- Poruka
- 787
E kad siptar ovo kaze hahahahahhaaaaaa!!!!!!
pa imali bi mnogo toga da naucite od njega, da niste toliko ostrasceni nacijom i verom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E kad siptar ovo kaze hahahahahhaaaaaa!!!!!!
pravi muskarac.citaj pazljivije ili pokusavas da saznas ono sta te kopka?![]()
Sta me kopka???
pa imali bi mnogo toga da naucite od njega, da niste toliko ostrasceni nacijom i verom.
pa ako ti ne znas ja jos manje znam, samo mogu da pretpostavim sta jednog prascica moze da kopka.
E ovo me podseti na crnogorski turizam. Pre 2-3 godine moja naivna sestra i zet odose tamo na more seli u restoran,uzeli jelovnik i pitaju konobara u vezi nekog jela sta tu ima i sl. a ovaj ce na to:"Ako znam ja znas i ti!"![]()

na osnovu ove teme dosla sam do zakljucka da se muski i zenski deo populacije u Srbiji ne podnosi
toliko ruznih stvari je izreceno na racun jednog i drugog pola da je to stvarno NENORMALNO
Pogotovo me je kao zenu pogodila mrznja prema zenama, to je stvarno sramota sto pisete, makar ne mislili ozbiljno ... kakvi ste vi ljudi kada tako lako mozete da namazete govnima ...
whatever!
Ocigledno nije dovoljno uvesti zene, trebalo bi uvesti i muskarce!
na osnovu ove teme dosla sam do zakljucka da se muski i zenski deo populacije u Srbiji ne podnosi
toliko ruznih stvari je izreceno na racun jednog i drugog pola da je to stvarno NENORMALNO
Pogotovo me je kao zenu pogodila mrznja prema zenama, to je stvarno sramota sto pisete, makar ne mislili ozbiljno ... kakvi ste vi ljudi kada tako lako mozete da namazete govnima ...
whatever!
Ocigledno nije dovoljno uvesti zene, trebalo bi uvesti i muskarce!
trebalo bi uvesti i muskarce
ono sta ti vidis i pravi muskarac se dijametralno razlikuje.sto me ti vidis gorom,on me vidi boljom.
Ma znam. Dodje, vidi te tako nadrkanu i iskrljestenu, pa mu bude nekako toplo oko srca. Srecnik.
Naravno.
Nego sta cemo za utorak?
Koja lepotica?
ne znam chime vas pobedoncev to "ubode" ali vidim da bash bash pogodi zicu...
e ne znam chime vas pobedoncev to "ubode" ali vidim da bash bash pogodi zicu...jer chuo sam i od jedne druge forumashice jako negativan stav posle nekog po meni totalno nevaznog posta...a bash bih voleo da znam chime da i ja mogu da podbodem na taj nachin![]()