- Poruka
- 787
A sta si ti zasluzila??? Kako ti to zasluzujes da tvoj decko/muz cini nesto za tebe?Sta ti to njemu tako savrsena dajes sem p-icke?
tvoj nacin razmisljanja,je u skladu sa avatarom- jedna obicna svinjska glava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta si ti zasluzila??? Kako ti to zasluzujes da tvoj decko/muz cini nesto za tebe?Sta ti to njemu tako savrsena dajes sem p-icke?
tvoj nacin razmisljanja,je u skladu sa avatarom- jedna obicna svinjska glava.
Jes ti citav dan ovde???
Bolje da si iscimala one tvoje drugarice pa da izadjemo negde![]()

Torrente bre, bem mu sunac, pa nije valjda da je jedino shto te u vezi zhene zadovoljava - njen polni organ?
koja si ti lopuza...
![]()
Jes ti citav dan ovde???
Bolje da si iscimala one tvoje drugarice pa da izadjemo negde![]()
@@maho shojo pa dobro torrente barem ima bolji avatar od tebe!

Ko breee!!!!??? Jaa!!!! Sto???

da, lude su za sirovinom koja trazi devojke u ulici Strahinjica bana
pa ako je tebi bolji njegov to govori i da si ti ista takva svinjska glava.
a uzgred, tvoj je jos gluplji od njegovog.

Hocesh li sad napisati da te zadovoljavaju i zhenske ruke, grudi, usta, a ponekad i zadnjica, ukoliko ona to voli?
Meni nije ni bitan avatar![]()
zabavan si...
mogla bih ja uvesti tebe, sta mislis ?
![]()
Ko kaze da ja idem u S.B.?? Zadnji put sam tamo bio pre nekih 5-6 godina sa nekom balerinom
Al tako se zadesilo posto se nasli u tom kraju pa tu bio najblizi kafic.
Samo ti daj te drugarice vamo i nema frke.Nikada splav videti nece i nista luxuzno![]()

U dobru i zlu, u bolesti i zdravlju dok nas smrt ne rastavi.
Samo ocigledno je da ti takve stvari ne razumes. A izgleda da ti ta zenska stvarcica jako ne dostaje, pa si zato sav besan.
pa i postavljaju se mnogi tako,muva devojku tako sto prvo izdeklamuje koja kola ima, i idu na takva mesta,gde ce takve i da nadje.sami su krivi.
zabavan si...
mogla bih ja uvesti tebe, sta mislis ?
![]()
sirov si i prost i ne zasluzujes to, a bas bi ti upala kasika u med,samo da znas.![]()
sad ce da pobegne s teme, to su ti ti hrabri srpski muskarci, nego moras ti to naokolo....to je zentara zato toliko i laje.![]()
Ja besan??Otkud ti to?? Pa ja vidim vas par niste ni odlazile odavde od pre podne.Prosto kako da izdrzim a da vas jos malo ne zajebavam.![]()