Za lepši pol

na osnovu ove teme dosla sam do zakljucka da se muski i zenski deo populacije u Srbiji ne podnosi
:(

toliko ruznih stvari je izreceno na racun jednog i drugog pola da je to stvarno NENORMALNO

Pogotovo me je kao zenu pogodila mrznja prema zenama, to je stvarno sramota sto pisete, makar ne mislili ozbiljno ... kakvi ste vi ljudi kada tako lako mozete da namazete govnima ...
whatever!

Ocigledno nije dovoljno uvesti zene, trebalo bi uvesti i muskarce!

na osnovu ove teme dosla sam do zakljucka da se muski i zenski deo populacije u Srbiji ne podnosi

toliko ruznih stvari je izreceno na racun jednog i drugog pola da je to stvarno NENORMALNO

Pogotovo me je kao zenu pogodila mrznja prema zenama, to je stvarno sramota sto pisete, makar ne mislili ozbiljno ... kakvi ste vi ljudi kada tako lako mozete da namazete govnima ...
whatever!

mi se ne bunimo,nama su nasi muskarci koji nisu sirovine dobri, oni misle da su sve kucke pa nek uvezu

whatever!

Svi se mrze u Srbiji. :D:D

Kada taj uvoz uzme maha i da rezulatate - prosečna srpska familija u bog-blagi-zna kojem selu mogla bi da izgleda ovako

asianbaby.jpg

e ne znam chime vas pobedoncev to "ubode" ali vidim da bash bash pogodi zicu...jer chuo sam i od jedne druge forumashice jako negativan stav posle nekog po meni totalno nevaznog posta...a bash bih voleo da znam chime da i ja mogu da podbodem na taj nachin:D

e ne znam chime vas pobedoncev to "ubode" ali vidim da bash bash pogodi zicu...jer chuo sam i od jedne druge forumashice jako negativan stav posle nekog po meni totalno nevaznog posta...a bash bih voleo da znam chime da i ja mogu da podbodem na taj nachin:D

pa ne znam da li je nevazan post onaj njegov o srpskim zenama, to je najgore moguce sto sam ikada cula o zenama srpskim ili bilo kojim drugim, ili je bar u uzoj konkurenciji za najgori.I gadan mu je avatar,vremenom dobijes neku sliku o nekom.spojis ga nesvesno sa tim, pa ga zamisljam kao nekog gadnog, naboranog ludackog deduskeru, i gadjenje mi se visestruko povecava,.

Победоносцев,kad dođeš u Bg pa kad te saleti Ali Baba,iliti Fata po bosanski, sa 40 svoijh sledbenika ,biće belaja !! Vikaćeš tad " Otvori se Susamice !!" , ali džaba !!

Back