Pravda za Misu!

Autorska,
Citam nesto po mrezama sada kao onaj Misa Baculov rezimski covek.
Sramota da tek tako pljujete coveka koji je dao sve za vašu stvar.od prolivanja fekalija i cak probao da se otruje.
Pogledajte prilog 1810590
Kao pravi saborci treba da tražite pravdu za vašeg heroja!
gofance udbasko

nekamu drugo gofance udbasko , miran pogacar trazi pravdu kao i nedavno

doduse pre toga ga je i miran pogacar nazivao udbaskim agentom

u novom sadu nema niko od gradjana ko ne zna da je to udbaski piuncic

narvano da bi vi u sns voleli da niej tako i da ga poturite kao toboz borca protiv vlasti i tako da kanalisete proteste

ali NE VREDI ,misa je u narodu obicna prodana bitanga

Nemoj da ste tako surovi.to je bre vas covek.
Sutra ćete i stimca tako da pozivate.
Nije lepo to
Ostaće samo Kesić pošten
1762107411153.png

Zaista nisam, nije me zanimao tip. I da, živimo u doba VB , snima te ko hoće, kad god hoće i tako..
па погледај па коментариши.
некима очито није јасно да и сателит може да те сними док кењаш у кукурузу. ај за нас обичне ал за оне који се баве политиком је страшно колико не знају.

па погледај па коментариши.
некима очито није јасно да и сателит може да те сними док кењаш у кукурузу. ај за нас обичне ал за оне који се баве политиком је страшно колико не знају.
Zašto bih gledala svaku glupost na netu kada u realanom životu gledam svojim očima. To što neki imaju narativ da ne veruju svojim očima već onome što kaže vođa, nije moj problem. Isključivo se bavim onim što me zainteresuje da proverim iz više uglova. Ovo me i nije mnogo zanimalo..očito, satelit ne može da me snimi da kenjam u kukuruzu jer to ne radim, al može da se sredi snimak kako ipak, radim to :mrgreen:

Zašto bih gledala svaku glupost na netu kada u realanom životu gledam svojim očima. To što neki imaju narativ da ne veruju svojim očima već onome što kaže vođa, nije moj problem. Isključivo se bavim onim što me zainteresuje da proverim iz više uglova. Ovo me i nije mnogo zanimalo..očito, satelit ne može da me snimi da kenjam u kukuruzu jer to ne radim, al može da se sredi snimak kako ipak, radim to :mrgreen:
ма да глупости, сагласан
што би те занимало баш све, само оно што ти годи да нараниш его?

Back