DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.152
Aramejski jezik je bukvalno izumreo, kakva crna skola.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogledaj film zasnovan na istinitoj pričiSigurno![]()
Ne znam, nisam gledao taj film.pogledaj film zasnovan na istinitoj priči
ovo je notorna glupost da ako ne postoje demoni ne postoji i bognegiraju da postoje demoni a samim tim i da postoji i Bog
..pa eto pises Bog malim slovom.ovo je notorna glupost da ako ne postoje demoni ne postoji i bog
kao da si rekao onaj ko ne veruje u postojanje deda mraza ne veruje ni u postojanje nove godine
jeste bog mi gleda pravopis..pa eto pises Bog malim slovom.
Nije ti poredjenje na mestu.
To se obrati Isusu, pusti ti popove.jeste bog mi gleda pravopis
eto koliko ste opterećeni i uplašeni raznim popovskim zaključcima
isus je rekao da je bog imenica i obavezno se piše početnim velikim slovomTo se obrati Isusu, pusti ti popove.
Naravno da ima razlike.Čim postaneš svestan u snu tj. lucidan, snovi postaju extremno vividni, nema razlike od jave. Naučiti da imamo lucidne snove svako ili skoro svako veče je dostignuće za sebe.
To nije dovoljan dokaz.Kad gledaš svoje fizičko telo i svoju sobu oko sebe shvatis da si izvan svog fizičkog tela. Zanimljiva teorija je da naše misli dolaze iz neke astralne ravni, tj. bivaju downloadovane u naš mozak, tako da svakog trenutka imamo pristup višim dimenzijama i postojimo u svakoj non stop.
Koji su ti to?ko piše bog malim slovom znači da ga ne poštuje i goreće u paklu, a o isusu hristosu da ne pričam.
Sinoc sam na HBO-u gledao ovaj film.
film je zanimljiv i inspirisan je osobom koja je postojala i imala tu funkciju.
Da li verujete u zaposednutost djavolom ili demonima?
Како објашњаваш левитацију запоседнутих, која је тотлано натрприродни феномен који се противи законима физике?Odličan film.
Ovaj je rađen po istinitom događaju:
https://www.imdb.com/title/tt0404032/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_the%20exorcism%20of%20
Isterivanje đavola iz Emili Rouz.
Već sam pisala na nekoj temi, možda i ovoj, pa sam zaboravila
Nekada davno su se pojave kao što je šozofrenija smatrane zaposednutošću. Ja lično mislim da je to jedno od objašnjenja i za egzorcizam danas. Verujem u energiju univerzuma i da postoje sile koje ne razumemo. S tim što mislim da natprirodno u smislu duhova, đavola, vila i sličnog je folklor i ništa drugo.
Sa druge strane postoje psihička stanja/bolesti koje se jednostavno ne daju objasniti klasičnom naukom, mozak je do dan dans neispitano područije.
Зато и не треба посрбљавати и фонетизовати друге речи за Бога из других језика ван Србског и њему сродног Грчког, ко што нпр раде ЈС и синагогашиisus je rekao da je bog imenica i obavezno se piše početnim velikim slovom
аj napiši Bog na hebrejskom
nije u tome poenta nego koliko straha da su ubeđeni da bog gleda bilo čiji pravopis koji je čisto ljudska konvencijaЗато и не треба посрбљавати и фонетизовати друге речи за Бога из других језика ван Србског и њему сродног Грчког, ко што нпр раде ЈС и синагогаши
Možda samo nisi doživeo dovoljno vividan san.Naravno da ima razlike.
Meni itekako jeste. Možda nauka još nije dokazala da se to zabeleži nekim osetljivim kamerama ili šta ti ja znam čime.To nije dovoljan dokaz.
To su ti imaginary friends od 98% ljudi.Koji su ti to?![]()
otkud ti na religiji?Odličan film.
Ovaj je rađen po istinitom događaju:
https://www.imdb.com/title/tt0404032/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_the%20exorcism%20of%20
Isterivanje đavola iz Emili Rouz.
Već sam pisala na nekoj temi, možda i ovoj, pa sam zaboravila
Nekada davno su se pojave kao što je šozofrenija smatrane zaposednutošću. Ja lično mislim da je to jedno od objašnjenja i za egzorcizam danas. Verujem u energiju univerzuma i da postoje sile koje ne razumemo. S tim što mislim da natprirodno u smislu duhova, đavola, vila i sličnog je folklor i ništa drugo.
Sa druge strane postoje psihička stanja/bolesti koje se jednostavno ne daju objasniti klasičnom naukom, mozak je do dan dans neispitano područije.
Како објашњаваш левитацију запоседнутих, која је тотлано натрприродни феномен који се противи законима физике?
И њега негираш у постојању ко и демоне?
naravno kad je mojaZanima me ova tema![]()
Ниђе везе... Психологишеш физику и механику, бркаш оквире неповезаних наука...Postoji nešto što se zove katatona šizofrenija i levitacija može da bude jedan od njenih oblika.
Лепа је твоја запоседнутостnaravno kad je moja![]()