Za lepši pol

hajde.. za ovo prvo se mogu sloziti, moguce traume ostave posljedice...

a sto se tice sponzoruse, mozes, kako da ne...
nemoj pojednostavljivati stvari..
ne moras primati skupe poklone....
ako biras djevojku tako da ne smije biti siromasna,
eto ti vec koraka (bar ideoloski) ka statusu sponzoruse..

:)

naravno bravo to je vec sponzorusa.
sponzorusa je svako ko sa nekim izlazi iz bilo kakve koristi.
sponzorusa je i riba koja izlazi sa mladicem jer ga druge smatraju frajerom.
a u tom slucaju su nekih 35% muskaraca sponzoruse i oko 100% zena

znamo da se u zadnje vreme otvaralo nekoliko tema o "uvozu" zena iz belog sveta. posto srbiji ne manjka zanski pol, a inace se na forumu cesto cuje da su srpkinje jedne od najlesih zena, sa cime se ja slazem, interesuje me sta o tome misle zene. zasto se te zene uvoze??? kako se one osecaju zbog tog uvoza??? sta njima nedostaje da se muski deo mora odluciti na to??? i sto je najvaznije, ko je krivac, zene koje traze previse ili muskarci koji ne mogu ispuniti "normu" prema srpkinjama pa traze nesto lakse.

Nishta chudno!
Puna Srbija"kloniranih" praznoglavih,Ceca,Seka Aleksic, Stoja.....
Kuchke i sponzorushe, pa shta ce oni :sad2::sad2:muchenici koji ne zive po Arkanovom-Legijinom "modelu"

Opet ista stvar. Onaj adem ili tako nesto vas pita nesto, a vi svi raspaljujete po dve ofucane teme: borba za ravnopravnost i sponzoruse. Pa to je po sto puta na forumu sazvakano. Pre svega to nisu dovoljni argumenti za uvoz nekih tamo zena istocnosumnjivog porekla, cudne boje i mirisa koze i koje liche na ciganke (ja licno ne bih s njima ni kafu popila). Pre svega ne verujem da se ljudi zene takvim strankinjama zato sto su u Srbiji zene ili emancipovane ili sponzoruse jer se i za te strankinje garant moze reci to isto samo u zavisnosti kakvog su to naseg deliju naisle. Dajte jos neko misljenje o tome zasto se to desava. Nije svaki problem izmedju dva pola u nasoj zemlji sveden na gorepomenute samo zato sto smo u periodu krize sistema vrednosti. Ima li ovde neki sto ima neku od tih stranih kod kuce pa da objasni ovoj silnoj srpskoj populaciji udavacha sto sheta Srbijom u chemu je bio problem sa ovim nasim zenama.

Opet ista stvar. Onaj adem ili tako nesto vas pita nesto, a vi ......

mozda gresim ali ja mislim da je muskima nekako lakse da uzmu lako "daj sta das" nego da potraze i pomuce se za nesto sto bi se moglo nazvati "srodna dusa". a mozda bas su bas ti najveci kriticari da mi "kupujemo" mlade. cak i da je to istina [a meni je to podjednako kao sto kod vas kazu "miradzika,samo obrnutu] mislim da je bolja varijanta negu uvoziti zene koje i onako imate na "pretek"

Back