Za lepši pol

U dvadeset postova sam objasnjavala da nisam ni sponzorusa niti devojke koje ja znam, ...............Nego kad je neko jadnik uvek nadje razloga da se okomi na nekog,to prvenstveno mislim na vec navedenog pacenika pa..ja.
ILi je samo glup i ne zna kako da skrene moju paznju na sebe.mada ovolikom glupocom i bedom svog uma ,skrenuo je svakako.

Poštovana dobitnice, dobili ste nagradu 7 dana kupanja u mulju i kitu pokraj bulju. Nagrada će da vam stigne kad se meni kita digne. (javite se)
:rotf::rotf:

Poštovana dobitnice, dobili ste nagradu 7 dana kupanja u mulju i kitu pokraj bulju. Nagrada će da vam stigne kad se meni kita digne. (javite se)
:rotf::rotf:

pa problem i jeste sto ako to uposte imas ne moze da se digne.jer ja stvarno nemam drugo objasnjenje za ovako poremecen i jadan um.i trebao bi zbog tog bitnog muskog problema da places a ne da se smejes sam sebi.

ma i ti odjebi kao i ovi domaci ludaci, brini ti o svojim zenama i lecicete vi svoje frustracije, kad vas dohvate isti ti koji su i nas, samo ce vam frustracije biti mnogo gadnije, jer nemate gde.ako si makedonac, ako si albanac frustriranost je sve sta i imate.

eto vidish, umesto da se fokusirash na sadrzhaj ti se hvatash za formu. ma, ne znam ipak vam nije lako ..... pogotovu imajuchi u vidu ovakve magarce:

Izvini,a odakle tebi poriv da nekome delish savete?
Kod vas Shiptara zene su josh uvek sitnish u robnoj razmeni.

Mislish ono :

- Hocesh kusur?

- Neka, uzecu zhenu.

jok nego:

-Azeme ocesh ovog magarca?
- I nije neki Zuhori...pun je buva,svi zubi mu posipadali i mator je...ali ubaci i tvoje dve cerkice pa cu ti dati 200 evra za magare

:lol::lol::lol:

znamo da se u zadnje vreme otvaralo nekoliko tema o "uvozu" zena iz belog sveta. posto srbiji ne manjka zanski pol, a inace se na forumu cesto cuje da su srpkinje jedne od najlesih zena, sa cime se ja slazem, interesuje me sta o tome misle zene. zasto se te zene uvoze??? kako se one osecaju zbog tog uvoza??? sta njima nedostaje da se muski deo mora odluciti na to??? i sto je najvaznije, ko je krivac, zene koje traze previse ili muskarci koji ne mogu ispuniti "normu" prema srpkinjama pa traze nesto lakse.

Ako sam dobro obaveštena uvoz žena se radi da bi se ženili muškarci sa raznih brda i zabiti. Generalno se grozim takvih stvari, pošto se ljudi predstavljaju kao stoka. On je pastuv, terba mu kobila, pa daj neku. Vređa obe strane.
Sa druge strane, mene ne dotiče. Radije ću biti sama nego sa nekim ko nema ni najmanju ambiciju u životu. Nikada nisam sebe posmatrala kao ženu koja terba da rađa i to je njen učinak i svrha. Dakle, potersla bih se kada bi se to dešavalo u Beogradu i kada bi muškarci koje smatram svojim potencijalnim ljubavnicima, odnosno mužem/muževima, počeli da se žene takvim ženama. Ali sumnjam da je to moguće, pošto muškarce koji mene zanimaju zanimaju žene koje su intelektualna bića, pored toga što su žene. A opet, takve žene se ne bi, bez preke potrebe, bavile nečim toliko sumnjivim i prostim kao što su brakovi na slepo, samo radi braka i dece.
Ne može se očekivati da neko ko ima kakvu-takvu svest o onome što sve može da postigne i ima u životu može da se zadovolji brdom, ovcama i decom. Isto je kao i one priče o broju dece, kako su naše bake rađale po desetoro, samo da rađaju. E ali one nisu imale pojma šta sve postoji u svetu. Za njih je njihovo selo bilo svet i nije bilo drugih ambicija sem da se zadovolje osnovne ljudske potrebe. Kako neko ko zna šta sve može da se ima, može sabi da dozvoli da ima desetoro, ako ne može da školuje svo desetoro i ne može da obezbedi ono osnovno za svako dete. Bolje jedno koje će imati sve što treba, nego desetoro među kojima će jedno imati više od drugih ili biti podele, pa se stvori i zavist i mržnja među najbližima. Treba imati onoliko dece koliko je moguće da se uredi da svako bude jednako zbrinuto i da nema velike tuge za nemogućim.
E izgledi za tako nekim željenim životom ne postoje u oblastima u koje uvoze žene. A koliko sam čula uvoze se one koje su živele u jednakim zabitima ili još većim. Dakle, njima to i nije spadanje sa konja na magarca.
Poduža poruka, izvinjavam se, ali previše toga ima reći, a nemam vremena da sumiram.

Ako sam dobro obaveštena uvoz žena se radi da bi se ženili muškarci sa raznih brda i zabiti. Generalno se grozim takvih stvari, pošto se ljudi predstavljaju kao stoka. On je pastuv, terba mu kobila, pa daj neku. Vređa obe strane.
Sa druge strane, mene ne dotiče. Radije ću biti sama nego sa nekim ko nema ni najmanju ambiciju u životu. Nikada nisam sebe posmatrala kao ženu koja terba da rađa i to je njen učinak i svrha. Dakle, potersla bih se kada bi se to dešavalo u Beogradu i kada bi muškarci koje smatram svojim potencijalnim ljubavnicima, odnosno mužem/muževima, počeli da se žene takvim ženama. Ali sumnjam da je to moguće, pošto muškarce koji mene zanimaju zanimaju žene koje su intelektualna bića, pored toga što su žene. A opet, takve žene se ne bi, bez preke potrebe, bavile nečim toliko sumnjivim i prostim kao što su brakovi na slepo, samo radi braka i dece.
Ne može se očekivati da neko ko ima kakvu-takvu svest o onome što sve može da postigne i ima u životu može da se zadovolji brdom, ovcama i decom. Isto je kao i one priče o broju dece, kako su naše bake rađale po desetoro, samo da rađaju. E ali one nisu imale pojma šta sve postoji u svetu. Za njih je njihovo selo bilo svet i nije bilo drugih ambicija sem da se zadovolje osnovne ljudske potrebe. Kako neko ko zna šta sve može da se ima, može sabi da dozvoli da ima desetoro, ako ne može da školuje svo desetoro i ne može da obezbedi ono osnovno za svako dete. Bolje jedno koje će imati sve što treba, nego desetoro među kojima će jedno imati više od drugih ili biti podele, pa se stvori i zavist i mržnja među najbližima. Treba imati onoliko dece koliko je moguće da se uredi da svako bude jednako zbrinuto i da nema velike tuge za nemogućim.
E izgledi za tako nekim željenim životom ne postoje u oblastima u koje uvoze žene. A koliko sam čula uvoze se one koje su živele u jednakim zabitima ili još većim. Dakle, njima to i nije spadanje sa konja na magarca.
Poduža poruka, izvinjavam se, ali previše toga ima reći, a nemam vremena da sumiram.

Uz dužno poštovanje,

Emancipacija žena je dovela do toga da su one izgubile primarni majčinski instinkt, a pritom kod nas nisu dovoljno samostalne da bi vodile samostalan život. Devedesete su kod mladih žena stvorile privid da se vaginom može kupiti sigurnost i lagodan život. Žene neće da rade po selima i beže u beograd i ostale gradove da bi se tamo bukvalno prodale za malo sigurnosti. Muškarci koji su ostali uvoze žene koje ne beže od odgovornosti i porodice. Tako, vidiš, ja smatram da je i život uz selo i ovce i prirodu lep i da tamo mogu živeti muškarci koji poštuju svoje žene i njihov intelekt. U gradu si samo mašina za pravljenje gowana, ako me razumeš. Na selu si u dodiru sa prirodom i možeš odgajati decu u daleko bolje nego u gradu. To što ti pišeš je stav jedne žene koja jeste inteligentna, ali nedovoljno si kompetentna da tvrdiš da žene koje žele da dođu u srpsko selo nemaju intelekt i želju za boljim životom. Ti si navikla da živiš u gradi i želiš da te cene, što je normalno, ali gde je tu tvoja ljubav, potrebe, deca, porodica, odmor itd...

Razmisli malo o tome, nije na meni da sudim o svemu, ali ovo što si napisala, jednostavno ne stoji...

Treća, te feminističke priče je vreme odavno pregazilo, a žene zbog takvih stavova platile debelu cenu. Nije brak klub mrtvih pesnika, niiti je sve u sexu ili intelektualnim raspravama...

ovde se raspravlja o osnovnom pravu svih zena u srbiji da ih neko ne naziva kuckama, sponzorusama i najgorim sljamom, a do prava za koje se bore isfrustrirane prave feministkinje nismo jos ni stigli.

Uz dužno poštovanje,

Emancipacija žena je dovela do toga da su one izgubile primarni majčinski instinkt, a pritom kod nas nisu dovoljno samostalne da bi vodile samostalan život. Devedesete su kod mladih žena stvorile privid da se vaginom može kupiti sigurnost i lagodan život. Žene neće da rade po selima i beže u beograd i ostale gradove da bi se tamo bukvalno prodale za malo sigurnosti. Muškarci koji su ostali uvoze žene koje ne beže od odgovornosti i porodice. Tako, vidiš, ja smatram da je i život uz selo i ovce i prirodu lep i da tamo mogu živeti muškarci koji poštuju svoje žene i njihov intelekt. U gradu si samo mašina za pravljenje gowana, ako me razumeš. Na selu si u dodiru sa prirodom i možeš odgajati decu u daleko bolje nego u gradu. To što ti pišeš je stav jedne žene koja jeste inteligentna, ali nedovoljno si kompetentna da tvrdiš da žene koje žele da dođu u srpsko selo nemaju intelekt i želju za boljim životom. Ti si navikla da živiš u gradi i želiš da te cene, što je normalno, ali gde je tu tvoja ljubav, potrebe, deca, porodica, odmor itd...

Razmisli malo o tome, nije na meni da sudim o svemu, ali ovo što si napisala, jednostavno ne stoji...

Odlican post:ok:

Emancipacija žena je dovela do toga da su one izgubile primarni majčinski instinkt, a pritom kod nas nisu dovoljno samostalne da bi vodile samostalan život.

Ovo nije istina. Žena može da bude samostalna. Može da se zaposli i ima svoj novac. Neke imaju i sasvim dobre plate da same mogu da dođu do stana, makar kamatom, makar iznajmljivanje. Žene jesu samostalne, ali to ne umanjuje potrebu za muškarcima. Samo to isključuje one zatucane muškarce. Oni nisu poželjna vrsta ženama koje su samostalne. A materinski instinkt je ostao. Imamo ga. Samo ne želimo da izbacujemo decu iz sebe koju ne možemo da hranimo. Misliš da bi žene po selima i oe ranije rađale da su znale za kontracepciju, mada i jesu neke stvari primenjivale, samo to nisu valjane stvari. A bilo je i abortusa. Samo o tome niko ne govori.

Devedesete su kod mladih žena stvorile privid da se vaginom može kupiti sigurnost i lagodan život.

Ovo ne razumem.

Žene neće da rade po selima i beže u beograd i ostale gradove da bi se tamo bukvalno prodale za malo sigurnosti.

One koje su pobegle, pobegle su da bi studirale. Dakle, nisu se prodale.

Muškarci koji su ostali uvoze žene koje ne beže od odgovornosti i porodice.

Nije istina da žene koje žele da rade beže od odgovornosti i porodice. Oni muškarci koji ostaju u zabitima jednostavno nemaju volje da rade nešto drugo do čuvanja stoke, poljoprivrede i sl. Nije to loše ako vam se dopada, ali ne znači da su oni bolji od onih koji žele bolje, drugačije. Čak govori da su oni manje zaineterovani za novotarije, što nije svojstveno, hajde da kažem, mladom čoveku.

Tako, vidiš, ja smatram da je i život uz selo i ovce i prirodu lep i da tamo mogu živeti muškarci koji poštuju svoje žene i njihov intelekt.

Ovde si pokazao da nisi razumeo moju poruku. A muškarci, inače, po selima, ne poštuju žene na nečin na koji bi trebalo. To znam pošto dosta putujem po Srbiji i bila sam u raznim zabitima. gotovo svuda još uvek imaju trip da žena ne treba da razgovara sa muškarcima o "bitnim" stvarima, samo da poslužuje, donosi, prinosi. To nije poštovanje intelekta.

U gradu si samo mašina za pravljenje gowana, ako me razumeš. Na selu si u dodiru sa prirodom i možeš odgajati decu u daleko bolje nego u gradu.

Sa ovim se uopšte ne slažem. Grad je divan. U gradu imate bezbroj prilika da ispunite dan kvalitetnim stvarima. Mnogo mi je draže da vaspitavam decu u gradu, nego na selu. Ovde mogu da ih vodim na hiljadu mesta, da vide svašta, imaju pristup svemu i svačemu, a imaju i parkove u kojima mogu da se igraju do mile volje. U selu imaju samo polja. Deca na selu su uskraćena za mnoge stvari.

ali gde je tu tvoja ljubav, potrebe, deca, porodica, odmor itd...

E sad, zašto ja ako živim u gradu ne znam da volim i ostalo što si napisao? Ne znam zašto život u gradu isključuje ljubav, decu, porodicu, odmor itd. ?
Sve što sam napisala nema veze sa feminizmom.

Poslednja izmena:
Pa ako vi ne želite da vam inteligentna žena rađa i decu, onda je to vaš problem. Ja nigde nisam napisala da ne želim decu, odnosno da žene poput mene ne žele decu. To je vaša interpretacija, a govori mnogo o vama i vašem shvatanju žena.

Back