poenta,samo što je skarlet slučajno postala besmrtna.Pa će to postati tako što se spoji sa kompjuterom?![]()
Замисли кад уђе у њих 5000 одједном по 20000 демона...pretpostavljam da su vecinski u pitanju psihijatrisjki slucajevi
Jel se Isus stopio sa kompom?pa koja je suštinska razlika i jedni i drugi težimo besmrtnošću. to je sva poenta,samo što je skarlet slučajno postala besmrtna.
znaš neku religiju koja kaže da braćo i sestre ovo je kraj.?
4 na jednog?Замисли кад уђе у њих 5000 одједном по 20000 демона...
Ти да знаш које је то било вриштање, цича, јауци, падање и несвест и сл...juče gledam na tv o vangi, kažu da je oko pet hiljada dece krstila, mnoge iz ateizma preobratila u pravoslavlje a opet pop kaže njom su vladale demonske sile
pa nije znao za kompJel se Isus stopio sa kompom?
Ne kažem da je težnja ka besmrtnosti pogrešna, već način.
nisam svestan, ne posećujem takva mestaТи да знаш које је то било вриштање, цича, јауци, падање и несвест и сл...
Ниси свестан колико вештица може да дозове демона од једном, целе групе пуцају са мозгом, већина трајно...
Па воле да муче људску душу заједно, њима је садизам човека блажеснтво4 na jednog?
mukice.
a zasto ne bi isli jedan na jedan?
tako bi vise dusa zaposeli?

da, nema nijedne stavke koja se ne bi mogla objasniti prirodnim zakonimaFilm sam po sebi nije loš, radi se o ekranizaciji slučaja Anneliese Michels, ali u filmu su debelo dosolili.
Ruku u vatru bi stavio da se tu zapravo radilo o mentalno oboljeloj osobi okruženoj vjerskim fanatizmom, te da nikakvog opsjednuća nije bilo.
Pa sa dusomTelo je i stvoreno da bude zaposednuto samo je pitanje sa čim.
Jesam, ali ja iskreno taj film nisam pokopčao.jel si gledal The Wailing
to sam se i ja pitao, kroz koji otvor se uvukua kako uopste ulaze?
na usta?
nisam ni ja, aliJesam, ali ja iskreno taj film nisam pokopčao.
U pravilu bez problema ispratim korejske filmove sa tim silnim preokretima, ali kod tog sam pogubio konce.
baci linkicMožda bi valjalo ponovo pogledati.
Btw. ima jedan novi kiji se isto bavi šamanizmom, Choi Min Sik glumi, može biti da je inspiriran ovim ranijim.
kad vide dobru rasprodaju 70% i 20% dodatno na kasii obično žene budu zaposednute![]()

zato se meni svidja Karpenterov Princ Tame gde je predmet zaposednutosti neki raspali klosari obično žene budu zaposednute![]()
Luca Damiano je u svojim filmovima obrađivao tu tematiku, pogotovo u onim segmentima kada su opsjednute časne sestre, pa se nesretni pop nađe u neobranom grožđu i traži načine kako iz njih istjerati demone.i obično žene budu zaposednute![]()