mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.160
Meni je on super kako je izvozao vučića sa majevicom punom fekalija (zrenjaninska voda iz vodovoda) 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad čovek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prećuti ludosti.Verovanja ne moraju da nam se slažu al sa ovime se slažem.
Vulin je primer pravog NKVD placenika.Naravno da je na državnom nivou, duboke države i engleskih plaćenika. Spin da je umešana izabrana vlast je deo antisrpskog narativa na koji je vlast odgovorila prikazivanjem rijalitija u kome žive mentalni robovi kojima se daje kikiriki da napadaju Srbiju.
Normalno je da narod podržava ono što im je bolje i svoju vlast i da ne podržava plaćeničku antisrpsku ergelu.
Svi mi srbi smo ćaci za razliku od onih koji su ....nešto drugo.
Osim što ima racionalne stavove i uništava vas plaćenike antisrpskih interesa... i da ružan je i gadan...Vulin je primer pravog NKVD placenika.
al ebeMajke ti. Aj da cujemo neki racionalan stav.Osim što ima racionalne stavove i uništava vas plaćenike antisrpskih interesa... i da ružan je i gadan...al ebe
Revolucija jede svoju decu i svako ima pravo da raspolaže svojim životom, ali ako ga koristi kao političko oružje, onda mora da snosi i posledice. Jer sloboda bez odgovornosti nije patriotizam..
Režim je očajan u pokušaju da poveže studentski bunt zbog lopovluka na državnom nivou sa nekom konkretnom osobom na koju bi razni Informeri i Pinkovi bacili ljagu, jer tako sistem funkcioniše.
Miša Bačulov je jedan od bednijih pokušaja ove hronično bezuspešne akcije.
Studenti su očajni u pokušaju da sa sobom ne povezuju nikoga.
Ko su studenti?
-Niko
Ko su plenumi?
-Niko
Ko je sa njima?
-Niko
Ko je na njihovoj listi?
-Niko
Šta je njihov plan i program?
-Ništa
trazice.............al cekaju upustva iz Londona..............Autorska,
Citam nesto po mrezama sada kao onaj Misa Baculov rezimski covek.
Sramota da tek tako pljujete coveka koji je dao sve za vašu stvar.od prolivanja fekalija i cak probao da se otruje.
Pogledajte prilog 1810590
Kao pravi saborci treba da tražite pravdu za vašeg heroja!
Mogu da prećutim gluposti, da im se samo nasmejem al laži nikako da prećutim.@Lagerta Vidim da potpis i stavovi nisu u istoj liniji. Možda bi bilo korisno da ih povremeno pročitaš... čisto da te podsete gde si stala

Ćaćijevci“ je izmišljena etiketa za ljude koji jednostavno žele red i stabilnost, a ne haos po ulicama. SNS blok okuplja različite ljude i stranke, ali im je zajedničko to da hoće mir, ekonomski napredak i da Srbija ide svojim putem. Možeš ih voleti ili ne, ali činjenica je da se danas gradi, ulaže i živi sigurnije nego pre. ..Ko su Ćacijevci?
Ko je na listi SNS bloka?
Koji je njihov plan i program od krajnjeg levičara Vulina do četničkog vojvode Šešelja?
Važi @Lagerta , jer istina ne boli onog ko zna gde stoji. A što se tiče „laži“, svako ih vidi kroz svoj filter – neko kroz razum, neko kroz emocije. Samo sam primetio da tvoj potpis ponekad zvuči mudrije od tvojih poruka u poslednje vreme. Možda bi vredelo da ga pročitaš još jednom, čisto da se podsetiš šta si sama napisala.Mogu da prećutim gluposti, da im se samo nasmejem al laži nikako da prećutim.
![]()
Prevarili te bre da se uključis u ove proteste.sve lazovi.jednog dana ces žaliti sto si verovala ovim tvojim folirantimaMogu da prećutim gluposti, da im se samo nasmejem al laži nikako da prećutim.
![]()

Ćaćijevci“ je izmišljena etiketa za ljude koji jednostavno žele red i stabilnost, a ne haos po ulicama. SNS blok okuplja različite ljude i stranke, ali im je zajedničko to da hoće mir, ekonomski napredak i da Srbija ide svojim putem. Možeš ih voleti ili ne, ali činjenica je da se danas gradi, ulaže i živi sigurnije nego pre. ..
Ovo je najslađi pokušaj vrbovanja koji sam dobilaPrevarili te bre da se uključis u ove proteste.sve lazovi.jednog daba ces žaliti sto si verovala ovim tvojim folirantima![]()
Zar tebi to ne odgovara, kad si u susjedstvu? Ja iskreno ne bih imao nista protiv da se Hrvatska rasproda. Mozda bi i mi dobili deo kolaca...Srbija ide svojim putem dublje u korupciju i rasprodaju zemlje, teritorijalno i ekonomski.
Upravo moj potpis govori ono što pišem. Nikad dovoljno mudrosti da bi se glupost utišala. Da mi sada neko ne prebaci da sebe smatram premudrom, ali u odnosu na neke objave i teme, ne mogu ispoštovati ćutanje makar to tebi zvučalo kao glupost.Važi @Lagerta , jer istina ne boli onog ko zna gde stoji. A što se tiče „laži“, svako ih vidi kroz svoj filter – neko kroz razum, neko kroz emocije. Samo sam primetio da tvoj potpis ponekad zvuči mudrije od tvojih poruka u poslednje vreme. Možda bi vredelo da ga pročitaš još jednom, čisto da se podsetiš šta si sama napisala.
Ma znam ja, Lagerta, da ti ne veruješ tim studentima, samo nećeš to da kažeš naglas da ne kvariš imidž ovde na forumu. ..Ovo je najslađi pokušaj vrbovanja koji sam dobila![]()
Lepo rečeno, ali znaš kako.. nije problem što ne ćutiš, nego što sve gledaš kroz emociju. Nije svaka drugačija reč glupost, nekad je samo druga strana iste istine.Upravo moj potpis govori ono što pišem. Nikad dovoljno mudrosti da bi se glupost utišala. Da mi sada neko ne prebaci da sebe smatram premudrom, ali u odnosu na neke objave i teme, ne mogu ispoštovati ćutanje makar to tebi zvučalo kao glupost.
Zar tebi to ne odgovara, kad si u susjedstvu? Ja iskreno ne bih imao nista protiv da se Hrvatska rasproda. Mozda bi i mi dobili deo kolaca...
Često me je skupo koštalo što sam išla srcem ali možeš biti siguran da je moje srce u odličnoj korelaciji sa mojim razumomLepo rečeno, ali znaš kako.. nije problem što ne ćutiš, nego što sve gledaš kroz emociju. Nije svaka drugačija reč glupost, nekad je samo druga strana iste istine.