- Poruka
- 77.429
to je demon kupovine a njemu svašta nešto trebakad vide dobru rasprodaju 70% i 20% dodatno na kasi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je demon kupovine a njemu svašta nešto trebakad vide dobru rasprodaju 70% i 20% dodatno na kasi![]()
To bi bio ovaj:nisam ni ja, aliuglavnom se svi slazu da je Japanac sotona, a ona riba andjeo navodno zastitnik
baci linkic
nisam gledaozato se meni svidja Karpenterov Princ Tame gde je predmet zaposednutosti neki raspali klosar
gledao sam opatica iz paklaLuca Damiano je u svojim filmovima obrađivao tu tematiku, pogotovo u onim segmentima kada su opsjednute časne sestre, pa se nesretni pop nađe u neobranom grožđu i traži načine kako iz njih istjerati demone.
Ko ili šta stvara telo i šta ga drži na okupu, u životu?Pa sa dusom
Mogli bi se tu na forumu dogovoriti za neku zajedničku filmsku večer, pa zajedno s forumašicama pogledati jedan od njegovih filmova.gledao sam opatica iz pakla
Ti bi neku da zaposedneš u mraku?Mogli bi se tu na forumu dogovoriti za neku zajedničku filmsku večer, pa zajedno s forumašicama pogledati jedan od njegovih filmova.

Не улазе, већ ''належу'' на чула... као магнетизам кад појачаш па скупљаш све метално око себеa kako uopste ulaze?
na usta?
Nije se Luca samo bazirao na samostane, već i na povijesne događaje.Ti bi neku da zaposedneš u mraku?![]()
6.9, nije lose za HorrorTo bi bio ovaj:
Koreanci imaju dobre horore. A ovaj argentinski je za*eban6.9, nije lose za Horror
pa to odavnogledao davno.
Pa ne mogu tek tako demoni nekoga da opsedaju ali pod uticajem droge i alkohola mogu...Ne verujem u to..mada pod drogom ili alkoholom sve je moguce
a šta sam ja napisala ?Pa ne mogu tek tako demoni nekoga da opsedaju ali pod uticajem droge i alkohola mogu...
Takodje mogu i psihicke bolesnike
pa to prvo da ne verujes pa ostatak sam potvrdila i dodalaa šta sam ja napisala ?
Mesa se uticaj demona sa uticajem droge alkohola. A sto se tice pametnih telefona pa oni sami zaposedaju i sad uz pomoc AI vrte zombije oko malog prstaPa ne mogu tek tako demoni nekoga da opsedaju ali pod uticajem droge i alkohola mogu...
Takodje mogu i psihicke bolesnike, mislim na teze dijagnoze tipa sizofrenija...
Da mesa se.Mesa se uticaj demona sa uticajem droge alkohola. A sto se tice pametnih telefona pa oni sami zaposedaju i i sad uz pomoc AI vrte zombije oko malog prsta
Da li je ovo onaj baptistički reformator koji je bio u zatvoru u USA?Ево један интроцизам... групно бајање кад спиритисти призивају демона... ако издржиш пола минута гледања, храбар си...
Да видиш како бајачи убацују демона, она можда разумеш и излазак...
Da... izgube pamet, hahahahkad vide dobru rasprodaju 70% i 20% dodatno na kasi![]()
e jbg ja čekao da vidim kako demon izlaziDa li je ovo onaj baptistički reformator koji je bio u zatvoru u USA?
Ne razumem ovo sa trokutom, ali nema veze...
i demon se njašljoka i nadrogiraDa mesa se.
Kada je neko pod uticajem droge ili alkohola znaci sa smanjenim stanjem svesti to je prolaz za uticaj demona.
On ne nego njegova marioneta...i demon se njašljoka i nadrogira