Za lepši pol

Znate kako ide ona forica. San svakog mushkarca je zhena koja je Rejchel Rej u kuhinji, Dzena Dzejmison u krevetu, a dama sa mog avatara na ulici.

E sad je problem kad chovek naidje na zhenu koja je dama u kuhinji, domacica u krevetu, a na ulici... pa ono shto ostane.

procitah vecinu postova, ona zena od JEKA021 mi se bas dopada, i rado bih je "ugostio" ali sumnjam da postoji takva.
inace nije mi promakla nit teme da po starom balkanskom pravilu, a mozda i sire, zena je ta koja mora da se dokazuje da vredi, da je pametna, da je.... a muskarcu je dovoljno sto je muskarac.

pa bas tako, ako i pokusas da da dokazes da jesu zene vredne,pametne i da nisu sve kucke onda si isfrustrirana feministkinja.

ja bi feministkinje na goli otok,zabraniti

da, ali treba praviti razliku izmedju frustriranih muskobanjastih zena koje mrze muskarce, i normalnih zena koje pokusavaju da objasne da je pobedonoscev post da su sve zene u Srbiji kucke odvratan i ponizavajuci i vise govori o njemu nego o srpkinjama,druga je stvar sto pola ljudi i ne cita sta je ko napisao nego lupaju na pamet gluposti u skladu sa tim ko kojoj politickoj grupaciji pripada, a ova tema nema veze ni sa patrijotima ni sa demokratama.

da, ali treba praviti razliku izmedju frustriranih muskobanjastih zena koje mrze muskarce, i normalnih zena koje pokusavaju da objasne da je pobedonoscev post da su sve zene u Srbiji kucke odvratan i ponizavajuci i vise govori o njemu nego o srpkinjama,druga je stvar sto pola ljudi i ne cita sta je ko napisao nego lupaju na pamet gluposti u skladu sa tim ko kojoj politickoj grupaciji pripada, a ova tema nema veze ni sa patrijotima ni sa demokratama.

kakve stranke imaju veze sa polom:hahaha:

nego nisu bas sve ali da budem dobrica pa kazem 90%

a kod onih koje malo bolje izgledaju taj procenat se kida izmedju 99,999999% i 100%

kakve stranke imaju veze sa polom:hahaha:

nego nisu bas sve ali da budem dobrica pa kazem 90%

a kod onih koje malo bolje izgledaju taj procenat se kida izmedju 99,999999% i 100%

pa ja onda vama stvarno ne znam sta bih rekla ,osim da ste gadno zajebani od strane losih zena i stvarno mi je zao, ali kao sto sam ti vec rekla juris pogresne dok prave ceznu za tobom.i takve reci o zenama izgovarajte sa svojim drustvom dok lecite komplekse, nema smisla da ih pokazujete javno.

Poslednja izmena:
pa ja onda vama stvarno ne znam sta bih rekla ,osim da ste gadno zajebani od strane losih zena i stvarno mi je zao, ali kao sto sam ti vec rekla juris pogresne dok prave ceznu za tobom.

pa nisam bas mnogo zaeban :mrgreen:
nego pricam uopsteno....napr pre 7 dana mi prilazi riba nesto prica,nabacuje se valjda ja je pogledam u oci a ona mi blene u cuku:hahaha::thumbdown::otkacio: valjda ceni koliko kosta:hahaha: doslo mi da jopj opalim samarcinu majke mi :hahaha:

ma znam ja to ima vas koje vredite

Znate kako ide ona forica. San svakog mushkarca je zhena koja je Rejchel Rej u kuhinji, Dzena Dzejmison u krevetu, a dama sa mog avatara na ulici.

E sad je problem kad chovek naidje na zhenu koja je dama u kuhinji, domacica u krevetu, a na ulici... pa ono shto ostane.

tu je serijat rješenje, cetri zene, valjda bi se naslo u svakoj ponešto od traženog...
samo treba izdrzavati toliko zena..
i onda dodjemo na pocetak..

pa nisam bas mnogo zaeban :mrgreen:
nego pricam uopsteno....napr pre 7 dana mi prilazi riba nesto prica,nabacuje se valjda ja je pogledam u oci a ona mi blene u cuku:hahaha::thumbdown::otkacio: valjda ceni koliko kosta:hahaha: doslo mi da jopj opalim samarcinu majke mi :hahaha:

Vec vidim sliku u glavi. Prilazi ti devojka, odmerava sat, a ti joj kazhesh : "Be'be, znash shta bi najbolje izgledalo na tebi?" Ona uz zavodljiv pogled pita : "Shta?" ochekujuci odgovor : "Ja".
A ti joj umesto toga, kazhesh : "Vatra."
smajlimerendeanimatedAddEmoticons04-1.gif

Back