Pravda za Misu!

Ma i lagerta za vucica samo ubačena da drzi na merama tzv studente:mrgreen:
E nego svasta pisu po mrezama za sirotog Misu.
Screenshot_20251102_132109_Samsung Internet.jpg

Ne znam kome više treba objašnjavati da su laži i podvale oružje slabih, a ne jakih. Srbija danas ne sme da naseda na svaki medijski spin koji dolazi iz iste kuhinje i onih koji bi sutra radije videli haos na našim ulicama nego mir u našoj državi.( PIcula na primer..a ima ih još ..)
Ovo nije priča o Bačulovu, ni o „komemorativnim skupovima“, već o pokušaju da se narod zavađa, da se ponovo prolije krv, samo da bi se politički poeni skupljali preko tuđih rana.
Srbija danas ima dovoljno snage i pameti da prepozna kada joj neko prodaje otrov u šarenom papiru „demokratije“. Patriotizam nije slepo verovanje vlasti, ali još manje je poslušnost tuđim interesima.
Patriotizam je znati da se domovina ne brani bukom i panikom, već istinom, redom i mirom.
Neka svako razmisli .. kome koristi da Srbija opet gori? Sigurno ne narodu..

Auu vi sanjate informer noću :hahaha:
A jeste videli da trenutno bili najgledanija televizija na onom sheru.podigli ste mu rejting max.
Ispeći ce dragan nekog vola da vam zahvali na gledanosti.
Ne podižeš ti rejting Sotoni time što ga često pominješ u negativnom kontekstu.

Informer, Pink i slični kanali su zlo, to uvek mora da se istakne.

Ako ti je politička poruka toliko prazna da moraš da je upakuješ u lice deteta, onda je bolje da je i ne šalješ.
Nemaš muda da staneš iza svog stava kao odrasla osoba, pa koristiš dete kao štit i simbol nevinosti,to nije umetnost ni poruka, to je čista nemoć.
Kad god neko krene da se “budi narod” preko dece,kao ti na primer , znaš da mu je priča već umrla.
Ajde... sledeći put probaj sa svojom slikom , pa da te vidimo macane ..

Ako ti je politička poruka toliko prazna da moraš da je upakuješ u lice deteta, onda je bolje da je i ne šalješ.
Nemaš muda da staneš iza svog stava kao odrasla osoba, pa koristiš dete kao štit i simbol nevinosti,to nije umetnost ni poruka, to je čista nemoć.
Kad god neko krene da se “budi narod” preko dece,kao ti na primer , znaš da mu je priča već umrla.
Ajde... sledeći put probaj sa svojom slikom , pa da te vidimo macane ..

Slušaj bote, ja sam bio korektan tokom ove teme.
Izneso sam svoje stavove i ti si debatovao sa mnom i to znaš.
Slika dečka je sa gugla i podsmešljiva je. Moje lice je na profilki.
Nego.
Da li su Ćacijevci kriminalci u pokušaju ili su to studenti?
Ide li Srbija svojim putem dublje u korupciju i rasprodaju zemlje, teritorijalno i ekonomski?

Idem da se bavim lepšim temamama. Srećan završetak SNS akademije. :whistling:

Poslednja izmena:
Ne podižeš ti rejting Sotoni time što ga često pominješ u negativnom kontekstu.

Informer, Pink i slični kanali su zlo, to uvek mora da se istakne.
@Sizif
Kad bi svako zlo bilo tako jednostavno kao televizijski kanal, Srbija bi odavno bila raj.
Pravo zlo nije Pink ni Informer, nego sistem u kojem ljudi veruju da su “moralno čisti” čim promene kanal.
Sotona o kojoj pričaš ne sedi u studiju, nego u glavama onih koji misle da se istina meri daljinskim upravljačem..

Slušaj bote, ja sam bio korektan tokom ove teme.
Izneso sam svoje stavove i ti si debatovao sa mnom i to znaš.
Slika dečka je sa gugla i podsmešljiva je. Moje lice je na profilki.
Nego.
Da li su Ćacijevci kriminalci u pokušaju ili su to studenti?
Ide li Srbija svojim putem dublje u korupciju i rasprodaju zemlje, teritorijalno i ekonomski?

Idem da se bavim lepšim temamama. Srećan završetak SNS akademije. :whistling:
@VranV Kad neko nema odgovor, najlakše mu je da vikne “bote” i misli da je time rekao nešto pametno.
To rade ljudi koji se plaše argumenata, pa se kriju iza etiketa.
Ako ti je “slika s Gugla” vrhunac satire, onda stvarno nije ni čudo što ti sve deluje kao teorija zavere.
Srbija ne propada zbog botova, nego zbog poluobaveštenih “revolucionara s tastature” koji misle da je sarkazam zamena za znanje.
Probaj jednom da uključiš mozak umesto caps lock.. možda ti se i svidi kako zvučiš kad govoriš ozbiljno.

@VranV Kad neko nema odgovor, najlakše mu je da vikne “bote” i misli da je time rekao nešto pametno.
To rade ljudi koji se plaše argumenata, pa se kriju iza etiketa.
Ako ti je “slika s Gugla” vrhunac satire, onda stvarno nije ni čudo što ti sve deluje kao teorija zavere.
Srbija ne propada zbog botova, nego zbog poluobaveštenih “revolucionara s tastature” koji misle da je sarkazam zamena za znanje.
Probaj jednom da uključiš mozak umesto caps lock.. možda ti se i svidi kako zvučiš kad govoriš ozbiljno.

Žao mi ljudi koji vole samo otisak onoga što su oni otkucali.
Smatraj ovu prepisku završenom.
Ne mogu da se spuštam na tako nizak nivo.

Lak ti SNS život bio.

Pa vi ste satanizovani do max isto.
Samo sto drugoj strani to ide bolje od ruke zbog vaših postupaka.
Pa vidi, nema veće pozitivne reklame za čoveka od one kad po tebi pljuje Dragan J Vučićević u svom dezinformeru.

To je očigledan znak da bar nešto radiš kako treba, kad te Sotona kritikuje.

Eto sada si sam odgovorio.
Nema pozitivnije stvari za dragana nego vi kada ga pljujete;)
Ne možeš imati poštene izbore u atmosferi potpunog medijskog mraka.

Prosečni baba i deda u Žagubici imaju samo MTS, a MTS ima samo i jedino prorežimske kanale. Beograd bar ima neku jadnu i bednu alternativu.

Iz žagubičke medijski oblikovane perspektive, naravno da je DJV heroj našeg vremena.

To što Bačulov nije znao ili nije pretpostavljao da je na "merama" govori o njegovoj inteligenciji.
To što je hteo da se otruje, ako jeste, nije krivično delo.
To što se država bavi s njim govori da država ne zna i ne ume da se bavi mnogo, mnogo važnijim i bitnijim stvarima.
a da se otrovao ko bi bio kriv?
koga bi ste pljuvali tada?
odgovor se sam nameće

Back